Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Om os

I maj måned 2016 slog veninderne Anne-Marie Schmidt og Anne Søndergaard dørene op for deres butik og showroom med boligtilbehør, og er senere blevet suppleret med en webshop. Butikken har til huse på Gl. Skørpingvej 156 i Gl. Skørping, på en gård, som ligger idyllisk i den lille landsby.

Design Affair er et unikt univers af hygge, varme og farver. Et sted hvor dit, mit og vores smelter sammen til en skøn helhed. Vi har et skønt udvalg af møbler, boliginteriør og velvære fra kendte og ukendte leverandører fra ind- og udland. Hos Design Affair sætter vi en ære i at skabe vores eget univers, som inspirerer andre til at skabe den ideelle indretning i hjemmet.

Hvem er vi?

Flere lokale vil sikkert genkende Anne, der har været indehaver af webshop og børnetøjsbutik Feen & Frøen i Skørping. Det var i forbindelse med opstart af denne i 2007, at de to veninder lærte hinanden at kende. Anne havde, da hun startede Feen & Frøen, ingen erfaring i at indrette en butik, og blev derfor præsenteret for Anne-Marie.

Anne-Marie er super dygtig til det kreative! Hun har i 14 år kørt som selvstændig merchandicer, så det der med at få ting til at se flotte ud, er hun super dygtig til. Til gengæld er det så Anne, der har tjek på alt det med en computer og alt det administrative, så de to supplerer hinanden rigtig godt.

På trods af deres forskellige kompetencer, er de to veninder rørende enige om udvælgelsen af leverandører og varer til butik og webshop. De vil gerne ramme et bredt publikum, og samtidig udvælge produkter, som man ikke lige finder alle steder. Af kendte mærker kan bl.a. nævnes House Doctor, Nicolas Vahé, Bloomingville, Dottir, Muubs og Normann Copenhagen, hvorimod Design By Us, Cirkuslampan og Reflections by Hugau Larsson ikke ligger på ethvert gadehjørne.

 

om os


 

Besøg os i butikken

Vi står altid klar i butikken med gode indretningstips og en god kop kaffe. Se vores åbningstider her. Ønsker du at besøge butikken udenfor åbningstiden, er du velkommen til at kontakte os for en aftale her.

Vi stiller gerne vores skønne lokaler til rådighed til jeres arrangement. Ønsker I som firma eller en gruppe veninder et ”open by night”- eller weekendarrangement i butikken, så kontakt butikken og aftal dato herefter. 

 

Vi ses i Design Affair

Anne-Marie & Anne