Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Broste Copenhagen

Broste Copenhagen er et lækkert brand som stammer helt tilbage fra 1955. Brandet er inspireret af den Nordiske signatur, med et design og en kombination af det klassiske og det moderne. Broste Copenhagen er for alle, som ønsker lækre og stilrene ting til hjemmet. Hos Broste Copenhagen findes mange lækre produkter der er med til at sætte præg på detaljen i dit hjem. Nyd Broste Copenhagens mange flotte og inspirerende ting.

Sorter efter

Vase, Amal, Small

Vase fra Broste Copenhagen med riller. Prisen gælder v. 1 stk, og dette er den lille høje model.
25 DKK 49 DKK

Brosten Copenhagen Blomsterbænk, Jern/Alumunium

Broste Copenhagen er designeren bag denne fine blomsterbænk, som du med fordel kan bruge til dekoration af dine fine sager. Ideel at bruge på terrassen eller i haven om sommeren. Blomsterbænken måler 32 cm i vidden, 60 cm i længden og 50 cm i højden.
1.499 DKK

Broste Copenhagen Bloklys

Broste Copenhagen har lavet disse lækre økologiske bloklys. Bloklysene er lavet i en god kvalitet, og de er et must i en flot lanterne eller en smuk lysestage.

Broste bloklyset måler 3,8 cm i omkredsen, og 25 cm i højden, og har en brændetid på 28 timer.
49 DKK

Broste CopenhagenEco Stearin Ø10/H15

Broste Copenhagen har lavet disse lækre økologiske bloklys. Bloklysene er lavet i en god kvalitet, og de er et must i en flot lanterne eller en smuk lysestage.

Broste bloklyset måler 10 cm i omkredsen, og 15 cm i højden, og har en brændetid på 83 timer.
89 DKK

Broste Copenhagen Insekt Ladybird

Søde og inspirerende deko ladybirds fra Broste Copenhagen. De finde dekobugs er ideelle at benytte til borddækningen, og til at skabe et ekstra twist rundt omkring i hjemmet.

Vær opmærksom på at disse er assorterede, skriv evt. i en bemækrning hvilken deko bug du ønsker.
199 DKK

Broste Copenhagen Sofabord Jelva Grå

Broste Copenhagen har lavet dette fine bord, som er fremstillet af jern og efterfølgende lakeret i en sølv og grå. Bordet er rig på anvendelsesmuligheder, idet bordet både kan benyttes som sofabord eller sidebord i stuen, men med fordel også kan bruges som natbord i soveværelset. Bordet kan både pynte i sig selv, men kan med fordel pyntes med en lampe eller lysestager og vaser. Bordet fra Broste Copenhagen måler 35 cm. i diameteren og er 37 cm. i højden.
999 DKK

Broste Copenhagen Sofabord Jelva Grå

Broste Copenhagen har lavet dette fine bord, som er fremstillet af jern og efterfølgende lakeret i en sølv og grå farve. Bordet er rig på anvendelsesmuligheder, idet bordet både kan benyttes som sofabord eller sidebord i stuen, men med fordel også kan bruges som natbord i soveværelset. Bordet kan både pynte i sig selv, men kan med fordel pyntes med en lampe eller lysestager og vaser. Bordet fra Broste Copenhagen måler 57 cm. i diameteren og er 42 cm. i højden.
1.499 DKK

Broste Copenhagen Sofabord Jalva

Broste Copenhagen har lavet dette fine bord, som er fremstillet af jern og efterfølgende lakeret i en guld og lys grålig farve. Bordet er rig på anvendelsesmuligheder, idet bordet både kan benyttes som sofabord eller sidebord i stuen, men med fordel også kan bruges som natbord i soveværelset. Bordet kan både pynte i sig selv, men kan med fordel pyntes med en lampe eller lysestager og vaser. Bordet fra Broste Copenhagen måler 35 cm. i diameteren og er 37 cm. i højden.
999 DKK

Broste Copenhagen Sofabord Jalva

Broste Copenhagen har lavet dette fine bord, som er fremstillet af jern og efterfølgende lakeret i en guld og lys grålig farve. Bordet er rig på anvendelsesmuligheder, idet bordet både kan benyttes som sofabord eller sidebord i stuen, men med fordel også kan bruges som natbord i soveværelset. Bordet kan både pynte i sig selv, men kan med fordel pyntes med en lampe eller lysestager og vaser. Bordet fra Broste Copenhagen måler 57 cm. i diameteren og er 42 cm. i højden.
1.499 DKK

Broste Copenhagen, Lysfad, Sara, Jern/Lyserød.

