Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

OYOY

banner

OYOY designer smukt boliginteriør med kvaliteten og designet i fokus. OYOY er inspireret af den klassiske skandinaviske boligindretning med et twist af japansk design – og her gåes ikke på kompromis med kvaliteten og funktionaliteten. Alle designs er i god kvalitet, med øje for farvesammensætningen og materialevalget. OYOY designer bl.a. smukke lysestager, brevpressere og andre dekorationer som passer ind i alle hjem. Hos Design Affair er vi vilde med de smukke sager fra OYOY, tingene er i høj grad med til at skabe personlighed og hygge i hjemmet. Hvis du vil se inspiration til hvordan vi bruger de flotte ting fra OYOY, så kan du se mere på vores instagram. 

Sorter efter

Graphic Candleholder/Mini vase, Taupe

OYOY er designere bag denne smukke lysestage/minivase. Stagen er lavet i 100%, og har et moderne udtryk i klar og mat glas. Du kan også bruge lysestagen som vase, med en enkel lille blomst i.

Lysestagen måler 10cm i højden og 4,5cm i bredden.
399 DKK

Glass Paperpress, Rose, Ø10

Papirvægt fra OYOY med smukke nuancer af rosa og glasbobler. Denne glaskulge vil pynte i de fleste rum, og passer godt til pigeværelset. Brug den alene eller kombiner med andre glaskugler eller de velkendte jellyfish.

Papirvægten måler 10cm i diameter
199 DKK

Nordic candleholder XL smoke

OYOY er leverandøren bag denne smukke lysestage til bloklys. Stagen er lavet i 100% glas og har et enkelt og ekslusivt udtryk. Bloklysestagen måler 10,5cm i diameter og 4cm i højden.
349 DKK