Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Louise Smærup › Vaser

banner

Louise Smærup designer lækkert boliginteriør i smukke og unikke design. Vaser fra Louise Smærup er unikke men stilrene, som gør dem yderst anvendelige i de fleste hjem. Vaserne er ideelle at bruge til årstidens blomster, og står smukt i en kombination med lysestager og andet nips. Se blandt andet de smukke keramik vaser som kommer i forskellige højder og former, i et lækkert metal look. Kombiner vasernes højder og former i en smuk samling af Louise Smærup vaser. Besøg vores Instagram-profil, og bliv inspireret til hvordan du kan bruge vaserne i indretningen. 

Se også vores store udvalg af vaser fra andre leverandører her.  

Sorter efter

Louise Smærup Keramik Vase Rund Lille

Louise Smærup er designeren bag denne smukke runde vase. Vasen måler 11 cm i højden, og er ideel til en smuk blomst fra haven.

Hos Design Affair er vi vilde med disse vaser, og deres smukke facon.
127 DKK

Louise Smærup Keramik Vase Høj Stor

Rustik keramik vase fra Louise Smærup i høj facon. Denne vase har et metalisk udtryk, som giver et unik farveudtryk. Alle vaserne er hånddekoreret så ikke to er ens. Vasen findes også i en lav model, så du kan kombinére vasen i en smuk opstilling. Vasen kan opstilles på bordet, i vindueskarmen eller på gulvet.

Mål: 30cm i højden
374 DKK