Broste Copenhagen har lavet dette fine lysfad, som har et enkelt og fint design. Lysfaddet er fremstillet af jern og efterfølgende lakeret guld samt lyserød. Kombinationen mellem den guld og lyserøde farve giver lysfaddet et eksklusivt og elegant look. Lysfaddet er rig på anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser. Pynt lysfaddet med bloklys og lad det skabe en hyggelig stemning eller placer en lille skål og andre nipsting og lad det fungere som et smykkefad på badeværelset. Lysfaddet fra Broste Copenhagen måler 21 cm. i diameteren og er 0,5 cm. i højden.
149 DKK

Broste Copenhagen, Serviet, Fracie, Rød

Broste Copenhagen har lavet disse skønne servietter, som er fremstillet af hør og dermed i en skøn kvalitet. Servietten er lavet i en flot rød farve, som er ideel til en dekorativ borddækning, hvor den røde farve kan give det sidste præg til stemningen. Servietten fra Broste Copenhagen måler 45x45 cm.
59 DKK

Broste Copenhagen, Serviet, ECO Hør, Grøn

Broste Copenhagen har lavet disse skønne servietter, som er fremstillet af hør og dermed i en skøn kvalitet. Servietten er lavet i en flot grøn farve, som er ideel til en dekorativ borddækning, hvor den grønne farve kan give det sidste præg til stemningen. Servietten fra Broste Copenhagen måler 45x45 cm.
59 DKK

Broste Copenhagen Bord Freja

Broste Copenhagen har lavet dette bord, som er fremstillet af jern. Bordet er lavet i et enkelt og flot design med rene linjer, som givet bordet et stilrent look. Lad bordet pynte i entreen eller i et rum, hvor du synes, at der lige mangler den sidste finish. Pynt bordet med vaser, stager eller andre pynteting. Freja bordet fra Broste Copenhagen måler 40x100 cm. og er 80 cm. højt.

Denne varer sendes med specialfragt, og sendes IKKE med fri fragt.
2.799 DKK

Broste Copenhagen, Gulvtæppe, Thin Stripe, Sort/Hvid

Broste Copenhagen har lavet dette tæppe, som er fremstillet af bomuld og har et flot samt enkelt design. Tæppet er lavet i sorte og hvide farver i form af tynde striber hele vejen ned gennem tæppet. Tæppets stilrene look er ideel i de fleste indretninger og kan anvendes i alle husets rum. Lad tæppet skabe lidt liv på gulvet i stuen eller i soveværelset. Tæppet fra Broste Copenhagen måler 70x140 cm.
299 DKK

Broste Copenhagen, Bloklys, Hvid.

Broste Copenhagen er firmaet bag disse enkle og flotte bloklys. Bloklyset er i en flot hvid farve. Det specielle ved disse stearinlys er størrelsen, da bloklysets diameter er 3,8 cm. og er hele 30 cm. høj. Bloklyset fra Broste Copenhagen er derfor ideel til større stager, som er beregnet til disse bloklys. Bloklyset kan også bruges i nogle fyrfadsstager og man kan på denne måde skabe sit eget samt specielle look.
59 DKK

Broste Copenhagen, Stearinlys, ECO, Grå.

