Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Outlet

banner

Forny boligen med lækkert boliginteriør, og så endda til de bedste priser. Hos Design Affair kan du shoppe udsalg året rundt, som vi har samlet i vores store outlet. Skynd dig at shoppe lækkert interiør og spar altid op til 50% i vores outlet! Med de store besparelser, kan du altid shoppe lidt ekstra til boligen. Produkterne i vores outlet findes i et begrænset antal, så skynd dig at sikre dig din favorit. Vi opdatere hele tiden vores outlet, så følg med når her på siden når vi opdatere vores outlet. Forkæl dig selv med det lækkert boliginteriør og få altid op til 50% rabat!

Sorter efter

Cushion-Linen Basic-Dusty Yellow 45x45

Pyntepude fra Au Maison i et enkelt og stilrent design. Denne pude i støvet gul, passer perfekt i de stilrene og moderne hjem, som søger et twist med neutrale farver. Kombinér også puden, med de mere detaljeret puder og skab en smuk helhed i sofaen. Puden er i en lækker kvalitet, og måler 45x45 cm.
175 DKK 349 DKK

Kogler, LED m timer, Paraffin, H14

Kogler m/ LED timer. Disse skønne julelys lyser julehjemmet op, og skaber hygge i hjemmet. Koglerne er lavet i paraffin, og ligner derfor til forveksling stearin. Koglen måler 14 cm i højden og 11 cm i diameter.
40 DKK 79 DKK

Kogler, LED m timer, Paraffin, H10

Kogler m/ LED timer. Disse skønne julelys lyser julehjemmet op, og skaber hygge i hjemmet. Koglerne er lavet i paraffin, og ligner derfor til forveksling stearin. Koglen måler 10 cm i højden og 9 cm i diameter.
30 DKK 59 DKK

Vase, Amal, Medium

Vase fra Broste Copenhagen med riller. Prisen gælder v. 1 stk, og dette er den lille runde model.
25 DKK 49 DKK

LED lys m/timer, Træ, D16,5/H24

Juletræ med LED med timer fra Bovictus. Skab julestemning med disse små lysende juletræer. Juletræerne findes i forskellige størrelser, og pynter smukt sammen og hver for sig. Juletræerne kan med fordel bruges i diverse juledekorationer, og skaber den helt perfekte julestemning.

Træet måler D16,5 & H24.
85 DKK 169 DKK

Bady soap, Men, Charcoal & Salt, 150 g

Meraki har lavet denne lækre kropssæbe. Du kan massere sæben godt ind i huden, og skylle af bagefter. Sæben efterlader kroppen velplejet og velduftende.

Sæben kommer i en dekorativ æske, og indeholder 150 g. sæbe.
55 DKK 109 DKK

Barberbørste, Men

Barberbørste fra Meraki, passer perfekt sammen med Merakis Barbersæbe. Hårene er lavet af polypropylen og skaftet er lavet i asketræ. Børsten kan nemt vaskes i varmt vand.

Børsten måler 10 cm i højden, 6 cm i diameter i bunden og 3,5 cm i diamter i toppen.
115 DKK 229 DKK

Shaving soap, Men, 70 g

Meraki har lavet denne lækre barbersæbe. Barbersæben efterlader din hud lækker og velplejet, og du kan med fordel anvende Merakis Barberolie bagefter for at give det bedste resultat.

Barbersæben kommer i en dekorativ æske, og indeholder 70 g. barbersæbe.
45 DKK 89 DKK

Shaving oil, Men, 30 ml

Shaving Oil fra Meraki til mænd. Fin olie til ansigtet, der giver en blød og behagelig barbering. Olien berolier og tilfører huden næring, så man undgår tør og irriteret hud.

Merakis barberingsolie kan også bruges som alternativ til barberskum samt efter barbering.

Olien levering i et fint lille rør, og både den og flasken vil pyntet flot på den maskuline hylde i badeværelset.
75 DKK 149 DKK

Skål, -jern, Henna, Ø13/H4,2

Lille skål i Henna-farvet stentøj fra House Doctor. Skålen kan bruges til små severinger eller du kan bruge den i din indretning på badeværelset til småting. Skålen tåler opvaskemaskine.

