Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Normann Copenhagen

banner

Normann Copenhagen blev lanceret i 1999, med visionen om at tilføje noget anderledes og nyt til dansk design. Hvert enkelt design fra Normann Copenhagen er unikt. Normann Copenhagens produkter kan genkendes på, at de er iøjnefaldende på tværs af farve, design og materiale. Der sættes pris på den originale ide og det simple design. Desuden er Normann Copenhagens varer af højeste kvalitet, og idelle til at tilføje rene stillinjer til dit hjem. Normann Copenhagen er nok især kendt for Krenitskålen, der første gang blev produceret i 1950'erne.

Sorter efter

Krenit Skål Ø25

Normann Copenhagen, Krenit Skål, Stor.
325 DKK 649 DKK

Normann Copenhagen ACE Sofa Velour

Normann Copenhagen er firmaet bag denne lækre sofa. Sofaen er fremstillet i velour og i en flot lysegrå farve. Kombinationen mellem den lysegrå farve og det bløde velour giver sofaen et stilfuldt og eksklusivt look. Ace Sofaen fra Normann Copenhagen er ideel til at skabe det sidste personlige twist i indretningen. Ace Sofaen er også perfekt for dig, som elsker det stilrene udtryk, men blot ønsker at sætte dit eget præg på indretningen. Ace Sofaen kan både pynte i sig selv, men kan også med fordel kombineres med et pude eller tæppe og skabe en hyggelig og rolig stemning i rummet. Ace Sofaen fra Normann Copenhagen måler 145x75 cm. og er 81 cm. i højden. Selve sædet er 41 cm. i højden. Sofaen har en samlet vægt på 26,4 kg. BEMÆRK: Sofaen ser mørkere ud på billedet!
8.999 DKK

Normann Copenhagen, Form Chair, Hvid/Egetræ.

Normann Copenhagen står bag denne enkle og stilrene stol. Stolen har et flot og stilrent design, som gør den ideel i de fleste indretninger. Normann Copenhagens Form Chair kan både anvendes som spisebordsstol eller som stol i et værelse eller kontor. Form Chair kan både stå i sig selv eller pyntes med et lammeskind. Form Chair fra Normann Copenhagen er 80 cm. høj og måler 48x52 cm. Stolen er fremstillet af plastik og træ.
1.699 DKK

Tint Plaid nude

Normann Copenhagen, Tint Plaid, Nude.
749 DKK

Amp Lampe Small guld/grøn

Normann Copenhagen, Amp Lampe, Guld/Grøn, Lille. UDSTILLINGSMODEL med brugssport/ridser.
399 DKK 799 DKK

Kreatin Salatbestik - sort

Normann Copenhagen, Salatbestik, Kreatin.
149 DKK

Heima Lysestage 1 lys

Normann Copenhagen, Heima, Lysestage.
149 DKK

Normann Copenhagen, Heima, 4 armet lysestage

Normann Copenhagen står bag denne smukke og enkle 4 armet lysestage. Lysestagen har et flot og elegant design. Normann Copenhagen lysestagen er fremstillet af jern og har en flot sort farve. Kombinationen af den mørke farve og jernen giver et råt og stilfuldt udtryk. Lad lysestagen pynte på spisebordet eller i stuen. Lysestagen fra Normann Copenhagen måler 13,8x13,2 cm. og er 20,4 cm. høj.
399 DKK

Tea Egg rosa

Normann Copenhagen, Tea Egg, Rosa.
119 DKK

Little Bird 13,5 cm

Normann Copenhagen, Dekorationsfigur, Little Bird, 13,5 cm.
100 DKK 199 DKK

Little Bird 5 cm oak

Normann Copenhagen, Dekorationsfigur, Little Bird, 5 cm.
40 DKK 79 DKK

Little Bird 4,5 cm oak

Normann Copenhagen, Dekorationsfigur, Little Bird, 4,5 cm.
40 DKK 79 DKK

Little Bird 3 cm oak

Normann Copenhagen, Dekorationsfigur, Little Bird, 3 cm.
30 DKK 59 DKK