Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Nordal › Lysestager

Nordal designer smukke lysestager i forskellige farver, materialer og former. Med lysestager fra Nordal, finder du et bredt udvalg af skønne lysestager der passer til enhver tegnebog. Stearinlys skaber en hyggelig, og rar stemning i indretningen. Brug lysestager i forskellige størrelser og design, og skab en personlig stemning i boligen. 

Se også vores store udvalg af lysestager fra andre leverandører her

Sorter efter

Nordal Crystal T-light holder, S

Fine lysestager til fyrfad fra Nordal. Fyrfadsstagen i smuk røgfarvet krystal har smukke slibninger, der giver stagen et ekslusivt udtryk. Stagen findes i to størrelser, og er både smukke som sæt og hver for sig.

Fyrfadsstagen måler H6cm og Ø6 cm.
199 DKK

Nordal Crystal T-light holder, L

Fine lysestager til fyrfad fra Nordal. Fyrfadsstagen i smuk røgfarvet krystal har smukke slibninger, der giver stagen et ekslusivt udtryk. Stagen findes i to størrelser, og er både smukke som sæt og hver for sig.

Fyrfadsstagen måler H12 cm og Ø6 cm.
249 DKK

Nordal Glass lantern multi col.,brass base, S

Glaslanterne med messing og med unikke rustfarvede toner. Denne glaslanterne kan både bruges som lysestage, lanterne eller vase. Brug den med et fyrfads og/eller bloklys som giver et smukt lysspil. Glaslanternen har toner af det rustikke og det feminime.

Glasvasen måler H10cm og Ø10cm.
149 DKK

RING vase/T-light holder, glass, blue

Den populære RING vase fra Nordal er kommet i en smuk klar blå farve. RING vasen har en messing ring omkring, og kan bruges som en lille vase eller som fyrfadsstage. Vasen passer perfekt til små løgplanter eller andre små planter. RING vaserne er i mundblæst glas og findes i flere farver og størrelser.

Denne vase/fyrfadsstage måler 10 cm i højden samt 9 cm i diameter.
119 DKK

Nordal Crystal candleholder/black glass

Krystallysestage fra Nordal i en elegant sort farve. Lysestagen har smukke udskæringer der giver et smukt lysspil. Kombinér lysestagen med de andre krystalstager i serien, eller brug den alene med en rustik vase.

Lysestagen måler 22 cm i højden, og kan bruges til almindelige stearinglys samt bloklys der måler Ø7.
399 DKK

Candleholder, crystal glass, clear

Nordal er designeren bag denne flotte lysestage. Lysestagen har et enkelt design, og kan sagtens kombineres med andre lysestager for at skabe et personlig design i dit hjem.

Lysestagen måler 10 cm i højden, og er til almindelige stearinlys.
239 DKK

Nordal T-light Lysestage, crystal glass

Nordal er designeren bag denne smukke lysestage. Lysestagen har et flot dekorativt design, og en smuk amber farve på toppen.

Fyrfadsstagen måler 17 cm i højden.
349 DKK

Nordal RING Vase w/ dots Lille

Nordal står bag denne fine vase - eller lysestage. Ring vasen har små prikker i glasset, som giver et flot lysspil med et fyrfadslys.

Vasen måler 14 cm i højden.
179 DKK

Nordal, Candle holder, circle, brass

Nordal, Lysestage, Cirkel, Messing.
149 DKK