Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Lysestager

Levende lys er den perfekte måde at skabe en hyggelig og rolig stemning i boligen. Lysestager vil altid være en del af boligindretningen, da de udover at skabe stemning, tilføjer en ekstra detalje i hjemmet. Hos Design Affair har vi et stort udvalg af lysestager, i forskellige former, størrelser og materialer. Vi har både stilrene og minimalistiske stager samt de mere karakteristiske og detaljerige stager. Er du på udkig efter en fyrfadsstage, bloklysestage mv. finder du med garanti en der passer til din personlige stil. Vi anbefaler altid at kombinere lysestagerne i forskellige størrelser og materialer, for at give indretningen karakter. 

Besøg vores Instagram-profil, og bliv inspireret til hvordan du kan bruge lysestager i din boligindretning. 

Sorter efter

Crystal Version, Ophelia

Ophelia lysestage fra Reflections Copenhagen i en smuk turkis farve. Denne smukke fyrfadsstage i krystal har et meget elegant og eksklusivt udtryk. Stagen er i smuk klar/turkis farve med en grøn bund, som giver stagen et utrolig smukt spil. Stagen måler L9 x H7,8 x D9cm.
799 DKK

Crystal Version, CLEVELAND, Clear/Black

Cleveland stagen fra Reflections Copenhagen. En smuk fyrfadsstage fra Reflections Copenhagen i krystal. Denne eksklusive og unikke lysestage, har smukke 3D effekter, der skaber liv og personlighed i indretningen. Stagen er i klar krystal, med en klar/sort bund som giver stagen et smukt spil. Fyrfadsstagen måler L7 x H7 x D7 cm.
799 DKK

Candle stick green

En skøn lysestage fra Bahne & Co i runde bløde former. Lysestagen er i grønne og blå nuancer, som står smukt til de fleste hjem. Kombiner lysestagen i et stilleben, sammen med en smuk vase og grønne planter. Lysestagen måler 18 cm i højden og 8 cm i diameter.
99 DKK

UNUM tealight holder

AYTM står bag denne smukke fyrfadsstage i messing. Denne UNUM lysestage er dekoreret med riller, og passer perfekt ind i den stilrene og moderne indretning.

Fyrfadsstagen måler L6,5 cm, B6,5 og H3 cm
449 DKK

Nordal Crystal T-light holder, S

Fine lysestager til fyrfad fra Nordal. Fyrfadsstagen i smuk røgfarvet krystal har smukke slibninger, der giver stagen et ekslusivt udtryk. Stagen findes i to størrelser, og er både smukke som sæt og hver for sig.

Fyrfadsstagen måler H6cm og Ø6 cm.
199 DKK

Nordal Crystal T-light holder, L

Fine lysestager til fyrfad fra Nordal. Fyrfadsstagen i smuk røgfarvet krystal har smukke slibninger, der giver stagen et ekslusivt udtryk. Stagen findes i to størrelser, og er både smukke som sæt og hver for sig.

Fyrfadsstagen måler H12 cm og Ø6 cm.
249 DKK

Nordal Glass lantern multi col.,brass base, S

Glaslanterne med messing og med unikke rustfarvede toner. Denne glaslanterne kan både bruges som lysestage, lanterne eller vase. Brug den med et fyrfads og/eller bloklys som giver et smukt lysspil. Glaslanternen har toner af det rustikke og det feminime.

Glasvasen måler H10cm og Ø10cm.
149 DKK

RING vase/T-light holder, glass, blue

Den populære RING vase fra Nordal er kommet i en smuk klar blå farve. RING vasen har en messing ring omkring, og kan bruges som en lille vase eller som fyrfadsstage. Vasen passer perfekt til små løgplanter eller andre små planter. RING vaserne er i mundblæst glas og findes i flere farver og størrelser.

Denne vase/fyrfadsstage måler 10 cm i højden samt 9 cm i diameter.
119 DKK

Nordal Crystal candleholder/black glass

Krystallysestage fra Nordal i en elegant sort farve. Lysestagen har smukke udskæringer der giver et smukt lysspil. Kombinér lysestagen med de andre krystalstager i serien, eller brug den alene med en rustik vase.

Lysestagen måler 22 cm i højden, og kan bruges til almindelige stearinglys samt bloklys der måler Ø7.
399 DKK

Candleholder, crystal glass, clear

Nordal er designeren bag denne flotte lysestage. Lysestagen har et enkelt design, og kan sagtens kombineres med andre lysestager for at skabe et personlig design i dit hjem.

