Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Nordal › Spejle

banner

Nordal designer smukke og unikke spejle, der giver hjemmet et personligt udtryk. Spejlene findes i forskellige design, hvor jern og metal er kombineret med et smukt spejl. Hos Design Affair er vilde med spejlene fra Nordal, som både har et unikt og minimalistisk udtryk, der gør at de kan bruges i de fleste hjem. Nordal spejle findes i forskellige højder og former, så du kan finde din favorit lige her. Spejle er perfekte at anvende i boligindretningen, og er blevet populære at anvende i alle rum. Om end du er på udkig efter et smukt spejl til stuen, soveværelset, entreen mv. har vi et skønt udvalg til dig her. Har du brug for vejledning til hvilket spejl, der passer hjem til netop dig, deler vi gerne ud af vores erfaring inden for boligindretning. Besøg også vores Instagram-profil, hvor vi inspirerer dig til at anvende Nordal spejle i hjemmet. 

Se også vores store udvalg af spejle fra andre leverandører her

Sorter efter

Royal mirror, silver finish, rounded S

Skønt og elegant spejl fra Nordal. Dette Royal Mirror med jernramme i sølvfinish, har et smukt og let udtryk. Spejlet passer perfekt på badeværelset, soveværelset eller i entréen, da det har en god størrelse.

Spejlet måler 80x82 cm.

Spejlet sendes med specialfragt - kontakt butikken for levering
1.899 DKK

Nordal Square, Spejl, Sort

Smukt spejl fra Nordal med en sort jernramme i kvadratisk mønster. Spejlet er stort og dekorativt, som vil passe perfekt i entréen, soveværelset eller walk-in-closet. Mål: H97xB76.
1.499 DKK

Nordal Square mirror, gold finish

Smukt og stilfuldt spejl fra Nordal. Spejlet er ideelt at stille i både stuen, entreen eller i soveværelset, du kan også med fordel bruge det hvis du har et walk-in closet. Spejlets ramme har en smuk gylden farve og måler 97x76 cm.
1.499 DKK