Broste Copenhagen er firmaet bag disse enkle og flotte stearinlys. Stearinlyset har en flot grå farve. Det specielle ved disse stearinlys er størrelsen, da stearinlysets diameter er 3,8 cm. og er hele 25 cm. høj. Stearinlyset fra Broste Copenhagen er derfor ideel til større stager, som er beregnet til disse stearinlys. Stearinlyset kan også bruges i nogle fyrfadsstager og man kan på denne måde skabe sit eget samt specielle look.
49 DKK

Broste Copenhagen Snekugle Glimmer

Broste Copenhagen har lavet disse fine dekorationskugler, som har flere forskellige motiver. Dekorationskuglerne findes i fire forskellige slags og er inspireret af julen, idet motiverne inden i er præget af snelandskab med juletræer mm. Dekorationskuglerne er rige på anvendelsmuligheder og kun fantasien sætter grænser. Placer dekorationskuglerne i kombination med andre vaser eller stager eller lad den pynte i sig selv. Dekoglimmerkuglen leveres assorteret, og måler 10,7 cm i højden. Hvis du ønsker en bestemt af de fire kugler, så skriv en bemærknig ved bestilling. Dekorationskuglerne fra Broste Copenhagen måler 8 cm. i diameteren og er 10,7 cm. i højden.
119 DKK

Broste Copenhagen, Snekugle, Glimmer, Guld

Broste Copenhagen har lavet disse fine snekugle, som har flere forskellige motiver. Dekorationskuglerne findes i fire forskellige slags og er inspireret af julen, idet motiverne inden i er præget af snelandskab med juletræer mm. Dekorationskuglerne er rige på anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser. Placer dekorationskuglerne i kombination med andre vaser eller stager eller lad den pynte i sig selv. Snekuglen leveres assorteret, og måler10,7 cm i højden.
119 DKK

Broste Copenhagen, Dekorationsæg, Marmor

Broste Copenhagen har lavet disse fine dekorationsæg, som er ideelle for dig, som ønsker at skabe en hyggelig og personlig stemning i indretningen. Anvend æggene, som dekoration i en skål eller på bordet til påskemiddagen. Æggene er rige på anvendelsesmuligheder og du kan placere dem lige der, hvor du synes de passer aller bedst. Æggene er fremstillet af marmor og har en diameter på 4 cm. samt en højde på 6 cm.
29 DKK

Broste Copenhagen, Deko Fjer i snor, 10stk

Smukke og dekorative grønne fjer fra Broste Copenhagen, fjerene er i en pakke af 10 stk og kan benyttes til dekorationer både i juletiden men også til dekorationer i foråret.
49 DKK

Broste Copenhaggen, Grønne deko fjer i snor, 10 stk

Smukke og dekorative grønne fjer fra Broste Copenhagen, fjerene er i en pakke af 10 stk og kan benyttes til dekorationer både i juletiden men også til dekorationer i foråret.
49 DKK

Broste Copenhagen, Deko Fjer i snor, 10stk

Smukke og dekorative fjer fra Broste Copenhagen, fjerene er i en pakke af 10 stk og kan benyttes til dekorationer både i juletiden men også til dekorationer i foråret.
49 DKK

Broste Copenhagen, Skjuler, Ibbi, Glas m. Sort Reb.

Broste Copenhagen har lavet denne skjuler, som er lavet af glas. Skjuleren hænger i et sort reb og har utallige af anvendelsesmuligheder. Brug skjuleren fra Broste Copenhagen som en urtepotte og lad den hænge i et hjørne og skabe en hyggelig atmosfære. Skjuleren fra Broste Copenhagen måler 22 cm. i diameteren og er 24 cm. i højden.
429 DKK

Broste Copenhagen, Skjuler, Ibbi, L, Glas/reb

Broste Copenhagen har lavet denne skjuler, som er lavet af glas. Skjuleren hænger i et brunt reb og har utallige af anvendelsesmuligheder. Brug skjuleren fra Broste Copenhagen som en urtepotte og lad den hænge i et hjørne og skabe en hyggelig atmosfære. Skjuleren fra Broste Copenhagen måler 22 cm. i diameteren og er 24 cm. i højden.
429 DKK

Broste Copenhagen, Papirvægt, Janat, Brun/Hvid.

Broste Copenhagen har lavet disse fine og livagtige papirvægte. Mønstrene i glasset giver liv og glæde til papirvægtene, som er ideel for dig, som ønsker en livlig men stilfuld indretning. Anvend papirvægtene på skrivebordet ovenpå stakken af papirer eller somd dekoration i stuen eller værelset. Lad den pynte i sig selv eller i kombination med andre stager eller vaser. Papirvægtene har en diameter på 8 cm. og er 7,5 cm. i højden. Papirvægtene er fremstillet af glas.
179 DKK

Broste Copenhagen, Papirvægt, Dottie, Glas.