Lysestagen måler 10 cm i højden, og er til almindelige stearinlys.
239 DKK

Nordal T-light Lysestage, crystal glass

Nordal er designeren bag denne smukke lysestage. Lysestagen har et flot dekorativt design, og en smuk amber farve på toppen.

Fyrfadsstagen måler 17 cm i højden.
349 DKK

Birthday Stories, Candles and transfer

Disse fine lys passer til lysestagerne Birthday Stories fra Dottir design. Der medfølger klistermærker til lysene, og kan både bruges til fødselsdage og juletiden. Til lysene medfølger blå og røde klistermærker.
79 DKK

Dottir, Birthday Stories, Seal

Dottir er designeren bag denne søde lysestage. Lysestagen har en sød lille sæl siddende, hvor der er plads til at placere et lys bagved.

Også en super gaveide til en dåbsgave, eller til fødselsdagsbordet foran fødselaren.

Lysestagen måler 8 cm i højden, og 8 cm i diameteren.
229 DKK

Dottir, Birthday Stories, Fox

Dottir er designeren bag denne søde lysestage. Lysestagen har en sød lille ræv siddende, hvor der er plads til at placere et lys bagved.

Også en super gaveide til en dåbsgave, eller til fødselsdagsbordet foran fødselaren.

Lysestagen måler 8 cm i højden, og 8 cm i diameteren.
229 DKK

Dottir, Birthday Stories, Hare

Dottir er designeren bag denne søde lysestage. Lysestagen har en sød lille hare siddende, hvor der er plads til at placere et lys bagved.

Også en super gaveide til en dåbsgave, eller til fødselsdagsbordet foran fødselaren.

Lysestagen måler 8 cm i højden, og 8 cm i diameteren.
229 DKK

House Doctor Lysestage, Lid, Brass, Ø10,5/H5,5

House Doctor er designeren bag disse super dekorative lysestager. Som passer perfekt som låg til diverse vaser, en sjov måde hvorpå man kan give en vase flere forskellige anvendelsesmuligheder.

Lysestagen måler 10 cm i omkredsen og 5,5 cm i højden.
89 DKK

Vanila Fly, Candlestick Snake Black

Smuk snake lysestage fra Vanilla Fly. Lysestagen har et enkelt og dekorativt design, og er helt ideel til at sætte et særpræg på hjemmet. Lysestagen måler 17,5 x 11,5 x 10,5 cm.
179 DKK

Vanila Fly, Candlestick Snake Brass

Smuk snake lysestage fra Vanilla Fly. Lysestagen har et enkelt og dekorativt design, og er helt ideel til at sætte et særpræg på hjemmet. Lysestagen måler 17,5 x 11,5 x 10,5 cm.
179 DKK

Hamptons Bonbonniere, Cobalt/Black/Fuchsia/Sapphir

Reflections Copenhagen er designeren bag denne smukke Bonbonniere. Bonbonnieren passer perfekt ind i hjemmet, for at give et exclusivt og stilrent præg. Bonbonierren måler 18 cm i længden, 20,5cm i højden og 18 cm i diameteren.
4.249 DKK

Nordal RING Vase w/ dots Lille

Nordal står bag denne fine vase - eller lysestage. Ring vasen har små prikker i glasset, som giver et flot lysspil med et fyrfadslys.

Vasen måler 14 cm i højden.
179 DKK

Asiatides Lysestage Blæksprutte Silver

Lysestage fra Asiatides med blæksprutteben i hvid. Denne smukke og unikke lysestage giver liv i indretningen. De lange blæksprutte ben giver stagen et elegant og eksklusivt look. Lysestagen er i sølv med hvid top.

Lysestagen måler 25,5 cm i højden.
1.299 DKK

Nordic Glass Candleholder, small/Clear

OYOY er designeren bag denne nordisk inspireret lysestage. Lysestagen er i 100% glas, der giver stagen et moderne og ekslusivt udtryk. Brug den alene eller kombiner stagen med de andre lysestager i glas fra OYOY.

Lysestagen måler 3,5cm i højden og 7,5cm i diameter.
199 DKK

Nordic Glass Candleholder, Facet, Clear

OYOY er designeren bag denne nordisk inspireret lysestage i 100% glas. Brug den alene eller med de andre lysestager i glas fra OYOY.

Lysestagen måler 8cm i højden og 5cm i diameter.
199 DKK

Graphic Candleholder/Mini vase, Pale Rose

OYOY er designeren bag denne smukke lysestage. Lysestagen er i 100% glas, og har et smukt moderne udtryk i klar og mat glas.

