Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Alfred & Co

banner

Alfred & Co. er designeren bag en række lækre skind samt unikke sæber. De lækre skind er ideelle til boligindretningen, de er super fine og ubehandlede. Du finder også de skønne sæber, som dufter fantastisk og giver en dejlig duft på badeværelset eller i soveværelset. Sæber og cremerne er også ideelle at forære i værtindegave eller til en du holder af.

Hos Design Affair er vi vilde med Alfred & Co's lækre sager, som du ofte ikke ser omkring hvert gadehjørne. De lækre produkter er i en lækker kvalitet, hvor der er kælet for detaljen. Produkterne er alle kendetegnet af velvære, duft og stil. Produkterne er nøje udvalgt af os, så vi kan sikre dig at du får de bedste produkter.

 

Sorter efter

Bio2You Charcoal whitening too

Naturlig blegningstandpasta med kul, mynteolie, aloe vera, havtorn og perlepulver. Tandpastaen renser og bleger tænderne og holder tænderne naturligt hvide.
52 DKK

Sæbe 200g Lilac blossom

Skøn sæbe med lilje duft. En lækker og kvalitetsrig sæbe, som holder duften længe indtil sæben er brugt op. Sæben indeholder 200g.
44 DKK

Sæbesæt AAA, 3x75g

Sæbesættet, er en samling af skønne de fineste og bedste sæber. Sæberne har skønne dufte, som holder lige indtil sæberne er brugt op. Sæbesættet indeholder 3x75 g.
67 DKK

Liquid Marseille sæbe organic

En skøn håndsæbe fra Panier Des sens, som er lavet på naturlige ingredienser - og så er de endda økologiske. Denne lækre sæbe er lavet efter de traditionelle opskrifter på ægte Marseille sæbe.
97 DKK

Shower Cream Organic Olive Oil

En lækker shower cream som er lavet på naturlige ingredienser - og endda økologisk. Den er lavet på naturlig oliven olie fra provence.
74 DKK

Håndcreme Organic Olive Oil

Denne lækre håndcreme fra Panier Des sens, er lavet på naturlige ingredienser - og er endda økologisk. Cremen er ideel til tørre hænder, og efterlader hænderne bløde og smidige.
89 DKK

Body Lotion Organic Olive Oil

En lækker body lotion fra Panier Des sens, som er fyldt med antioxidanter der plejer huden. Denne body lotion er økologisk, og kun lavet på naturlige ingredienser som efterlader huden blød og smidig.
112 DKK

Floral, Badesalt 150g, Lily

Skøn og luksuiøs badesalt fra Alfreds & Co. Perfekt til et afslappende karbad eller et varmt fodbad. Denne badesalt har en velduftende og dejlig duft af liljer

Denne indeholder 150g i ét brev.
37 DKK

Floral, Badesalt 150 g, Jasmin

Skøn badesalt fra Alfreds & Co. Perfekt til et afslappende karbad eller et varmt fodbad. Denne badesalt har en blød og rar duft af Jasmin.

Denne indeholder 150g i ét brev.
37 DKK

Extra Rich, Shower Gel, 200ml

Lækker extra rich shower gel, perfekt til brusebadet. Indeholder drueekstrakt, og dens ekstra bløde skum renser beskytter og hjælper med at opretholde hudens naturlige fugtighed. Shower gelen indeholder 200 ml.
74 DKK

Body Cream, 200 ml, Grape Vine

Lækker body creme, som er rig på drue blade og drue frø. Cremen er beriget med sheasmør, som efterlader din hud blød og velduftende. Cremen indeholder 200 ml.
112 DKK

Hand Cream, 75 ml, Grape Vine

Lækker håndcreme med Grape Vine. Håndcremen er med økologisk vindrueekstrakt, og med antixodiante blødgørende egenskaber. Håndcremen indeholder 75 ml.
89 DKK

Sheepskin stole søde

Gotland Lammeskind, Stolehynde, Økologiske
299 DKK

Melerade Swedish sheepskin st3

Svensk Melerede Lammeskind, Økologiske
1.312 DKK

Melerande Swedish sheepskin

Svensk Melerade Lammeskind, Økologisk
1.124 DKK