Skålen måler 13 cm i diameter og 4,2 cm i højden.
40 DKK 79 DKK

Glas Jellyfish 13 cm, Blue

Helt fantastiske dekorative Jellyfish. Jellyfishene passer perfekt ind for at sætte et personligt særpræg på dit hjem. Jellyfishen måler 13 cm i højden, og ses her i blå - den fåes også i sort. Jellyfishene er blå hele vejen rundt, og har en sandblæst let duset overflade.
150 DKK 299 DKK

Glas Vase Massive, small , Amber

Smuk lysestage i en flot dyb amber farve. Lysestagen stråler smukt med fyrfadslys i, og er ideel at bruge i sammenspil med andre af dine smukke dekorationer i hjemmet.
50 DKK 99 DKK

Stående glasæg, Dusty Rose, Medium

Nordal er designeren bag dette flotte stående glasæg. Glasægget passer så fint ind i den dejlige påsketid, og kan med glæde findes frem hvert år. Påskeægget måler 19 cm i højden.
95 DKK 189 DKK

Stående glasæg, blå/hvid, Small

Nordal er designeren bag dette flotte stående glasæg. Glasægget passer så fint ind i den dejlige påsketid, og kan med glæde findes frem hvert år. Påskeægget måler 14 cm i højden.
70 DKK 139 DKK

Stående glasæg, Rosa, Small

Nordal er designeren bag dette flotte stående glasæg. Glasægget passer så fint ind i den dejlige påsketid, og kan med glæde findes frem hvert år. Påskeægget måler 14 cm i højden.
70 DKK 139 DKK

Wild Leaves, Pude, 45x45

ByKlipKlap er designeren bag denne helt vildt flotte pude. Puden passer smukt ind til forårets farverige trend, og kan kombineres med et hav af forskellige farver. Puden måler 45x45 cm.
250 DKK 499 DKK

Hübsch Brevpresser, glas, blå, Ø7xH10

Dekorativ brevpresser fra Hübsch. Brevpresseren er ideel at benytte i kombination med en flot messingstage, eller en vase med en smuk buket blomster. Brevpresseren måler 7 cm i omkredsen og 10 cm i højden.
70 DKK 139 DKK

House Doctor, Frokost Tallerken, Lake, Grøn dia:21,4

House Doctor har lavet endnu en smuk serie service fremstillet af stentøj kaldet Lake. Her finder du blandt andet denne flotte tallerken. Tallerknen er lavet i en flot grøn farve og har den perfekte størrelse som frokosttallerken. Lake tallerknen fra House Doctor måler 21,4 cm. i diameteren og findes også som middagstallerken. Tallerknen tåler ikke opvaskemaskine.
40 DKK 79 DKK

Knage, Crust, Large

Knager fra Muubs i lava sten. Brug disse knager til praktisk opbevaring i entréen, eller til en fin vægdekoration i soveværelset. Hæng flere knager op sammen, eller brug dem enkeltvis til tasker og smykker. Knagen fåes i to størrelser. Mål: Ø6cm, H6,5cm, B8,5cm
60 DKK 119 DKK

Knage, Crust, Small

Knager fra Muubs i lava sten. Brug disse knager til praktisk opbevaring i entréen, eller til en fin vægdekoration i soveværelset. Hæng flere knager op sammen, eller brug dem enkeltvis til tasker og smykker. Knagen fåes i to størrelser. Mål: Ø6cm, H6cm, B6cm
55 DKK 109 DKK

Stage, Messing, Mat Sort, H18

Superfin lysestage i sort med messing. Lystestagen kan vendes, så den kan både bruges med lys i den sorte og messing ende. Stagen findes i flere størrelser.
190 DKK 379 DKK

Little Bird 13,5 cm

Normann Copenhagen, Dekorationsfigur, Little Bird, 13,5 cm.
100 DKK 199 DKK

Little Bird 4,5 cm oak

Normann Copenhagen, Dekorationsfigur, Little Bird, 4,5 cm.
40 DKK 79 DKK

Little Bird 3 cm oak

Normann Copenhagen, Dekorationsfigur, Little Bird, 3 cm.
30 DKK 59 DKK

Advent calender candle, 1-2-3-4

Nordal, Adventslys, Kalenderlys, 1-2-3-4
65 DKK 129 DKK

Thermos Jug, Petroleum, 1 ltr.