Lysestagen måler 7,5cm i bredden og 7,25cm i højden.
399 DKK

Graphic Candleholder/Mini vase, Taupe

OYOY er designere bag denne smukke lysestage/minivase. Stagen er lavet i 100%, og har et moderne udtryk i klar og mat glas. Du kan også bruge lysestagen som vase, med en enkel lille blomst i.

Lysestagen måler 10cm i højden og 4,5cm i bredden.
399 DKK

Graphic Candleholder/Mini vase, Grey

OYOY er designeren bag denne smukke lysestage.Stagen kan også bruges som vase med en enkelt blomst i. Lysestagen har de fineste nuancer af klar og mat glas, der giver et ekslusivt og rent udtryk. Lysestagen er lavet i 100% glas.

Lysestagen måler 8cm i længden og 7,7cm i højden.
399 DKK

Nordic candleholder XL smoke

OYOY er leverandøren bag denne smukke lysestage til bloklys. Stagen er lavet i 100% glas og har et enkelt og ekslusivt udtryk. Bloklysestagen måler 10,5cm i diameter og 4cm i højden.
349 DKK

Asiatides Glas Vase Massive, small , Amber

Smuk lysestage i en flot dyb amber farve. Lysestagen stråler smukt med fyrfadslys i, og er ideel at bruge i sammenspil med andre af dine smukke dekorationer i hjemmet.
99 DKK

Asiatides Glasstage Massive, Amber

Flot glasstage i en smuk dyb amber farve. Den er ideel med et fyrfadslys i, hvor den giver et smukt genskin.
129 DKK

Asiatides Lysestage blæksprutte Shagreen

Denne unikke blæksprutte lysestage er vi helt vilde med hos Design Affair. Den giver indretningen er unikt og personligt præg. De lange ben giver lysestagen et elegant og let udtryk.

Lysestagen måler 25,5 cm i højden.
1.299 DKK

Reflections Crystal Ophelia Sort/Klar

Reflections er designeren bag denne flotte ophelia clear/black lysestage. Lysestagen er så smuk, og kan kombineres med alle mulige fine sager.

Crystal version måler 9x9x7,8 cm.
799 DKK

Margit Brandt Krystal Stage kant klar, H18x7

Flot Margit Brandt lysestage. Lysestagen er ideel til at sætte et exclusivt præg på hjemmet, og super flot at kombinere med en plante eller en farverig vase. Stagen måler 18 cm i højden og 7 cm i omkredsen.
279 DKK

H Skjalm P Stage, Messing, Mat Sort, H18

Superfin lysestage i sort med messing. Lystestagen kan vendes, så den kan både bruges med lys i den sorte og messing ende. Stagen findes i flere størrelser.
379 DKK

Eden Outcast Mix Candle

Denne Mix Candle fra Eden Outcast, kan du designe på din egen måde. Lystestagen har 11 moduler, som du kan sammensætte på kryds og tværs. Der medfølger en top og bund i metal, 5 moduler i metal, 2 moduler i træ samt to moduler i krystal.
1.499 DKK

Broste Copenhagen Bloklys

Broste Copenhagen har lavet disse lækre økologiske bloklys. Bloklysene er lavet i en god kvalitet, og de er et must i en flot lanterne eller en smuk lysestage.

Broste bloklyset måler 3,8 cm i omkredsen, og 25 cm i højden, og har en brændetid på 28 timer.
49 DKK

Broste CopenhagenEco Stearin Ø10/H15

Broste Copenhagen har lavet disse lækre økologiske bloklys. Bloklysene er lavet i en god kvalitet, og de er et must i en flot lanterne eller en smuk lysestage.

Broste bloklyset måler 10 cm i omkredsen, og 15 cm i højden, og har en brændetid på 83 timer.
89 DKK

Margit Brandt, Lysestage, Krystal, H25,5 cm

Margit Brandt er designeren, som står bag disse fine lysestager af krystal. Lysestagerne findes i flere forskellige forme og kan med fordel kombineres på kryds og tværs. Lysestagerne er lavet i et enkelt, men detaljerigt design i form af deres former. Lysestagerne kan med fordel kombineres på kryds og tværs eller med andre stager og skabe en hyggeligt stemning samt et stilfuldt udtryk på middagsbordet eller reolen. Lysestagen her har en rund form og findes i to forskellige størrelser. Her ses den mindste, som måler 25,5 cm. i højden.
349 DKK

Margit Brandt, Lysestage, Krystal, H25 cm.

