Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Frederik Bagger

banner

Brandet Frederik Bagger blev lanceret i 2014, af Frederik Bagger. Frederik Bagger har siden han var helt lille interesseret sig for design, en inspiration han har fået fra sin far Erik Bagger. Som 25 årig fik Frederik Bagger efterhånden mere medansvar, og blev leder af tegnestuen hos Erik Bagger. Her havde han ansvaret for den kreative udfoldelse og fokus på produkterne, inden han i 2014 startede sit eget brand. Frederik Baggers filosofi lyder på, at det er kunden der er kongen for hans univers. Nedenfor kan i se Frederik Baggers lækre ting, bl.a. hans flotte Crispy serie med et lækkert design.

Sorter efter

Frederik Bagger Crispy Emerald Lowball 2 stk

Crispy Emerald Lowball fra Frederik Bagger. Wiskeyglas i en smuk grøn farve. Crispy Lowball kan bruges til alle anledninger omend det er til morgenkaffen eller til den elegante borddækning. Den høje kvalitet du får fra Frederik Bagger glas sikrer en lang levetid og glans. Crispy Lowball tåler opvask samt kolde og varme drikke. Glasset indeholder 380 ml. Prisen gælder v. 2 stk.
499 DKK

Frederik Bagger Duftfrisker Fresh Jasmine

Den ultimative og lækreste duftfriske fra Frederik Bagger. Frederik Bagger har i samarbejde Camilla Pihl lavet denne lækre duft til boligen, med en rolig og afslappende duft af jasmin. Duftpindene er perfekte til at skabe en rar atmosfære i alle rum, og flaskens design er samtidig dekorativ i indretningen. Vær opmærksom på brug af duftpinde - start ud med 2-3 pinde.
699 DKK

Crispy Topaz Aqua, 2 stk

Frederik Bagger er designeren bag disse elegante små vandglas. Vandglasset ses her i en smuk rosa farve kaldet Topaz Aqua. Glasset har en buet form, og passer smukt i en hver bordopdækning. Frederik Baggers glasunivers er i krystal, og tåler både opvaskemaskine og varme. Glassene fåes i 2 stk, og måler 6,7cm i diameter samt 7,7cm i højden.
399 DKK

Crispy Emerald Aqua, 2 stk

Frederik Bagger er designeren bag disse elegante små vandglas. Vandglasset ses her i en smuk grøn farve kaldet Emerald Aqua. Glasset har en buet form, og passer smukt i en hver bordopdækning. Frederik Baggers glasunivers er i krystal, og tåler både opvaskemaskine og varme. Glassene fåes i 2 stk, og måler 6,7cm i diameter samt 7,7cm i højden.
399 DKK

Crispy Sapphire Aqua, 2 stk

Frederik Bagger er designeren bag disse elegante små vandglas. Her ses glasset i en smuk krystal blå kaldet Sapphire Aqua. Glasset har en buet form, og passer smukt i en hver bordopdækning. Frederik Baggers glasunivers er i krystal, og tåler både opvaskemaskine og varme. Glassene fåes i 2 stk, og måler 6,7cm i diameter samt 7,7cm i højden.
399 DKK

Crispy Aqua, 2 stk

Frederik Bagger er designeren bag disse elegante små vandglas. Glasset har en buet form, og passer smukt i en hver bordopdækning. Frederik Baggers glasunivers er i krystal, og tåler både opvaskemaskine og varme. Glassene fåes i 2 stk, og måler 6,7cm i diameter samt 7,7cm i højden.
299 DKK

Frederik Bagger, Crispy Emerald Love 2

Frederik Bagger har designet denne smukke grønne Emerald vase. Farvet glas er en af tidens hotteste trends, de skaber personlighed og særpræg på såvel spisebordet som i vitrineskabet. Vasen passer smukt sammen med en buket hvide blomster, eller smukke vilde blomster fra haven. Vasen måler 9,5 cm i diameteren, og ca 25 cm i højden.
799 DKK

Frederik Bagger, Crispy Emerald Love 1

Frederik Bagger har designet denne smukke grønne Emerald vase. Farvet glas er en af tidens hotteste trends, de skaber personlighed og særpræg på såvel spisebordet som i vitrineskabet. Vasen passer smukt sammen med en buket hvide blomster, eller smukke vilde blomster fra haven. Vasen måler 8,6 cm i diameteren, og 20,5 cm i højden.
699 DKK

