Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Loftlamper

banner

Mangler du den perfekte loftlampe over spisebordet, køkkenbordet eller sofabordet? Så er du landet det rette sted. Hos Design Affair finder du et bredt udvalg af lamper fra bl.a. Normann Copenhagen, Design By Us, Finnsdottir m.fl. Du finder loftlamper i forskellige materialer samt størrelser og former. Se bl.a. vores store udvalg af lamper med glasskærm, som reflektere smukt i rummet. De fine glaslamper er ideelle til at skabe hygge, ved at fremhæve de smukke glødepærer som giver rummet et stemningsfuldt lys. Har du brug for hjælp, til at finde den ideelle loftlampe til din bolig, står vi klar til at vejlede dig, med vores ekspertise indenfor boligindretning. 

 

 

Sorter efter

Nordal Væglampe, brass, small

Smuk lampe fra Nordal. Lampen er passer ideelt med en stor dekorationspære.

Lampen er fremstillet i messingforgyldt jern. Den måler 30 cm i højden.
949 DKK

Design By Us New wave optic rose wall

Design By Us, er designeren bag denne smukke væglampe. Væglampen er smuk ved siden af sengen, i stuen eller entreen. Lampen måler 26 cm i omkredsen, og har en dybde på 15 cm.
2.790 DKK

EBB & FLOW, Horizon pendel lampe Ø21, Obsidian

EBB & FLOW er designeren bag denne smukke lampe. Lamperne er i mundblæst polsk glas, ledningen og fatningen er udført i en lækker italiens kvalitet. Lamperne er i glas i mange smukke farver, og de fåes i mange forskellige varianter og størrelser. Fx i håndslebet glas. Lampen er i rosa glas, og måler 21 cm i omkredsen og 14 cm i højden. Kom ud i butikken og se vores smukke lamper fra Ebb & Flow.
1.199 DKK

EBB & FLOW, Lute pendant, S, Obsidian/Gold

EBB & FLOW er designeren bag denne smukke lampe. Lamperne er i mundblæst polsk glas, ledningen og fatningen er udført i en lækker italiens kvalitet. Lamperne er i glas i mange smukke farver, og de fåes i mange forskellige varianter og størrelser. Fx i håndslebet glas. Den smukke lute pendant lampe, har et moderne klassisk udtryk. Passer smukt ind i det stilrene og elegante hjem. Lampens top er guld og bunden er i rosa glas. Lampen måler 27 cm i højden, og 14 cm i omkredsen. Kom ud i butikken og se vores smukke lamper fra Ebb & Flow.
1.799 DKK

EBB & FLOW Futura pendel lampe, chestnut brown

EBB & FLOW er designeren bag denne smukke lampe. Lamperne er i mundblæst polsk glas, ledningen og fatningen er udført i en lækker italiens kvalitet. Lamperne er i glas i mange smukke farver, og de fåes i mange forskellige varianter og størrelser.

Denne lampe har tre smukke kurve, og et skarpt elegant design. Denne smukke lampe passer perfekt ind i det moderne og stilfulde hjem, for at sætte fokus på detajlen.

Kom ud i butikken og se vores smukke lamper fra Ebb & Flow. Denne lampe er i farven chestnut brown og måler 18cm i omkredsen
2.599 DKK

Ballroom purple Ø20

Design By Us, er designeren bag denne smukke ballroom lampe. Lampen har en smuk guldkant, og passer flot ind over det lille arbejdsbord på pigeværelset - i kombination med dine andre Ballroom lamper, eller bare lige hvor du synes de er smukkest. Den flotte lampe måler 20 cm i omkredsen. (Vær opmæksom på at der kan forekomme ekstra leveringstid på disse, ring til butikken og hør nærmere)
1.990 DKK

House Doctor, Lampe, Diy, sæt af 14 stk, Ø12 cm

Dekorativ DIY lampe fra House Doctor. Lampen består af 14 glaskugler, som samles til en smuk lampe. Lampen giver et kreativt og personligt udtryk i indretningen. Hæng lampen op i et hjørne i stuen eller entréen, hvor du mangler ekstra belysning. Ledning og glaskugler medfølger. Mål: Ø23cm, H25
899 DKK

Amp Lampe Small guld/grøn

Normann Copenhagen, Amp Lampe, Guld/Grøn, Lille. UDSTILLINGSMODEL med brugssport/ridser.
399 DKK 799 DKK

Nordal TENDENCE earth brown glass lamp, hand cut

Nordal TENDENCE lampe, Jordfarvet glas, håndlavet. Nordals TENDENCE lampe i jordfarvet glas har en smuk skærm med en form som en bjælle. Dens ujævne overflade giver et spændende lys. Materiale: Glas Størrelse: H:20 D:21 Der kan forekomme op til 8 dages leveringstid på lampen.
749 DKK

Nordal TENDENCE smoke glass lamp, hand cut

Nordal TENDENCE lampe, smoke glas, håndlavet. Nordals TENDENCE lampe i smoke glas farve har en smuk skærm med en form som en bjælle. Dens ujævne overflade giver et spændende lys. Materiale: Glas Størrelse: H:20 D:21 Der kan forekomme op til 8 dages leveringstid på lampen.
749 DKK

Nordal TENDENCE clear glass lamp, hand cut

Nordal TENDENCE lampe, klar glas, håndlavet. Nordals TENDENCE lampe i klar glas har en smuk skærm med en form som en bjælle. Dens ujævne overflade giver et spændende lys. Materiale: Glas Størrelse: H:21 D:24 Der kan forekomme op til 8 dages leveringstid på lampen.
849 DKK

Muubs, Lampe Fishtramp, M, Sort, H45xØ28

Muubs er designeren bag denne fishtramp lampe med et rå og skandinavisk look. Lampen er ideel til at hænge i lidt større rum, i fx. en entre. Fishtramp lampen måler 45 cm i højden, og 28 cm i omkredsen. Og fåes her i farven sort.
499 DKK

Muubs Fishtrap Lampe B, sort bambus

Muubs Fishtrap Lampe B, sort bambus. Muubs Fishtrap Lampe har et unikt design og er super smuk at have hængende i stuen, køkkenet eller soveværelset. Dens unikke design giver en spændende belysning. Materiale: Bambus. Størrelse: 2,5 m. cord H:66 Ø:35
499 DKK

DESIGN BY US, Pollish smoke, Loftlampe

Smukke lamper fra Design by Us, Lamperne er unikke og enkelte. Benyt lamperne sammen med andre lamper fra Pollish serien, eller lad den stå for sig selv og sætte et twist på hvert enkelt rum. Pollish lampen er udført i mundblæst glas, og toppen er håndmalet. Lampen måler 25 cm i højden og 20 cm i diameter. Pæren skal tilkøbes seperat.
1.990 DKK