Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Louise Smærup › Puffer

banner

Louise Smærup designer smukke puffer i lækre design, som passer perfekt som en ekstra siddeplads eller fodskammel i stuen. Louise Smærup puffer har den ikoniske læderrem, som giver pufferne et enkelt og unikt udtryk. Pufferne kommer i forskellige størrelser og materialer, herunder bomuld og velour. De smukke puf er ideelle at anvende i indretningen, da de ofte er den ekstra komfort du mangler i stuen. Puffer er ligeledes ideelle til børnefamilien, da de passer rigtig godt i børnehøjden, men samtidig er en smuk genstand at have stående i stuen. 

Se også vores udvalg af puffer fra andre leverandører her

Sorter efter

Louise Smærup Mørkegrå Velour Puf

Louise Smærup puf i en mørkegrå velour, som giver et luksuriøst udtryk. Puffen har den velkendte læderrem i sort kernelæder. Puffen kan kombineres med flere størrelser i serien, eller bruges som sofabord med en jernbakke på toppen.

Mål: 62cm i diameter og 20cm i højden.
1.349 DKK

Louise Smærup, Puf Canvas Ø50x20, sort

Louise Smærup er designeren bag denne flotte og stilfulde Canvas Puf. Kombinationen af det sorte stof og den brede læderrem giver puffen et karakteristik look. Lad puffen indgå i en del af indretningen enten i kombination med en sofa eller lænestol eller lad puffen pynte i sig selv. Puffen er både ideel som fodskammel og ekstra siddeplads. Der kan tilkøbes en tilhørende bakke, som gør puffen ideel som et bord enten ved sofaen eller i et hjørne.
824 DKK