Frederik Bagger, Crispy Emerald Eightball, 2 pcs

Frederik Bagger har designet disse smukke grønne Emerald glas. Farvet glas er en af tidens hotteste trends, de skaber personlighed og særpræg på såvel spisebordet som i vitrineskabet. Glasset indeholder 55 cl, måler 10 cm i omkredsen og 16 cm i højden.
599 DKK

Frederik Bagger Crispy Portvinsglas

Smukke krystal portvinglas fra Frederik Bagger. Crispy Port er en del af serien Crispy, som er en serie af eklusive og fine krystalglas. Brug disse portvinsglas til borddækningen med andet enkelt service, og giv borddækningen et ekslusivt udtryk.

Portvinglassene måler 3,8 cm i diameter og 15,3 cm i højden. Portvinsglassene kan indeholder 100 ml. Pakken indeholder 2 stk.
299 DKK

Frederik Bagger Champagneskål Crispy Gatsby

Smukke Crispy Gatsby champangeskåle fra Frederik Bagger i serien Crispy. Man kan næsten ikke undvære disse smukke champangeskåle, der både kan bruges til champange samt små serveringer af desserter og forretter. Crispy-serien fra Frederik Bagger giver et ekslusivt udtryk til bordækningen, og kan bruges både til hverdag og fest.

Bemærk - prisen er for 2 stk.

Champangeskålene måler 10,5 cm i diameter og 14,4 cm i højden og kan indeholde 300 ml.
499 DKK

Frederik Bagger Vase Crispy Love3

Frederik Bagger er designeren bag denne flotte vase/forrådsglas. Det er muligt at tilkøbe et låg så det kan fungere som forrådsglas. Brug det som en super smuk glasvase til en flot buket blomster, vasens smukke og ekslusive look vil være flot til enhver blomst. Cripsy love vasen måler 30 cm i højden og 10,5 cm i diameteren.
499 DKK

Frederik Bagger, Love Lid 3, 1stk

Super smart låg til Frederik Baggers Crispy Love 3 vase. Låget måler 12,5 cm i diameteren og 3,5 cm i højden.
99 DKK

Frederik Bagger, Love Lid2, 1stk

Super smart låg til Frederik Baggers Crispy Love 2 vase, gør det muligt at anvende dem som forrådsglas. Låget måler 11 cm i diamteren og 3,5 cm i højden.
99 DKK

Frederik Bagger, Love Lid 1, Låg til forrådsglas

Låg der passer til love lid 1 forrådsglas.
99 DKK

Frederik Bagger Karaffel Crispy Waterfall

Frederik Bagger er den velkendte designer bag denne fine karaffel. Karaflen er lavet af røgfarvet krystal og med det velkendte mønster. Designet er stilrent på en smuk og unik måde, som giver borddækningen et flot og eksklusivt udtryk. Kanden er den perfekte løsning til både dagligdag og fest, da den tåler opvaskemaskine. Crispy Waterfall er fremstillet af blyfrit krystalglas og kan indeholde 380 ml.
399 DKK

Frederik Bagger Crispy Champagneglas 2 stk.

Champagneglas fra Frederik Bagger. Super lækre og stilrene champagneglas. Champagneglassene vil pynte flot på bordet når du får gæster, eller når i skal fejre en speciel anledning. Champagneglassene leveres af 2 stk.
399 DKK

Frederik Bagger Chrispy Red Vinglas 2 stk

Frederik Bagger er kendt for sine fine krystalglas og elegante stel. Disse Chrispy Red vinglas er ingen undtagelse. Vinglassene er rigtig smukke og det klare krystalglas giver glassene et elegant og stilrent look. Kombiner vinglassene med de andre glas i samme design eller bland dem med andre. Det klare krystalglas gør, at der er utallige kombinationer. Kun fantasien sætter grænser for borddækningen. Chrispy Red vinglassene sælges sætvis og tåler opvaskemaskine på glasprogram.
399 DKK

