Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Mova

banner

Mova Globe er designeren bag vores populære og unikke globusser. Mova er et innovativt brand, der har skabt de roterende globusser som er drevet af magnetisme og sollys. Mova har skabt et unikt design og produkt, som skaber fred og ro i alverdens hjem. Mova er et internationalt brand som har base i San Diego, og vi er derfor stolte af at have et unikt brand hos Design Affiar. Udforsk de lækre og eksklusive produkter hos os, og bliv forelsket i de smukke globusser. Mova Globe har en mission om at livet skal nydes - derfor er Mova globusser med til at sætte livet på pause og nyde nuet. 

Sorter efter

MOVA Globe 6" Terrestrial White

Smuk og dekorativ globus på ben i lyseblå nuancer. Denne globus er drevet af magnetisme og sollys, så den drejer om sig selv i roligt tempo. Globussen kan fjernes fra dens ben. Skab en hyggelig og rolig stemning i stuen eller på kontoret med denne smukke globus. Globussen findes i to størrelser, hvor dette er den store.
2.599 DKK

MOVA Cube 5" Satellite view with cloud

Smuk og dekorativ globus i cube med vand. Globussen er drevet af sollys og magnetisme, så den drejer om sig selv i roligt tempo. Stil denne globus i stuen eller på kontoret og skab ro og hygge i rummet.
2.399 DKK