Margit Brandt er designeren, som står bag disse fine lysestager af krystal. Lysestagerne findes i flere forskellige forme og kan med fordel kombineres på kryds og tværs. Lysestagerne er lavet i et enkelt, men detaljerigt design i form af deres former. Lysestagerne kan med fordel kombineres på kryds og tværs eller med andre stager og skabe en hyggeligt stemning samt et stilfuldt udtryk på middagsbordet eller reolen. Lysestagen her har en rund form og findes i to forskellige størrelser. Her ses den højeste, som måler 25 cm. i højden.
399 DKK

Margit Brandt Fyrfadstage, Krystal, Ø10

Margit Brandt er designeren, som står bag disse fine lysestager af krystal. Lysestagerne findes i flere forskellige forme og kan med fordel kombineres på kryds og tværs. Lysestagerne er lavet i et enkelt, men detaljerigt design i form af deres former. Lysestagerne kan med fordel kombineres på kryds og tværs eller med andre stager og skabe en hyggeligt stemning samt et stilfuldt udtryk på middagsbordet eller reolen. Fyrfadsstagen her har en rund form og måler 10 cm. i diameteren.
149 DKK

House Doctor, Lysestage, Freja, sortnisteret, H5/Ø14 cm

Dekorativ lysestage fra House Doctor. Lysestagen er med til at sætte et hyggeligt særpræg på hjemmet. Lysestagen måler 5 cm i højden og 14 cm i diameteren.
89 DKK

Cozy Room Lysestage Sort Stor

Lysestage fra Cozy Room, med et sødt og romantisk look. Lysestagen passer fint både inde i hjemmet, men også ude på terrassen i sommertiden. Eller på et lille fint konsolbord. Lysestagen måler 12x10 cm
99 DKK

Reflections Ophelia Klar

Reflections står bag denne smukke og karakteristiske fyrfadsstage. Fyrfadsstagen er klar og har et enkelt, men specielt design. Fyrfadsstagen OPHELIA er ideel til at pynte smukt på enten sofa- eller spisebord. Fyrfadsstagen kan både pynte i sig selv eller i kombination med andre lysestager eller nipsting. Fyrfadsstagen OPHELIA er fremstillet af krystal og måler 9x9x7,8 cm. Fyrfadsstagen OPHELIA kan både anvendes med fyrfadslys samt specielle stearinlys, som passer i disse mål.
799 DKK

Reflections Crystal Ophelia Rosa/Sort

Reflections er designeren bag denne smukke lysestage, som er fremstillet af krystal. Lysestagen er lavet i en flot rosa farve med en sort bund. Kombinationen mellem det rosa og sorte krystal giver lysestagen et smukt og elegant look. Lad lysestagen pynte på spisebordet eller i stuen på sofabordet eller reolen. Nyd hvordan sollyset reflekterer i lysestagen eller skab en hyggelig stemning med levende lys i de mørke aftentimer. Ophelia lysestagen fra Reflections er håndlavet og fremstillet af krystal. Ophelia lysestagen måler 9x9x7,8 cm.
799 DKK

Reflections Crystal Version Texas Klar/Rosa

Reflections er designeren bag denne smukke lysestage, som er fremstillet af krystal. Denne smukke kombination mellem det klare og lyserøde krystal giver lysestagen et stilrent og elegant look. Lysestagen er både ideel som dekoration i sig selv eller i kombination med andre stager eller vaser. Lad lysestagen pynte på sofabordet, reolen eller spisebordet. Nyd hvordan lyset reflekterer i det klare krystal og skab en hyggelig stemning med levende lys i de mørke aftentimer. Texas lysestagen fra Reflections er håndlavet og fremstillet af krystal. Lysestagen måler 9x9x7,5 cm.
799 DKK

Reflections Crystal Version Brooklyn

Reflections er designeren bag denne krystallysestage i et smukt og stilrent design. Denne lysestage er inspireret af New York og de smukke og inspirerende bygninger i Brooklyn. Lysestagen er udført i krystal og måler 7,9 cm i længden, 12 cm i højden og 5,5 cm i diameteren. Denne smukke krystallysestage er ideel at kombinere med andre smukke stager fra Reflections, eller med en flot grøn plante.
1.299 DKK

Reflections Lysestage Ophelia Amber/Black

Reflections er designeren bag denne smukke lysestage, som er fremstillet af krystal. Lysestagen er lavet i en flot ravfarve med en sort bund. Kombinationen mellem det rosa og sorte krystal giver lysestagen et smukt og elegant look. Lad lysestagen pynte på spisebordet eller i stuen på sofabordet eller reolen. Nyd hvordan sollyset reflekterer i lysestagen eller skab en hyggelig stemning med levende lys i de mørke aftentimer. Ophelia lysestagen fra Reflections er håndlavet og fremstillet af krystal. Ophelia lysestagen måler 9x9x7,8 cm.
799 DKK

