Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Nordal › Møbler

banner

Nordal designer lækre møbler til boligen. Er du på udkig efter de perfekte møbler til stuen, entréen, værelset mv., så finder du altid et stort udvalg hos os. Nordal møbler er til dig, der går på i nytænkende og moderne design som samtidig ikke går på kompromis med kvaliteten. Hos Design Affair er vi vilde med møbler fra Nordal, da deres moderne og unikke design udfordre den traditionelle bolig. Brug Nordal møbler i din bolig, og skab sjæl og en personlig indretning. Mangler du inspiration til hvilke møbler der passer hjem til netop din bolig, og din personlige stil? Kontakt os gerne. Vi deler gerne ud af vores erfaring inden for boligindretning, og hjælper gerne med at indrette dig hjem. Du kan også besøge vores Instagram-profil, hvor vi deler ud af tips og tricks til boligindretningen. 

Se også vores store udvalg af møbler fra vores andre håndplukket leverandører her

Sorter efter

Nordal - Paradise puf, timeglas form

Paradise puf fra Nordal i timeglas form. Denne puf er ideel som ekstra siddeplads i stuen eller til soveværelset. Puffen har en elegant timeglas figur, i smukt print med blomster og ekotiske fugle, som skaber en hyggelig stemning til indretningen. Skab ægte sommerhusstemning med denne skønne puf. Puffen måler 45 cm i højden.
1.999 DKK

Golden reol m. ovale hylder, 190x120

Vi har denne fine reol udstillet i butikken i Gl. Skørping. Reolen har 5 ovale hylder, og er i messing look. Reolen måler 190x120 cm. OBS: Dette er en udstillingsmodel. Reolen sendes med specialfragt. Kontakt butikken for levering.
4.799 DKK 6.795 DKK

Nordal Rattan day bed w/grey fabric cushion

Nordal er designeren bag denne lækre Daybed. Daybeden har et smukt og enkelt design, og den er perfekt til at fylde med puder og hygge.

Daybeden måler 200 cm i længden, 110 cm i bredden og 80 cm i højden.

Ring til butikken ang. fragt.
8.999 DKK

Nordal Puf, velvet, flowers w/buttons

Smuk puf med betræk i mønstret velour. Puffen har monteret fine velourbetrukket knapper, i samme mønster, som giver puffen et elegant udtryk. Puffen har en fin højde, og kan bruges til supplerende siddepladser i stuen eller som skammel ved sengen.

Puffen måler 46 cm i højden, og 40cm i diameteren.
1.599 DKK

Nordal, Rå Metalcontainer m. hjul

Nordal er designeren bag denne flotte rå og rustikke metalcontainer. Metalcontaineren er ideel at benytte som plantekasse til blomster, eller til opbevaring af puder eller diverse andre sager. Der er hjul under metalcontaineren og den kan nemt transporteres rundt. Den fine metalcontainer måler 43x68 cm.
1.499 DKK