Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Vanilla Fly

banner

Vanilla Fly er et unikt brand med sans for detaljen. Designet på Vanilla Fly's produkter er altid specielt og spændende, som tilføjer indretningen et stilsikkert og personligt touch. Helle Dittler og Merethe Lyck er designerne bag Vanilla Fly, som har skabt et univers af unikt boliginteriør der skiller sig ud fra det øvrige interiørmarked. Du finder et stort sortiment af lysestager, plakater, puder og andet smukt boliginteriør fra Vanilla Fly hos Design Affair. De smukke sager herfra sikrer dig et personligt præg på hjemmet, og giver dig mulighed for at drage mange smukke farver og sammensætninger med indenfor i hjemmet.

Sorter efter

Vanila Fly, Candlestick Snake Black

Smuk snake lysestage fra Vanilla Fly. Lysestagen har et enkelt og dekorativt design, og er helt ideel til at sætte et særpræg på hjemmet. Lysestagen måler 17,5 x 11,5 x 10,5 cm.
179 DKK

Vanilla Fly, Bookend Monkey

Flot abe fra Vanilla Fly. Helt ideelle til dekorationsbrug, feks. sammen med en vase eller en lysestage i vindueskarmen eller på sofabordet. Dekorationsaben måler 21x10x18 cm.
199 DKK

Vanila Fly, Bowl with Monkeys large

Dekorativ balje fra Vanilla Fly. Baljen kan bruges som dekoration i stuen, eller på bordet ved en festlig aften med diverse drikkevarer eller fuld af vindruer. Bowlen måler 30 cm i højden, 27 cm i diameteren.
699 DKK