Broste Copenhagen har lavet denne fine papirvægt, som er en lille glaskugle med små bobler. Kombinationen mellem boblerne og glasset giver kuglen et flot og dekorativt look. Glaskuglen er rig på anvendelsesmuligheder og kun fantasien sætter grænser. Lad glaskuglen indgå som en del af en dekorativ borddækning eller i kombination med andre vaser eller stager. Glaskuglen fra Broste Copenhagen måler 6 cm. i diameteren og er 5,5 cm. i højden.
149 DKK

Broste Copenhagen Dekorationsblad Rigg Metal Stor

Broste Copenhagen har lavet disse fine dekorationsblade, som findes i to forskellige størrelser. Bladene er fremstillet af metal og er super fine, at bruge som dekoration i indretningen. Brug dekorationsbladene fra Broste Copenhagen ovenpå en bog eller i kombination med andre stager eller vaser. Dekorationbladene giver et twist til indretningen og giver en hyggelig og personlig stemning. Dekorationsbladet fra Broste Copenhagen ses her i størrelsen, som måler 29 cm. i længden.
269 DKK

Broste Copenhagen, Dekorationsblad, Rigg, Metal, Medium

Broste Copenhagen har lavet disse fine dekorationsblade, som findes i to forskellige størrelser. Bladene er fremstillet af metal og er super fine, at bruge som dekoration i indretningen. Brug dekorationsbladene fra Broste Copenhagen ovenpå en bog eller i kombination med andre stager eller vaser. Dekorationbladene giver et twist til indretningen og giver en hyggelig og personlig stemning. Dekorationsbladet fra Broste Copenhagen ses her i størrelsen, som måler 23,6 cm. i længden.
209 DKK

Broste Copenhagen, Drikkeglas, Smoke.

Broste Copenhagen står bag dette smukke og elegante drikkeglas, som er lavet i en flot grålig farve. Drikkeglasset er ideel til at skabe en flot og dekorativ borddækning enten i kombination med andre glas eller sammen med lignende glas fra Broste Copenhagen. Drikkeglasset fra Broste Copenhagen er mundblæst og dermed fremstillet af glas. Glasset er 9,5 cm. højt og har en diameter på 8,7 cm.
79 DKK

Broste Copenhagen, Hvidvinsglas, Smoke

Broste Copenhagen står bag dette smukke og elegante hvidvinsglas, som er lavet i en flot grålig farve. Hvidvinsglasset er ideel til at skabe en flot og dekorativ borddækning enten i kombination med andre glas eller sammen med lignende glas fra Broste Copenhagen. Hvidvinsglasset fra Broste Copenhagen er mundblæst og dermed fremstillet af glas. Glasset er 21 cm. højt og har en diameter på 8,6 cm.
89 DKK

Broste Copenhagen Champagneglas Smoke

Broste Copenhagen står bag dette smukke og elegante champagneglas, som er lavet i en flot grålig farve. Champagneglasset er ideel til at skabe en flot og dekorativ borddækning enten i kombination med andre glas eller sammen med lignende glas fra Broste Copenhagen. Champagneglasset fra Broste Copenhagen er mundblæst og dermed fremstillet af glas. Glasset er 23 cm. højt og har en diameter på 7 cm.
89 DKK

Broste Copenhagen, Stearinlys, ECO Stearin, Sort.

Broste Copenhagen er firmaet bag disse enkle og flotte stearinlys. Stearinlyset har en flot grå farve. Det specielle ved disse stearinlys er størrelsen, da stearinlysets diameter er 3,8 cm. og er hele 30 cm. høj. Stearinlyset fra Broste Copenhagen er derfor ideel til større stager, som er beregnet til disse stearinlys. Stearinlyset kan også bruges i nogle fyrfadsstager og man kan på denne måde skabe sit eget samt specielle look.
59 DKK