Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Dottir

banner

Thora Finnsdottir står bag dette skønne brand. Dottir går op i at lade fantasi og drømme skabe i sammenspil. Hos Dottir er det vigtigt at produkterne udspejler kreativitet, men også at det er muligt at mixe sine designs og friske hjemmet op. Thora Finnsdottir ligger vægt på detaljen, og at skabe nyt liv, også ind i allerede udformede produkter. Hos Design Affair er vi vilde med Finnsdottirs mange skønne ting og flotte farver. Du kan finde lækre ting hos Dottir uanset om du mangler service, smukke lamper eller skønne vaser.

Sorter efter

Winter Stories Pingvin

Dottir Nordic Design står bag de skønne winter stories som findes i forskellige motiver. Denne stage med motiv af en pingvin og dens unge, giver indretningen en masse personlighed. Brug stagen som kalenderstage eller til almindelige stearinlys.
429 DKK

Pipanella Flower Mini Vase Karry

Dottir Nordic Design står bag disse ikoniske pipanella vaser. Denne skønne vase i karry, kan kombineres med de andre vaser i serien, eller pynte for smukt sig selv. Vasen måler 12,5 cm.
279 DKK

Birthday Stories, Candles and transfer

Disse fine lys passer til lysestagerne Birthday Stories fra Dottir design. Der medfølger klistermærker til lysene, og kan både bruges til fødselsdage og juletiden. Til lysene medfølger blå og røde klistermærker.
79 DKK

Dottir, Birthday Stories, Seal

Dottir er designeren bag denne søde lysestage. Lysestagen har en sød lille sæl siddende, hvor der er plads til at placere et lys bagved.

Også en super gaveide til en dåbsgave, eller til fødselsdagsbordet foran fødselaren.

Lysestagen måler 8 cm i højden, og 8 cm i diameteren.
229 DKK

Dottir, Birthday Stories, Fox

Dottir er designeren bag denne søde lysestage. Lysestagen har en sød lille ræv siddende, hvor der er plads til at placere et lys bagved.

Også en super gaveide til en dåbsgave, eller til fødselsdagsbordet foran fødselaren.

Lysestagen måler 8 cm i højden, og 8 cm i diameteren.
229 DKK

Dottir, Birthday Stories, Hare

Dottir er designeren bag denne søde lysestage. Lysestagen har en sød lille hare siddende, hvor der er plads til at placere et lys bagved.

Også en super gaveide til en dåbsgave, eller til fødselsdagsbordet foran fødselaren.

Lysestagen måler 8 cm i højden, og 8 cm i diameteren.
229 DKK

Dottir, Pipanella, Lines Oval, Petrol

Dottir er designeren bag denne fine vase i petroleums farve. Vasen har en smuk farve som er med til at give et personligt præg på indretningen. Vasen måler 18,1 cm i højden og 8,5 cm i omkredsen.
349 DKK

Dottir, Samsurium Minibell F

Dottir er designeren bag denne søde lille vase. Vasen er ideel med en sød blomst fra haven, til at pynte i vindueskarmen eller på badeværelset.
129 DKK

Dottir, Samsurium Minibell E

Dottir er designeren bag denne søde lille vase. Vasen er ideel med en sød blomst fra haven, til at pynte i vindueskarmen eller på badeværelset.
129 DKK

Dottir, Samsurium Minibell D

Dottir er designeren bag denne søde lille vase. Vasen er ideel med en sød blomst fra haven, til at pynte i vindueskarmen eller på badeværelset.
129 DKK

Dottir, Samsurium Minibell B

Dottir er designeren bag denne søde vase. Vasen er ideel med en blomste fra haven, eller hvor du blot synes du mangler lidt ekstra. Vasen måler 11 cm i højden, og 12 cm i omkredsen.
129 DKK

Dottir, Samsurium Minibell A

Finnsdottir er designeren bag denne søde lille vase. Vasen er ideelt til at pynte med en sød lille blomst, fra haven. Vasen måler 8 cm i højden, og 14 cm i omkredsen.
129 DKK

Dottir, Twinkle Little Bat, black (15202)

Dottir Samsurium Twinkle Little Bat krukke med låg, sort. Dottirs Samsurium Twinkle Little Bat i sort har et unikt og komplimentært farvespil mellem sort og en smuk rund kugle i gul på toppen. Brug den til opbevaring eller som en kunstnerisk dekoration. Glaseret porcelæn. Størrelse: H 120 mm.
699 DKK

