Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Louise Roe › Opbevaring

banner

Drømmer du om dekorative opbevaringsløsninger i smukt design? Med Louise Roe opbevaring finder du smukke design, der vil bidrage med stilrene og moderne opbevaringsløsninger i hjemmet. Louise Roe designer boliginteriør i smukke design, hvor kvaliteten og håndværket i produkterne er i højsædet. Derfor finder du Louise Roe opbevaring, der passer ind i de moderne indretninger og som samtidig har praktiske funktioner. Louise Roe er kendt for sine eksklusive og nytænkende design, som står godt til den nordiske indretning. God fornøjelse med opbevaring fra Louise Roe her. 

Sorter efter

Louise Roe, Viola Clear, Forrådsglas m. låg, Lille

Louise Roe har lavet dette smukke forrådsglas med tilhørende låg. Designet er meget enkel med klar glas og mørkt låg. Forrådsglasset fra Louise Roe er ideel både til dekoration i indretningen eller som opbevaring af forskellige ting og sager i køkkenet. Vigga Clear forrådsglas fås i flere forskellige størrelser og ses her i den største som måler 18 cm. i højden og har en diameter på 16 og 23 cm.
524 DKK

Louise Roe, Vigga Clear, Forrådsglas m. låg, Stor

Louise Roe har lavet dette smukke forrådsglas med tilhørende låg. Designet er meget enkel med klar glas og mørkt låg. Forrådsglasset fra Louise Roe er ideel både til dekoration i indretningen eller som opbevaring af forskellige ting og sager i køkkenet. Vigga Clear forrådsglas fås i flere forskellige størrelser og ses her i den største som måler 37 cm. i højden og har en diameter på 15 og 19 cm.
524 DKK

Louise Roe, Kurv, Frame Basket, Sort.

Louise Roe er designeren bag denne flotte og enkle kurv. Frame Basket er lavet i et enkelt og stilrent design, som passer ind i de fleste indretninger. Kurven fra Louise Roe er rig på anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser. Anvend Frame Basket til opbevaring af magasiner og aviser eller tæpper i stuen og skab en hyggelig atmosfære. Frame Basket fra Louise Roe fås i forskellige størrelser og ses her i medium, som måler 35x35 cm. og er 35 cm. i højden.
524 DKK

Louise Roe, Kurv, Frame Basket, Sort.

Louise Roe er designeren bag denne flotte og enkle kurv. Frame Basket er lavet i et enkelt og stilrent design, som passer ind i de fleste indretninger. Kurven fra Louise Roe er rig på anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser. Anvend Frame Basket til opbevaring af magasiner og aviser eller tæpper i stuen og skab en hyggelig atmosfære. Frame Basket fra Louise Roe fås i forskellige størrelser og ses her i medium, som måler 31x31 cm. og er 15 cm. i højden.
374 DKK