Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

B-Green

Med B-Green tilføjer du nyt liv til din have og bolig. B-Green laver skønne rustikke og naturligt patinerede krukker og andet interiør, som sætter det sidste særpræg på din have eller bolig. B-Green er en lokal virksomhed med holdning for miljøet, samt en innovativ indstilling. Derfor benytter de sig af naturmaterialer og andre naturrigtige produkter, som gavner miljøet. Hos Design Affair er vi derfor vilde med at bruge deres krukker i boligindretningen, da de tilføjer noget rustikt og et naturligt præg til boligen. De rustikke krukker er ideelle til at kombinére det rustikke med det femninme. Udforsk vores store udvalg af dette brand i denne kategori. 

Sorter efter

Bgreen, Lacepot w/saucer, ass. farver, Ø19

Søde glaserede potter fra Bgreen. Potterne passer smukt ind til den lyse skandinaviske stil, brug den i sommerhuset, på terrassebordet eller i stuen for at skabe kontrast og et særpræg. De glaserede potter måler 19 cm i omkredsen. Potterne sælges assorteret og prisen er pr. stk. Angiv venligt i kommentarfeltet hvilken variant du ønsker.
139 DKK

Bgreen, Lacepot w/saucer, ass. farver, Ø14

Søde glaserede potter fra Bgreen. Potterne passer smukt ind til den lyse skandinaviske stil, brug den i sommerhuset, på terrassebordet eller i stuen for at skabe kontrast og et særpræg. De glaserede potter måler 14 cm i omkredsen. Potterne sælges assorteret og prisen er pr. stk. Angiv venligt i kommentarfeltet hvilken variant du ønsker.
89 DKK

BGreen Cascara lilla

Flot mørkerød cascara. Smuk at kombinere med andre kunstige blomster, men også super sød at benytte i en stor flot gulvvase. Cascaraen måler 84 cm i højden.
49 DKK

Bgreen, Lacepot with saucer, Ø12, Grey

Sød lille urtepotte fra BGReen, med underskål til. Den fine lille potte er ideel plante smukke farverige blomster i. Urtepotten er sød at stille på badeværelset, eller i entreen på en kommode eller lign. for at skabe lidt ekstra. Bemærk: Det er den lille urtepotte på billedet
Urtepotten måler 12cm i omkreds.
59 DKK

Bgreen, Lacepot, Polished Grey, Ø13

Flot Urtepotte fra BGreen i en smuk lysegrå farve, der er super smuk til farverige blomster på terrassen eller i haven om sommeren. Urtepotten kan også med fordel benyttes indenfor.

Urtepotten måler Ø13, og fåes i tre forskellige str.

Bemærk! Dette er den lille størrelse - prisen er v. 1 stk.
59 DKK

Bgreen, Lacepot, Polished Grey, Ø16

Flot Urtepotte fra BGreen i en smuk lysegrå farve, der er super smuk til farverige blomster på terrassen eller i haven om sommeren. Urtepotten kan også med fordel benyttes indenfor. Urtepotten måler Ø16, og fåes i tre forskellige str.

Bemærk! Dette er den mellem størrelse, prisen er angivet pr. stk.
69 DKK

Bgreen, Lacepot, Polished Grey, Ø19

Flot Urtepotte fra BGreen i en smuk lysegrå farve, der er super smuk til farverige blomster på terrassen eller i haven om sommeren. Urtepotten kan også med fordel benyttes indenfor.

Urtepotten måler Ø19, og fåes i tre forskellige str.

Bemærk! Dette er den største størrelse. Prisen er angivet pr. stk.
79 DKK

B Green Berit Krukke Blå

BGreen er designeren bag disse meget flotte unikke krukker, der kan minde en om en gammel unik marmelade krukke. Krukkerne er super søde, og meget fine at bruge til alt muligt. De er varme og fine i farverne og med til at sætte et personligt præg på dit hjem. Krukkerne måler Ø9x9.

Krukkerne er assorteret, og sælges v. 1 stk.
69 DKK

Bgreen, Olivia, Choko, Ø15x10

Smuk og dekorativ urtepotte fra BGreen. Urtepotten har et super smukt look, med de detaljerede blomster rundt om siden. Smuk urtepotte med et romantisk twist, der er god til at sætte et særpræg på dit hjem. Dette er den lille urtepotte som måler Ø15x10 cm. Urtepotten fåes i to størrelser.
79 DKK

Bgreen, Olivia, Choko, Ø20x14

Smuk og dekorativ urtepotte fra BGreen. Urtepotten har et super smukt look, med de detaljerede blomster rundt om siden. Smuk urtepotte med et romantisk twist, der er god til at sætte et særpræg på dit hjem. Dette er den store urtepotte som måler Ø20x14 cm. Urtepotten fåes i to størrelser.
99 DKK

Bgreen, Herdis, Antique Terra lille

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte. Det vil også være en ideel mulighed at kombinere urtepotten med de andre Antique Terra urtepotter.

Urtepotten måler 19 cm i omkredsen og 12 cm i højden.
129 DKK

Bgreen, Herdis, Antique Terra mellem

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte. Det vil også være en ideel mulighed at kombinere urtepotten med de andre Antique Terra urtepotter.

Urtepotten måler 28 cm i omkredsen og 19 cm i højden.
149 DKK

Bgreen, Harlequin, Ø22x19

Harlequin urtepotte fra B-GREEN. Urtepotterne er stilrige i sig selv, men man kan også kombinere dem sammen med andre urtepotter af samme slags i forskellige str, eller skabe et tvist og benytte nogle smukke patinerede urtepotter. Urtepotten måler 22 cm i omkreds og 19 cm i højden.
169 DKK

Bgreen, Harlequin, Ø40x33

Harlequin urtepotte fra B-GREEN. Urtepotterne er stilrige i sig selv, men man kan også kombinere dem sammen med andre urtepotter af samme slags i forskllige str, eller skabe et tvist og benytte nogle smukke patinerede urtepotter.

Urtepotten måler 40 cm i omkreds og 33 cm i højden.
219 DKK

BGreen, Franske skodder

Smukke vintage franske skodder fra B-GREEN. Skodderne er ideele til at skabe personlighed i et værelse, på terrasen eller spisestuen. En mulighed for at skabe et særpræg i dit hus. Kontakt butikken for farver og mål.
1.099 DKK