Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Margit Brandt

Margit Brandt er en dansk designer, og har siden 1960 været en ikonisk og dygtig designer. Margit Brandt har udover at designe tøj skabt en lækker serie af boliginteriør til boligen. Boliginteriøret fra Margit Brandt er designet i en luksuriøs hotelstemning, og giver derfor boligen et eksklusivt udtryk. Boligkollektionerne er samtidig skabt til at tilføje luksus til den ellers grå hverdag. Derfor er boligtilbehør fra Margit Brandt, et inspirerende univers som udformer sig i en række lækre produkter med design i fokus. Derfor finder du smukke design, som på en gang er tidsløse og klassiske, og samtidig moderne og trendskabende.

Margit Brandt lysestager

Margit Brandt lysestager er hurtigt blevet populære i Design Affair, og vi forstår godt hvorfor! De elegante og eksklusive lysestager spreder glæde og unikke detaljer til din bolig. Krystallysestagerne findes i flere forskellige størrelser og former, som gør dem anvendelige i mange dekorationer i hjemmet. En smuk lysestage med levende stearinlys er prikken over i’et når der skal skabes hygge. Designet og funktionen i Margit Brandt lysestager passer også i de fleste hjem, da de er tidsløse og klassiske i designet samtidig med de giver et twist af personlighed til hjemmet. Lysestagerne er også den helt perfekte gave, da de kommer i en smuk gaveæske og vil glæde de fleste. Se vores store udvalg på webshoppen eller i vores fysiske butik.

Sorter efter

Margit Brandt Plaid 130x170 Leopard plys

Vildt lækkert leopard plaid fra Margit Brandt. Plaidet passer perfekt ind i forårets trend, med prints til sofaen, sengen eller den gode stol i haven.

Det lækre plaid måler 130x170 cm.
999 DKK

Margit Brandt Krystal Stage kant klar, H18x7

Flot Margit Brandt lysestage. Lysestagen er ideel til at sætte et eksklusivt præg på hjemmet, og super flot at kombinere med en plante eller en farverig vase. Stagen måler 18 cm i højden og 7 cm i omkredsen.
279 DKK

Margit Brandt Bakke Krystal

Margit Brandt er designeren bag denne fine krystal bakke, bakken er ideel at benytte til opbevaring af smykker eller til sæber på badeværelset.

Den fine bakke måler 30x15 cm.
149 DKK

Margit Brandt, Lysestage, Krystal, H10 cm.

Margit Brandt er designeren, som står bag disse fine lysestager af krystal. Lysestagerne findes i flere forskellige forme og kan med fordel kombineres på kryds og tværs. Lysestagerne er lavet i et enkelt, men detaljerigt design i form af deres former. Lysestagerne kan med fordel kombineres på kryds og tværs eller med andre stager og skabe en hyggeligt stemning samt et stilfuldt udtryk på middagsbordet eller reolen. Lysestagen her har en firkantet form og måler 10x6 cm.
199 DKK

Krystal juletræ, klar,H21,5x6

Margit Brandt juletræ i krystalglas, H21 x 6 cm
199 DKK

Margit Brandt krystal juletræ, klar krystal, H20 x 8 cm

Smukt juletræ i krystalglas fra danske Margit Brandt. Helt perfekt til en smuk borddækning til jul, eller bland det med andet smukt krystal.
349 DKK

Margit Brandt, Lysestage, Krystal, H33 cm.

Margit Brandt er designeren, som står bag disse fine lysestager af krystal. Lysestagerne findes i flere forskellige forme og kan med fordel kombineres på kryds og tværs. Lysestagerne er lavet i et enkelt, men detaljerigt design i form af deres former. Lysestagerne kan med fordel kombineres på kryds og tværs eller med andre stager og skabe en hyggeligt stemning samt et stilfuldt udtryk på middagsbordet eller reolen. Lysestagen her har en rund form og findes i to forskellige størrelser. Her ses den højeste, som måler 33 cm. i højden.
449 DKK

Margit Brandt Lysestage Krystal H29,5 cm

Margit Brandt er designeren, som står bag disse fine lysestager af krystal. Lysestagerne findes i flere forskellige forme og kan med fordel kombineres på kryds og tværs. Lysestagerne er lavet i et enkelt, men detaljerigt design i form af deres former. Lysestagerne kan med fordel kombineres på kryds og tværs eller med andre stager og skabe en hyggeligt stemning samt et stilfuldt udtryk på middagsbordet eller reolen. Lysestagen her har en rund form og findes i to forskellige størrelser. Her ses den højeste, som måler 29,5 cm. i højden.
399 DKK