Winter Stories Bambi

Finnsdottir, Lysestage, Bambi, Winter Stories.
275 DKK

Dottir Lysestage, Winter Stories Forest

Finnsdottir står bag de skønne Winter Stories, som er en serie af skønne lysestager. Her ses Forest, som er en lysestage med skovområde. Forest lysestagen er den perfekte løsning, når der skal skabes en hyggelig stemning i den kolde vintertid. Lysestagen kan med fordel kombineres med andre lysestager eller nipssager.
429 DKK

Dottir, Winter Stories Big Bear

Dottir står bag de skønne Winter Stories, som er en serie af skønne lysestager. Her ses Big Bear, som er en lysestage med en stor og flot hvid bjørn. Big Bear lysestagen er den perfekte løsning, når der skal skabes en hyggelig stemning i den kolde vintertid. Lysestagen kan med fordel kombineres med andre lysestager eller nipssager.
425 DKK

Dottir Lysestage, Winter Stories Polar Bear

Finnsdottir er designeren bag denne skønne dekoration som er ideel til juletid. Dekorationen kan benyttes til et stearinlys, og passer lige ind hvor de vil pynte og sprede hygge i dit hjem. Dekorationen vil også være ideel at kombinere sammen med de andre smukke dekorationer fra Finnsdottir.
299 DKK

Winter Stories Deer

Finnsdottir, Vinter, Rådyr.
249 DKK

Dottir, Samsurium Bowl Dark

Dottir Samsurium skål, glaseret porcelæn, mørk. Dottirs Samsurium skål kan bruges som serveringsskål eller som din yndlings snackskål. Skålen har en smuk form og en flot farve. Glaseret porcelæn. Størrelse: H 99 x 175 mm.
349 DKK

Dottir, Samsurium Serving Grey

Dottir Samsurium fad og skål, grå. Finnsdottirs Samsurium fad og skål kan anvendes både som frugtskål eller dekaration og har en smuk bølget form. Glaseret porcelæn. Størrelse: H 62 x 254 mm.
379 DKK

Dottir, Samsurium Plate green

Dottir Samsurium tallerken og fad, grøn. Finnsdottirs Samsurium tallerken og fad kan anvendes til både spisning eller dekaration og har et i øjenfaldende design og en unik bølget kant. Glaseret porcelæn. Størrelse: H 26 x 266 mm
329 DKK

Dottir, Samsurium Minibell, Coral

Dottir er designeren, som står bag dette skønne vasesæt. Vaserne er perfekte til at kombinere på kryds og tværs både med hinanden, men også med andre vaser og stager. Pynt vaserne med en lille gren eller blomst og skab lige den stemning du ønsker. På denne måde opnår du et personligt twist og en hyggelig stemning i din indretning. Vaserne sælges i et sæt á 3 stk. og findes også i en blå/grå farve.
375 DKK

Dottir, Samsurium Star Candlestick, white

Dottir er firmaet bag denne skønne lysestage, som har et enkelt desgin, men fyldt med karakteristiske detaljer. Star lysestagen kan med fordel kombineres med andre lysestager og vaser for, at skabe den perfekte stemning på sofabordet, spisebordet eller i vindueskarmen. Star stagen kan også kombineres med de andre stager og vaser fra Samsurium serien fra Finnsdottir.
249 DKK

Dottir, Samsurium Hatter Litbox, white

Dottir Samsurium Hatter Litbox krukke med låg, hvid. Dottirs Samsurium Hatter Litbox har et spændende antikt mønster som giver en følelse af en glemt undervandsverden. Glaseret porcelæn. Størrelse: H 150 mm.
695 DKK

Dottir Alba Skål Blå

Dottir Alba skål Two blue, blå. Finnsdottirs Alba skål Two blue er i smukt glaseret porcelæn med et flot dekorativt design. Dottirs Alba skål Two blue kan kombineres med de andre flotte skåle fra Alba serien. Glaseret porcelæn. Størrelse: H70 x 145 mm.
299 DKK

Dottir Alba Skål Hvid

Dottir Alba skål Two white, hvid. Dottirs Alba skål Two white er i smukt glaseret porcelæn med et flot dekorativt design. Dottirs Alba skål Two white kan kombineres med de andre flotte skåle fra Alba serien. Glaseret porcelæn. Størrelse: H70 x 145 mm.
299 DKK

Dottir Alba Krus Hvid

Dottir Alba Two krus, hvid porcelæn. Dottirs Alba Two krus er i et super lækkert design af hvid porcelæn, perfekt til din yndlingskaffe eller te. Glaseret porcelæn. Størrelse: H97 mm.
139 DKK

Dottir Alba Six Vase Hvid

Finnsdottir Alba Six minivase/tealight, sæt á 6 stk, hvid. Finnsdottirs Alba Six minivase/tealight kan kombineres med de andre tealights fra Alba serien for et tidløst udtryk. Glaseret porcelæn.