Reflections Lysestage Texas Clear/Amber

Reflections er designeren bag denne smukke lysestage, som er fremstillet af krystal. Denne smukke kombination mellem det klare og gule krystal giver lysestagen et smukt og elegant look. Lysestagen er både ideel som dekoration i sig selv eller i kombination med andre stager eller vaser. Lad lysestagen pynte på sofabordet, reolen eller spisebordet. Nyd hvordan lyset reflekterer i det klare krystal og skab en hyggelig stemning med levende lys i de mørke aftentimer. Texas lysestagen fra Reflections er håndlavet og fremstillet af krystal. Lysestagen måler 9x9x7,5 cm.
799 DKK

Reflections Lysestage Texas Klar/Sort

Reflections er designeren bag denne smukke lysestage, som er fremstillet af krystal. Denne smukke kombination mellem det klare og sorte krystal giver lysestagen et stilrent og elegant look. Lysestagen er både ideel som dekoration i sig selv eller i kombination med andre stager eller vaser. Lad lysestagen pynte på sofabordet, reolen eller spisebordet. Nyd hvordan lyset reflekterer i det klare krystal og skab en hyggelig stemning med levende lys i de mørke aftentimer. Texas lysestagen fra Reflections er håndlavet og fremstillet af krystal. Lysestagen måler 9x9x7,5 cm.
799 DKK

Reflections Ophelia Grøn/Sort

Smukt og dekorativt design fra Reflections. Reflections flotte designs er med til at skabe en kontrast til det minimalistiske. Denne udsmykning er ideel til at skabe et særpræg på dit hjem.
799 DKK

Reflections Fyrfadsstage Crystal Version OPHELIA Hvid

Reflections står bag denne smukke og karakteristiske fyrfadsstage. Fyrfadsstagen er klar og har et enkelt, men specielt design. Fyrfadsstagen OPHELIA er ideel til at pynte smukt på enten sofa- eller spisebord. Fyrfadsstagen kan både pynte i sig selv eller i kombination med andre lysestager eller nipsting. Fyrfadsstagen OPHELIA er fremstillet af krystal og måler 9x9x7,8 cm. Fyrfadsstagen OPHELIA kan både anvendes med fyrfadslys samt specielle stearinlys, som passer i disse mål. OPHELIA fyrfadsstagen fås også i sort.
699 DKK

Reflections Lysestage Memphis

Reflections lysestage i en hvid/klar/grøn farve. Reflections lysestagen har et stilrigt design, som er med til at bryde det minimalistiske i hjemmet.
1.449 DKK

Heima Lysestage 1 lys

Normann Copenhagen, Heima, Lysestage.
149 DKK

Normann Copenhagen, Heima, 4 armet lysestage

Normann Copenhagen står bag denne smukke og enkle 4 armet lysestage. Lysestagen har et flot og elegant design. Normann Copenhagen lysestagen er fremstillet af jern og har en flot sort farve. Kombinationen af den mørke farve og jernen giver et råt og stilfuldt udtryk. Lad lysestagen pynte på spisebordet eller i stuen. Lysestagen fra Normann Copenhagen måler 13,8x13,2 cm. og er 20,4 cm. høj.
399 DKK

Nordal, Candle holder, circle, brass

Nordal, Lysestage, Cirkel, Messing.
149 DKK

Margit Brandt, Lysestage, Krystal, H10 cm.

Margit Brandt er designeren, som står bag disse fine lysestager af krystal. Lysestagerne findes i flere forskellige forme og kan med fordel kombineres på kryds og tværs. Lysestagerne er lavet i et enkelt, men detaljerigt design i form af deres former. Lysestagerne kan med fordel kombineres på kryds og tværs eller med andre stager og skabe en hyggeligt stemning samt et stilfuldt udtryk på middagsbordet eller reolen. Lysestagen her har en firkantet form og måler 10x6 cm.
199 DKK

Margit Brandt, Lysestage, Krystal, H14 cm.

