Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Nordal › Lysestager

Nordal designer smukke lysestager i forskellige farver, materialer og former. Med lysestager fra Nordal, finder du et bredt udvalg af skønne lysestager der passer til enhver tegnebog. Lysestager er et must i alle hjem! Det skaber en rar og rolig stemning af have levende lys i hjemmet på de mørke aftenener. Med Nordal lysestager får du altid en lækkert udvalg, i nytænkende og moderne design. Hos Design Affair er vi vilde med Nordal interiør, da de tør at udfordre farve- og designmæssigt. Er du på udkig efter smukke lysestager fra Nordal finder du altid et stort udvalg hos os, i forskellige størrelser og design. Lysestager står altid flot alene, eller sammen med smukke vaser og andet personligt interiør. Mangler du inspiration, kan du besøge vores Instagram-profil, hvor vi deler ud af boligtips og tricks.  

Se også vores store udvalg af lysestager fra andre leverandører her

Sorter efter

Nordal, Fyrfadsstage, æblegrøn

Fyrfadsstage fra Nordal i farvet glas med mønster. Denne enkle fyrfadsstage i farven apple green, står smukt sammen med en høj lysestage eller en smuk vase. Denne simple og rene farve tilføjer hjemmet stemning og personlighed. Lysestagen måler 8 cm i højden, og passer til fyrfadslys.
99 DKK

Nordal, Fyrfadsstage, Amber

Fyrfadsstage fra Nordal i farvet glas med mønster. Denne enkle fyrfadsstage i farven amber, står smukt sammen med en høj lysestage eller en smuk vase. Denne simple og rene farve tilføjer hjemmet stemning og personlighed. Lysestagen måler 8 cm i højden, og passer til fyrfadslys.
99 DKK

Nordal, Fyrfadsstage, Bordeaux

Fyrfadsstage fra Nordal i farvet glas med mønster. Denne enkle fyrfadsstage i farven bordeaux, står smukt sammen med en høj lysestage eller en smuk vase. Denne simple og rene farve tilføjer hjemmet stemning og personlighed. Lysestagen måler 8 cm i højden, og passer til fyrfadslys.
99 DKK

Nordal, fyrfadsstage, Rosa

Fyrfadsstage fra Nordal i farvet glas med mønster. Denne enkle fyrfadsstage i farven rosa, står smukt sammen med høje lysestager eller smukke vaser. Denne simple og rene farve tilføjer hjemmet stemning og personlighed. Lysestagen måler 8 cm i højden, og passer til fyrfadslys.
99 DKK

Nordal Crystal T-light holder, S

Fine lysestager til fyrfad fra Nordal. Fyrfadsstagen i smuk røgfarvet krystal har smukke slibninger, der giver stagen et ekslusivt udtryk. Stagen findes i to størrelser, og er både smukke som sæt og hver for sig.

Fyrfadsstagen måler H6cm og Ø6 cm.
199 DKK

Nordal Crystal T-light holder, L

Fine lysestager til fyrfad fra Nordal. Fyrfadsstagen i smuk røgfarvet krystal har smukke slibninger, der giver stagen et ekslusivt udtryk. Stagen findes i to størrelser, og er både smukke som sæt og hver for sig.

Fyrfadsstagen måler H12 cm og Ø6 cm.
249 DKK

Nordal Glass lantern multi col.,brass base, S

Glaslanterne med messing og med unikke rustfarvede toner. Denne glaslanterne kan både bruges som lysestage, lanterne eller vase. Brug den med et fyrfads og/eller bloklys som giver et smukt lysspil. Glaslanternen har toner af det rustikke og det feminime.

Glasvasen måler H10cm og Ø10cm.
149 DKK

RING vase/T-light holder, glass, blue

Den populære RING vase fra Nordal er kommet i en smuk klar blå farve. RING vasen har en messing ring omkring, og kan bruges som en lille vase eller som fyrfadsstage. Vasen passer perfekt til små løgplanter eller andre små planter. RING vaserne er i mundblæst glas og findes i flere farver og størrelser.

Denne vase/fyrfadsstage måler 10 cm i højden samt 9 cm i diameter.
119 DKK

Nordal Crystal lysestage Clear glass

Krystallysestage med smukke udskæringer der giver en smukt lysspill. Denne krystallysestage fra Nordal står smukt alene eller med de andre krystallysestager i serien.

Lysestagen måler 19 cm i højden, og passer til almindelige stearinlys samt bloklys med Ø7 cm.
299 DKK

Nordal Crystal pillar candleholder/clear glass

Smuk krystal lysestage fra Nordal i klar glas. Lysestagen har en flot struktur, med dens runde former. Kombinér lysestagen med andre krystallysestager, eller brug den med en smuk vase.

Lysestagen passer til bloklys der måler Ø7, og har en højde på 24 cm.
999 DKK

Candleholder, crystal glass, clear

Nordal er designeren bag denne flotte lysestage. Lysestagen har et enkelt design, og kan sagtens kombineres med andre lysestager for at skabe et personlig design i dit hjem.

Lysestagen måler 10 cm i højden, og er til almindelige stearinlys.
239 DKK

Nordal T-light Lysestage, crystal glass

Nordal er designeren bag denne smukke lysestage. Lysestagen har et flot dekorativt design, og en smuk amber farve på toppen.

Fyrfadsstagen måler 17 cm i højden.
349 DKK

Nordal, Candle holder, circle, brass

Nordal, Lysestage, Cirkel, Messing.
149 DKK