Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Asiatides

banner

Asiatides er en af vores udenlandske leverandører, som vi har håndplukket netop til dig. Du får derfor noget unikt og smukt boliginteriør, som du ikke finder alle steder. Asiatides designer unikt og anderledes boliginteriør, som udfordre boligindretningen og tilføjer sjæl og personlighed til de fleste hjem. Hos Design Affair er vi vilde ved at anvende deres skønne interiør i indretningen, som skiller sig ud fra mængden og står smukt sammen med de minimalistiske effekter. Vi har håndplukket unikt interiør netop til dig, så du får de allerbedste varer fra udlandet her. Se blandt andet de finurlige lysestager, vaser, figurer m.v. hos Design Affair. Shop Asiatides skønne produkter netop her. 

Sorter efter

Asiatides, Showcase, large, Black Wood

Smuk og dekorativ box til opbevaring af dine yndlingssager, her kan du opbevare en fin figur eller dine smykker.

Smykkebosen måler 35 cm i højden, 26 cm i bredden og 26 cm i længden.
799 DKK

Asiatides Jellyfish Long Pink, MS

Sød inspirerende jellyfish, jellyfishene kan med fordel bruges i alle dine dekorationer. Jellyfishen måler 13 cm i højden, og hos Design Affair er vi helt vilde med disse fantastiske jellyfish.
169 DKK

Asiatides Jellyfish Long White, LS

Sød inspirerende jellyfish, jellyfishene kan med fordel bruges i alle dine dekorationer. Jellyfishen måler 16 cm i højden, og hos Design Affair er vi helt vilde med disse fantastiske jellyfish.
229 DKK

Asiatides Jelly Fish Long Pink, LS

Sød inspirerende Jelly Fish. Den fine vandmand i glas kan med fordel bruges i alle dine dekorationer. Jelly Fish'en måler 16 cm i højden. Hos Design Affair er vi helt vilde med disse fantastiske vandmænd i glas, og du finder derfor et bredt sortiement hos os.
229 DKK