Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Nordal › Opbevaring

banner

Opbevaring er et must i alle hjem! I sær i den travle familie, hvor det skal være nemt at rydde op og gemme sit rod. Det kender vi alt til hos Design Affair, og har derfor udvalgt flotte opbevaringsløsninger fra Nordal. Nordal designer lækkert boliginteriør, i unikt og nytænkende design. Nordal opbevaring er til dig, der søger de moderne opbevaringsløsninger. I opbevaring fra Nordal finder du blandt andet flettede kurve til opbevaring af tekstiler, eller børnenens legetøj. Du kan også bruge de flettede kurve som planteskjulere, for at fuldende det naturlige look i indretningn. Hos Design Affair er vi vilde med Nordal opbevaring, da de kan anvendes af de fleste, og du kan få dit hjem til at stråle for få penge. What's nok to like? Få inspiration til hvordan du opbevarer dine nips pænt, på vores Instagram-profil, hvor vi deler ud af tips og tricks omkring boligindretning. 

Se også vores store udvalg af opbevaring til boligen her

Sorter efter

Nordal Clutch, black/silver sequins, Magnet

Flot Clutch fra Nordal. Clutch'en passer perfekt til at have liggende i tasken, men de vigtigste små sager. Den er også nem at have med rundt, og sætter lidt ekstra farver på hverdagsoutfittet.

Clutch'en måler 18x30 cm og er i farven sort/sølv/blå.
479 DKK

Nordal Kurv Natur/Sort Mellem

Nordal har lavet disse skønne kurve, som findes i tre forskellige størrelser. Kurvene er fremstillet af søgræs, som giver dem et naturligt og fint udtryk. Kurvene er rige på anvendelsesmuligheder og kan både bruges til opbevaring såvel som urtepotte. Anvend kurven til opbevaring af tæpper ved siden af sofaen eller lignende. Kurven ses her i den mindste størrelse, som måler 35 cm. i højden og ligeledes 35 cm. i diameteren.
199 DKK

Nordal, Kurv, Rektanglet, Large

Nordal er designeren bag denne fine kurv. Kurven er ideel at benytte til opbevaring, af legesager eller puder og tæpper til at tage med ud på terrassen. Den store kurv måler 58 cm i længden.
699 DKK

Nordal, Wood/Metal basket, Square, L

Nordal er designeren bag denne flotte kurv, med et rustikt og skandinavisk design. Kurven er ideel at benytte til diverse opbevaring, af fx børnenes legesager, eller til puder og tæpper i stuen. Den fine kurv måler 48x48 cm.
675 DKK