Frederik Bagger Karaffel Old Fashioned

Super flot karaffel fra Frederik Bagger, karaffelen er udført i et stilfuldt design fra Frederik Baggers Crispy kollektion. Karaffelen giver en ideel mulighed for at servere whisky, rom eller lign. med stil. Karaffelen kan også benyttes som en exclusiv værtindegave. Karaffelen er lavet af krystal glas, og den er egnet til at komme i opvaskemaskinen.
799 DKK

Frederik Bagger Crispy Mega Love vase

Frederik Bagger er designeren bag denne mega smukke vase ! Vasen er designet i krystal glas, og den høje kvalitet af glasset sikrer at den holder sin flotte glans længe. Benyt Crispy Mega Love til en stor smuk buket blomster, dens ekslusive look vil sætte et særpræg på hver enkelt buket blomster. Vasen måler 29 cm i højden og 25,5 cm i diameteren.
2.499 DKK

Frederik Bagger Vase Forrådsglas Crispy Love 2

Frederik Bagger er designeren bag denne flotte vase/forrådsglas. Det er muligt at tilkøbe et låg så det kan fungere som forrådsglas. Brug det som en super smuk glasvase til en flot buket blomster, vasens smukke og ekslusive look vil være flot til enhver blomst. Cripsy love vasen måler 25,5 cm i højden og 9,5 cm i diamteren.
399 DKK

Frederik Bagger Crispy Ølglas

Frederik Bagger er designeren bag disse Crispy Eightball glas. Ølglasset har et yndefuldt design, som er ideelt både til manden og kvinden fordi krystalglasset samtidigt skaber et maskulint twist. Crispy Eightball er smarte til at nyde en god øl, eller til en Irish Coffe serveret med stil.
399 DKK

Frederik Bagger Crispy Lowball vandglas

Frederik Bagger Crispy Lowball vandglas. Frederik Baggers Crispy Lowball vandglas har det gennemgående Frederik Bagger Crispy mønster, som giver et skarpt og lækkert udtryk. Materiale: krystal Størrelse: 8.5 cm x 9.7 cm (380 ml)
299 DKK

Frederik Bagger Crispy Highball Vandglas

Frederik Bagger Crispy Highball vandglas. Frederik Baggers Crispy Highball vandglas har det gennemgående Frederik Bagger Crispy mønster, som giver et skarpt og lækkert udtryk. Glasset er perfekt til drinks eller cocktails. Materiale: krystal Størrelse: 6.5 cm x 16 cm (370 ml)
299 DKK

Frederik Bagger Crispy Mixer

Lækker Mixer designet af Frederik Bagger. Mixeren er ideel at bruge som mælkekande, eller flødekande som tilbehør til dit kaffesæt. Ligesom alt det andet glas er kan mixeren komme i opvaskemaskinen. Den måler 8,5 cm i diameteren og 18 cm i højden.
249 DKK

Frederik Bagger Crispy Cocktailglas 2 stk

Frederik Bagger er designeren bag disse yndefulde og feminine cocktailglas. Cocktailglassene er udført i højkvalitets krystalglas. Cocktailglassene er ideelle til pigen der har alt, eller til manden der mangler den sidste detalje på glassamlingen. Her har du muligheden for at servere lækre drinks med stil.
399 DKK

Frederik Bagger Fyrfadsstage T-light

Frederik Bagger er designeren bag denne t-light, en lille smuk skål der er ideel til stearinlys men også kan benyttes som snackskål. T-light skålen er lavet af krystalglas i høj kvalitet som garantere at glasset holder sin glans. Pakken indeholder 1 stk.
199 DKK

Frederik Bagger Crispy Bowl 1 Skål

Frederik Bagger Crispy Bowl 1, skål. Frederik Baggers Crispy Bowl 1 skål har det gennemgående Frederik Bagger Crispy mønster, som giver et skarpt og lækkert udtryk. Skålen kan fint bruges til dekoration med lys. Den fås også i en større størrelse som Frederik Bagger Crispy Bowl 2. Materiale: krystal Størrelse: 9 cm x 5.5 cm (270 ml)
199 DKK

Frederik Bagger Crispy Waterfall karaffel

Frederik Bagger Crispy Waterfall karaffel. Frederik Baggers Crispy Waterfall karaffel har det gennemgående Frederik Bagger Crispy mønster, som giver et skarpt og lækkert udtryk. Materiale: krystal Størrelse: 8.8 cm x 28.3 cm (1.000 ml)
399 DKK