Størrelse: H5 cm.
129 DKK

Dottir Alba Vase Hvid

Finnsdottir Alba Five minivase/tealight, sæt á 6 stk, hvid. Finnsdottirs Alba Five minivase/tealight kan kombineres med de andre tealights fra Alba serien for et tidløst udtryk. Glaseret porcelæn.

Størrelse: H5 cm.
129 DKK

Dottir Alba Vase Hvid

Finnsdottir Alba Four minivase/tealight, sæt á 6 stk, hvid. Finnsdottirs Alba Four minivase/tealight kan kombineres med de andre tealights fra Alba serien for et tidløst udtryk. Glaseret porcelæn.

Størrelse: H6,7 cm
129 DKK

Dottir Alba Three Vase Hvid

Finnsdottir Alba Three minivase/tealight, sæt á 6 stk, hvid. Finnsdottirs Alba Three minivase/tealight kan kombineres med de andre tealights fra Alba serien for et tidløst udtryk. Glaseret porcelæn.

Størrelse: H7 cm.
129 DKK

Dottir Alba Two Vase Hvid

Finnsdottir Alba Two minivase/tealight, sæt á 6 stk, hvid. Finnsdottirs Alba Two minivase/tealight kan kombineres med de andre tealights fra Alba serien for et tidløst udtryk. Glaseret porcelæn.

Størrelse: H8,6 cm.
130 DKK

Dottir Alba Vase Hvid

Finnsdottir Alba One minivase/tealight, sæt á 6 stk, hvid. Finnsdottirs Alba One minivase/tealight kan kombineres med de andre tealights fra Alba serien for et tidløst udtryk. Glaseret porcelæn.

Størrelse: H8 cm.
129 DKK

Dottir, Pipanella Tile Drum Grey

Dottir Tile er en kvadratisk porcelænsplatte, der kan bruges til en llille servering af f.eks. tapas, sushi og brunch eller blot til dekoration. Fås i tre fine farver: dusty coral, grey og celadon. Størrelse: 160 x 235 mm Tåler opvaskemaskine
249 DKK

Dottir, Pipanella Tile Diamond Dusty Coral

Dottir Tile er en kvadratisk porcelænsplatte, der kan bruges til en llille servering af f.eks. tapas, sushi og brunch eller blot til dekoration. Fås i tre fine farver: dusty coral, grey og celadon. Størrelse: 160 x 235 mm Tåler opvaskemaskine
249 DKK

Dottir, Pipanella Tile Dotted Celadon

Dottir Tile er en kvadratisk porcelænsplatte, der kan bruges til en llille servering af f.eks. tapas, sushi og brunch eller blot til dekoration. Fås i tre fine farver: dusty coral, grey og celadon. Størrelse: 160 x 235 mm Tåler opvaskemaskine
249 DKK

Dottir, Pipanella Lines Oval white

Smuk Dottir Pipanella Vase Lines Oval i hvid (white). Skab dit eget udtryk ved at mixe flere af Dottirs vaser i forskellige størrelser og farver. Glaseret procelæn Højde: 181 mm
349 DKK

Dottir, Pipanella Lines Small Green

Smuk Dottir Pipanella Vase Small Lines i en smuk grøn farve (green). Skab dit eget udtryk ved at mixe flere af Finnsdottirs vaser i forskellige størrelser og farver. Glaseret porcelæn Højde 152 mm
249 DKK

Dottir, Pipanella Flower Big, grey

Finnsdottir står bag denne smukke vase, som er lavet i enkelt og stilfuldt design. Vasen har en flot grå farver, som passer ind i de fleste indretninger og nemt kan kombineres med andre vaser eller stager. Pipanelle vasen kan med fordel kombineres på kryds og tværs med de andre vaser fra samme serie. Skab din egen yndlings kombination og lad vaserne sprede en hyggelig stemning samtidig med, at de tilfører personlighed til indretningen. Pipanella Flower Big vasen er cylinderformet og måler 18,8 cm. i højden og 7,5 cm. i diameteren.
399 DKK

Dottir, Pipanella Dotted Big, Green

Smuk Dottir Pipanella Vase Dotted Big i den smukkeste grønne farve (Green). Skab dit eget udtryk ved at mixe flere af Dottirs vaser i forskellige størrelser og farver. Glaseret porcelæn Højde 188 mm
399 DKK

Dottir, Dotted vase small grey

Finnsdottir Pipanella æggebæger, sæt á 2 stk, blue grey. Brug Finnsdottir's fine æggebægere sammen med Pipanella servings plade/tile. Glaseret porcelæn. Størrelse: H44/Ø34 mm.
249 DKK