Margit Brandt er designeren, som står bag disse fine lysestager af krystal. Lysestagerne findes i flere forskellige forme og kan med fordel kombineres på kryds og tværs. Lysestagerne er lavet i et enkelt, men detaljerigt design i form af deres former. Lysestagerne kan med fordel kombineres på kryds og tværs eller med andre stager og skabe en hyggeligt stemning samt et stilfuldt udtryk på middagsbordet eller reolen. Lysestagen her har en rund form og findes i to forskellige størrelser. Her ses den mindste, som måler 14 cm. i højden.
179 DKK

Muubs Skål Lava Stone, lille, sort

Muubs Skål Lava Stone, lille, sort. Muubs skål i sort lavasten kan anvendes både som lysskål til et lille bloklys eller fyrfadslys eller til opbevaring. Denne skål er et dekorativt element i hjemmet med sin flotte rå overflade. Materiale: Lavasten Størrelse: H:4,5 Ø:12
109 DKK

Hübsch, Lysestage, Klar Glas

Hübsch er firmaet samt designeren, som står bag disse fine lysestager. Lysestagerne er fremstillet af klar glas, som giver stagerne et smukt og eksklusivt udtryk. Stagernes enkle design samt det klare glas gør lysestagerne nemme at kombinere med andre vaser eller stager i hjemmet. Skab den hyggeligste kombination af dine yndlings stager og vaser og nyd sollyset reflektion i stagerne. Lysestagerne fra Hübsch måler 5 cm. i diameteren og ligeledes 8 cm. i højden.
99 DKK

Hübsch Lysestage, glas, klar, Ø4xH15

Smuk krystallysestage med et feminint og ekslusivt look. Lysestagen kan med fordel kombineres med en lysestage mere, eller sammen med en flot grøn plante. Lysestagen måler 4 cm i omkredsen og 15 cm i højden.
149 DKK

House Doctor, Stearinlys, LED, Hvid, H23/Ø7,5cm

House Doctor er designeren bag disse fine og dekorative stearinlys. Stearinlysene er ideelle at bruge til at sprede hygge, og sammensætte med andre størrelser stearinlys. Lysene er udført i rigtigt stearin, men med et LED lys indeni. Hvilket gør at stearinlysene er sikre og "børnevenlige". Her ses stearinlyset som måler 23 cm i højden og 7,5 cm i omkredsen.
89 DKK

House Doctor, Stearinlys, LED, Hvid, H12,5/Ø5

House Doctor er designeren bag disse fine og dekorative stearinlys. Stearinlysene er ideelle at bruge til at sprede hygge, og sammensætte med andre størrelser stearinlys. Lysene er udført i rigtigt stearin, men med et LED lys indeni. Hvilket gør at stearinlysene er sikre og "børnevenlige". Her ses stearinlyset som måler 12,5 cm i højden og 5 cm i omkredsen.
59 DKK

House Doctor, Stearinlys, LED, Hvid, H15/Ø5

House Doctor er designeren bag disse fine og dekorative stearinlys. Stearinlysene er ideelle at bruge til at sprede hygge, og sammensætte med andre størrelser stearinlys. Lysene er udført i rigtigt stearin, men med et LED lys indeni. Hvilket gør at stearinlysene er sikre og "børnevenlige". Her ses stearinlyset som måler 12,5 cm i højden og 5 cm i omkredsen.
69 DKK

House Doctor, Stearinlys, LED, Hvid, H20/Ø5

House Doctor er designeren bag disse fine og dekorative stearinlys. Stearinlysene er ideelle at bruge til at sprede hygge, og sammensætte med andre størrelser stearinlys. Lysene er udført i rigtigt stearin, men med et LED lys indeni. Hvilket gør at stearinlysene er sikre og "børnevenlige". Her ses stearinlyset som måler 20 cm i højden og 5 cm i omkredsen.
79 DKK

House Doctor, Lysestage, Etnik, Sennepsgul, Ø8/H4,7

House Doctor lysestage i en flot sennepsgul farve med patina. Lysestagen er med til at sætte et særpræg på dit hjem, og til at bringe et rå og skandinavisk look med ind. Etnik lysestagen måler 8 cm i omkredsen og 4,7 cm i højden.
79 DKK

House Doctor, Fyrfadsstage, Bricks, Ø10/H10

House Doctor, Fyrfadsstage, Bricks. House Doctor har designet denne smukke fyrfadsstage. Fyrfadsstagen er ideel til at sprede hygge på de kolde vinterdage, men er også smuk som en værtindegave. Fyrfadsstagen kan også kombineres med andre flotte fyrfadsstager. Fyrfadsstagen måler 10 cm i omkredsen og 10 cm i højden.
99 DKK

House Doctor, Lysestage, Star, Grøn, Ø8,5/H

House Doctor er designeren bag denne fine lysestage. Lysestagen har et enkelt og rustikt look, og er ideel at benytte i den skønne juletid. Den fine stage måler 8,5 cm i omkredsen og 3 cm i højden.
89 DKK

House Doctor, Lysestage, Star, Grå, Ø8,5/H3

House Doctor er designeren bag denne fine lysestage. Lysestagen har et enkelt og rustikt look, og er ideel at benytte i den skønne juletid. Den fine stage måler 8,5 cm i omkredsen og 3 cm i højden
89 DKK