Nordal, Thermokande, Petroleum, 1 ltr.
70 DKK 139 DKK

Skål Balance S, New Teakwood, H9/Æ15

Muubs Skål Balance, lille.
99 DKK 199 DKK

Muubs Stage Savanna, grå

Muubs Stage Savanna, grå. Muubs søde serie af stager formet som huse i cement med en skorsten af messing er super flotte og simple, som giver en hyggelig stemning til dit hjem. Kombinér Savanna med ét eller flere af de andre huse for at skabe en dejlig varm stemning. Materiale: Cement/messing Størrelse: L:10, W:8, H:12.5
99 DKK 199 DKK

Muubs Stage Sarah, grå.

Muubs Stage Sarah, grå. Muubs søde serie af stager formet som huse i cement med en skorsten af messing er super flotte og simple, som giver en hyggelig stemning til dit hjem. Kombinér Sarah med ét eller flere af de andre huse for at skabe en dejlig varm stemning. Materiale: Cement/messing Størrelse: L:8, W:10, H:9
99 DKK 199 DKK

Muubs Stage Sarina, grå

Muubs Stage Sarina, grå. Muubs søde serie af stager formet som huse i cement med en skorsten af messing er super flotte og simple, som giver en hyggelig stemning til dit hjem. Kombinér Sarina med ét eller flere af de andre huse for at skabe en dejlig varm stemning. Materiale: Cement/messing Størrelse: L:10, W:8, H:8.5
99 DKK 199 DKK

Muubs Stage Sanne, grå

Muubs Stage Sanne, grå. Muubs søde serie af stager formet som huse i cement med en skorsten af messing er super flotte og simple, som giver en hyggelig stemning til dit hjem. Kombinér Sanne med ét eller flere af de andre huse for at skabe en dejlig varm stemning. Materiale: Cement/messing Størrelse: L:8, W:10, H:12.5
99 DKK 199 DKK

Hårbørste, Meraki Mini, Ahorntræ

Meraki Mini, Hårbørste, Ahorntræ
45 DKK 89 DKK

Louise Roe Metal Tray 100% copper copper/grey 17x17x4,5

Louise Roe er designeren bag denne smukke og karakteristiske bakke. Bakken har et enkelt design med dens runde form og kombinationen mellem den grå farve og gyldne ydre giver bakken et karakteristisk look. Anvend bakken til servering af lækre snacks til en hyggestund i sofaen eller servering af tilbehør på middagsbordet. Bakken er også ideel som dekoration i sig selv eller kombination med andre vaser eller stager. Bakken fra Louise Roe er fremstillet af kobber og måler 17x17 cm. i diameteren og har en højde på 4,5 cm.
275 DKK 549 DKK

