Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Margit Brandt › Lysestager

banner

Margit Brandt er designeren bag en række smukke lysestager i krystal. Margit Brandt lysestager er blevet utrolig populære at anvende i indretningen, og vi forstår godt hvorfor. De smukke stager reflekterer flot i sollyset, og skaber nyt liv til boligen. Det er en sand nydelse for øjet, når skæringerne i glasse reflektere fra de levende lys. Lysestagerne kan man ikke få nok af. De er designet i forskellige størrelser og udtryk, så du kan have dem stående flere steder i boligen og bruge dem samlet til borddækning på et lang bord. Margit Brandt er en anerkendt modedesigner i Danmark, og med sin interiør kollektion som er inspireret af en luksuriøs hotelstemning. Gå på opdagelse i de mange fine lysestager fra Margit Brandt hos Design Affair. 

Sorter efter

Margit Brandt Krystal Stage kant klar, H18x7

Flot Margit Brandt lysestage. Lysestagen er ideel til at sætte et eksklusivt præg på hjemmet, og super flot at kombinere med en plante eller en farverig vase. Stagen måler 18 cm i højden og 7 cm i omkredsen.
279 DKK

Margit Brandt, Lysestage, Krystal, H10 cm.

Margit Brandt er designeren, som står bag disse fine lysestager af krystal. Lysestagerne findes i flere forskellige forme og kan med fordel kombineres på kryds og tværs. Lysestagerne er lavet i et enkelt, men detaljerigt design i form af deres former. Lysestagerne kan med fordel kombineres på kryds og tværs eller med andre stager og skabe en hyggeligt stemning samt et stilfuldt udtryk på middagsbordet eller reolen. Lysestagen her har en firkantet form og måler 10x6 cm.
199 DKK

Margit Brandt, Lysestage, Krystal, H33 cm.

Margit Brandt er designeren, som står bag disse fine lysestager af krystal. Lysestagerne findes i flere forskellige forme og kan med fordel kombineres på kryds og tværs. Lysestagerne er lavet i et enkelt, men detaljerigt design i form af deres former. Lysestagerne kan med fordel kombineres på kryds og tværs eller med andre stager og skabe en hyggeligt stemning samt et stilfuldt udtryk på middagsbordet eller reolen. Lysestagen her har en rund form og findes i to forskellige størrelser. Her ses den højeste, som måler 33 cm. i højden.
449 DKK

Margit Brandt Lysestage Krystal H29,5 cm

Margit Brandt er designeren, som står bag disse fine lysestager af krystal. Lysestagerne findes i flere forskellige forme og kan med fordel kombineres på kryds og tværs. Lysestagerne er lavet i et enkelt, men detaljerigt design i form af deres former. Lysestagerne kan med fordel kombineres på kryds og tværs eller med andre stager og skabe en hyggeligt stemning samt et stilfuldt udtryk på middagsbordet eller reolen. Lysestagen her har en rund form og findes i to forskellige størrelser. Her ses den højeste, som måler 29,5 cm. i højden.
399 DKK