House Doctor, Lysestage, Star, Brændt rød, Ø8,5xH3

House Doctor er designeren bag denne fine lysestage. Lysestagen har et enkelt og rustikt look, og er ideel at benytte i den skønne juletid. Den fine stage måler 8,5 cm i omkredsen og 3 cm i højden.
89 DKK

House Doctor, Lysestage, Star, Guld, Ø8,5xH3cm

House Doctor er designeren bag denne fine lysestage. Lysestagen har et enkelt og rustikt look, og er ideel at benytte i den skønne juletid. De fine stager måler 8,5 cm i omkredsen og 3 cm i højden.
89 DKK

House Doctor, Lysestage, Circle, kobber, Ø14,5/H5

House Doctor, Lysestage, Circle, Kobber.
199 DKK

House Doctor, Fad, Elace, Grå/Brun dia: 10 cm, h:2,5 cm

House Doctor, Fad, Elace, Grå/Brun dia: 10 cm, h.2,5 cm. Fint elace fad fra House Doctor, i en lækker klassisk farve. Benyt fadet i sammenspil med dit klassiske stel, og kombiner det på kryds og tværs. Elace fadet måler 10 cm i diameteren og 2,5 cm i højden.
49 DKK

House Doctor, Fad, Elace, Grå/Brun, dia: 13 cm, h: 3 cm

House Doctor, Fad Elace, Grå/Brund, Dia:13 cm, h: 3cm. Fint Elace fad fra House Doctor, i en lækker klassisk farve. Benyt fadet i sammenspil med dit klassiske stel, og kombiner det på kryds og tværs. Elace fadet måler 13 cm i diameteren og 3 cm i højden.
69 DKK

H Skjaml P Stage, Brun Marmor, H7

H. Skjalm P har lavet denne fine og enkle marmorstage, som er ideel til dig, som ønsker at skabe en personlig men stilfuld indretning med et twist af retro. Brug stagen i kombination med andre stager eller vaser og skab din egen oase på sofabordet eller reolen. Marmor stagen har en højde på 7 cm.
149 DKK

H. Skjalm P stage, messing/støv grøn

Flot og enkel lysestage fra H. Skjalm P, i messing/støv grøn. Stagen kan benyttes til at sprede ekstra hygge på efterårets mørke dage, eller som et finish til spisebordet til de hyggelige stunder hvor hele familien er samlet. Stagen er udført i messing/støvgrøn og er 10 cm høj.
199 DKK

H. Skjalm P, Stage, Messing/bordeaux

Flot og enkel lysestage fra H. Skjalm P i bordeaux. Stagen kan benyttes til at sprede ekstra hygge på efterårets mørke dage, eller som et finish til spisebordet til de hyggelige stunder hvor hele familien er samlet. Stagen er udført i bordeaux og er 10 cm høj.
199 DKK

H. Skjalm P, Stage, Messing/nude

Flot og enkel lysestage fra H. Skjalm P i mesing/nude. Stagen kan benyttes til at sprede ekstra hygge på efterårets mørke dage, eller som et finish til spisebordet til de hyggelige stunder hvor hele familien er samlet. Stagen er udført i nude/messing og er 10 cm høj.
199 DKK

H Skjalm P, Stage, Mat Messing, Sort.

H Skjalm P har lavet disse fine og enkle lysestager, som er fremstillet af messing. Kombinationen mellem den guld og sorte farve giver lysestagerne et enkelt og stilrent udtryk. Lysestagerne er rige på anvendelsemuligheder, idet de kan kombineres på kryds og tværs med andre stager eller vaser. Lysestagen fås i flere forskellige farver og størrelser, hvor den her ses i sort i højden 15 cm.
329 DKK

H Skjalm P, Stage, Mat Messing, Sort

H Skjalm P har lavet disse fine og enkle lysestager, som er fremstillet af messing. Kombinationen mellem den guld og sorte farve giver lysestagerne et enkelt og stilrent udtryk. Lysestagerne er rige på anvendelsemuligheder, idet de kan kombineres på kryds og tværs med andre stager eller vaser. Lysestagen fås i flere forskellige farver og størrelser, hvor den her ses i sort i højden 10 cm.
199 DKK

H. Skjalm P, Stage, Messing

Stilfuld lysestage fra H. Skjalm P, udført i mat messing. Stagen vil varme godt i vindueskarmen på de mørke vinterdage, men er også hyggeligt at have til at stå fremme på natbordet mens romanen læses inden sengetid. Stagen er 11 cm i højden.
319 DKK

H. Skjalm P, Fyrfadsstage/Vase, H14,5xø7, Glas

H. Skjalm P, er designeren bag denne flotte fyrfadstage, stagen er lavet af glas cylindre hvilket skaber et flot lysspil. Stagen kan også sagtens benyttes som vase til en smuk buket blomster.
169 DKK

Frederik Bagger Fyrfadsstage T-light

Frederik Bagger er designeren bag denne t-light, en lille smuk skål der er ideel til stearinlys men også kan benyttes som snackskål. T-light skålen er lavet af krystalglas i høj kvalitet som garantere at glasset holder sin glans. Pakken indeholder 1 stk.
199 DKK

Dottir, Samsurium Star Candlestick, white

Dottir er firmaet bag denne skønne lysestage, som har et enkelt desgin, men fyldt med karakteristiske detaljer. Star lysestagen kan med fordel kombineres med andre lysestager og vaser for, at skabe den perfekte stemning på sofabordet, spisebordet eller i vindueskarmen. Star stagen kan også kombineres med de andre stager og vaser fra Samsurium serien fra Finnsdottir.
249 DKK

Dottir, Samsurium Trunkahorn, Grey

Dottir Samsurium Trunkahorn vase og lysestage, grå. Dottirs Samsurium Trunkahorn vase og lysestage i grå har et lækkert look og en flot form som giver liv til din indretning. Glaseret porcelæn. Størrelse: H 135 mm.
379 DKK

Design By Us Sons off marbel hurricane clear

Design By Us er designerne bag denne smukke lanterne. Den består af en sort marmor bund, som giver stagen et råt og helt unikt udtryk. Krystallerne i glasset giver et hyggeligt og stemningsfuldt lys.

Stagen måler 15,5 cm i højden og 9cm i diameteren.
590 DKK

By Nord, Nothern Light, Mos Grøn

By Nord er designeren bag denne smukke stage. Stagens grønne farve har et enkelt design, som gør den ideel at kombinere sammen med andre af dine dekorationer. Stagen har en smuk grøn farve. Stagen måler 10 cm i diamateren og 13 cm i højden.
199 DKK

Broste Copenhagen, Lysfad, Sara, Jern/Lyserød.

Broste Copenhagen har lavet dette fine lysfad, som har et enkelt og fint design. Lysfaddet er fremstillet af jern og efterfølgende lakeret guld samt lyserød. Kombinationen mellem den guld og lyserøde farve giver lysfaddet et eksklusivt og elegant look. Lysfaddet er rig på anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser. Pynt lysfaddet med bloklys og lad det skabe en hyggelig stemning eller placer en lille skål og andre nipsting og lad det fungere som et smykkefad på badeværelset. Lysfaddet fra Broste Copenhagen måler 21 cm. i diameteren og er 0,5 cm. i højden.
149 DKK

Broste Copenhagen, Bloklys, Hvid.

Broste Copenhagen er firmaet bag disse enkle og flotte bloklys. Bloklyset er i en flot hvid farve. Det specielle ved disse stearinlys er størrelsen, da bloklysets diameter er 3,8 cm. og er hele 30 cm. høj. Bloklyset fra Broste Copenhagen er derfor ideel til større stager, som er beregnet til disse bloklys. Bloklyset kan også bruges i nogle fyrfadsstager og man kan på denne måde skabe sit eget samt specielle look.
59 DKK

Broste Copenhagen, Stearinlys, ECO, Grå.

Broste Copenhagen er firmaet bag disse enkle og flotte stearinlys. Stearinlyset har en flot grå farve. Det specielle ved disse stearinlys er størrelsen, da stearinlysets diameter er 3,8 cm. og er hele 25 cm. høj. Stearinlyset fra Broste Copenhagen er derfor ideel til større stager, som er beregnet til disse stearinlys. Stearinlyset kan også bruges i nogle fyrfadsstager og man kan på denne måde skabe sit eget samt specielle look.
49 DKK

Broste Copenhagen, Stearinlys, ECO Stearin, Sort.

Broste Copenhagen er firmaet bag disse enkle og flotte stearinlys. Stearinlyset har en flot grå farve. Det specielle ved disse stearinlys er størrelsen, da stearinlysets diameter er 3,8 cm. og er hele 30 cm. høj. Stearinlyset fra Broste Copenhagen er derfor ideel til større stager, som er beregnet til disse stearinlys. Stearinlyset kan også bruges i nogle fyrfadsstager og man kan på denne måde skabe sit eget samt specielle look.
59 DKK

Filter by:

Ryd alle