Opbevaring m. låg, Diva, hænna, H12/Ø14

House Doctor, Opbevaring m.låg, Diva, Hænna
115 DKK 229 DKK

Stearinlys, LED, Hvid, H23/Ø7,5

House Doctor, Stearinlys, LED, Hvid, H23/Ø7,5cm
45 DKK 89 DKK

Stearinlys, LED, Hvid, H15/Ø5

House Doctor, Stearinlys, LED, Hvid, H15/Ø5
35 DKK 69 DKK

Bånd, Sølv glitter, 10mm- 30m

Monograph, Bånd, Sølv Glitter
20 DKK 39 DKK

Bånd, Sort glitter, 10mm - 30m

Monograph, Bånd, Sort Glitter
20 DKK 39 DKK

Dækkeserviet, Circle, Henna, 4stk

House Doctor, Dækkeserviet, Circle Henna, 4stk
75 DKK 149 DKK

Stage H10 mat messing/støv grøn

H. Skjalm P stage, messing/støv grøn
99 DKK 199 DKK

Stage H10 mat messing/bordeaux

H. Skjalm P, Stage, Messing/bordeaux
99 DKK 199 DKK

Stage H10 mat messing/nude

H. Skjalm P, Stage, Messing/nude
99 DKK 199 DKK

Stage, Mat Messing, H15

H Skjalm P, Stage, Mat Messing, Sort.
165 DKK 329 DKK

Jerntaburet i hvid

Design Affair Import, Jern taburet, Hvid, Lav.
300 DKK 599 DKK

Jerntaburet i lakeret jern

Design Affair Import, Jern taburet, Grå, Lav.
350 DKK 699 DKK

Høj jerntaburet i hvid

Design Affair Import, Jern taburet, Hvid, Høj.
350 DKK 699 DKK

Høj jerntaburet i lakeret jern

Design Affair Import, Jern taburet, Grå, Høj.
400 DKK 799 DKK

Gunn, 19 cm, ask

By Nord, Vase, Gunn, Ash, Stor.
249 DKK 499 DKK

Gunn, 19 cm, Citrus

By Nord, Vase, Gunn, Citrus, Stor.
249 DKK 499 DKK

Gøll, 15,5 cm, ash

By Nord, Vase, Gøll, Ash, Lille.
199 DKK 399 DKK

Gøll, 15 cm, Citrus

By Nord, Vase, Gøll, Citrus, Lille.
199 DKK 399 DKK

Seedhead pillow, 40x60, beige

By Nord, Pude, Seedhead, Sand.
300 DKK 599 DKK

By Nord, Pude, Seedhead, Sand

By Nord står bag denne smukke pude med Seedhead print. Puden er kvadratisk og har en flot lys sand farve. Puden er både ideel i sig selv eller i kombination med andre puder eller tæpper. Lad fx puden pifte liv i en ellers mørk og kedelig sofa enten i kombination med andre puder eller blot i sig selv. Puden fås i to forskellige størrelser. Puden ses her i størrelsen, som måler 50x50 cm. og sælges med fyld.
300 DKK 599 DKK

Square-High Box, Onion Nude, 4

Bungalow Square Boks, Onion Nude, 4.
90 DKK 179 DKK

UDSTILLINGSMODEL Bord, Jalva, Stainless, Steel/Alu

Broste Copenhagen, Bord, Jalva, Guld/Lyse grå. Dette bord er en udstillingsmodel fra butikken. Der kan derfor være enkelte brugsspor. Kontakt butikken for nærmere info om bordert.
500 DKK 999 DKK

Udstillingsmodel Bord, Jalva, Stainless, Steel/Alu

Broste Copenhagen sofabord, Jalva, Guld/Lysegrå. Dette bor er en udstillingsmodel, og der kan derfor være brugsspor. Kontakt butikken for nærmere info om bordet.
750 DKK 1.499 DKK

Day Home, Dekorations Æske, Glas

Day Home har lavet denne fine dekorations æske, som er fremstillet af glas og efterfølgende håndslebet. Den håndslebne finish giver æsken en helt unik finish. Anvend dekorations æsken i indretningen enten som opbevaring eller som dekoration i sig selv. Brug eventuelt dekorations æsken, som opbevaring på badeværelset og dermed også som pynt. Dekorations æsken fra Day Home er 11 cm. høj og har en diameter på 16 cm.
450 DKK 899 DKK

Day Glasvase, Klar Ø6xH18,5

Day Home, Glasvase, Klar.
49 DKK 199 DKK

Day Glasvase, Klar Ø6,5xH12,5

Day Home, Glasvase, Klar.
49 DKK 199 DKK

Day Glasvase, Klar Ø5,5xH12

Day Home, Glasvase, Klar.
49 DKK 199 DKK

Day Home Glas Vase Ø8xH10,5, Agave

Day Home står bag denne smukke og enkle vase, som er fremstillet af glas. Vasens gennemsigtige look og milde grønlige farve gør, at vasen passer ind i de fleste indretninger. Lad vasen pynte på sofabordet eller spisebordet i sig selv med smukke blomster eller grene fra haven. Vasen er også ideel til at pynte på sofabordet i kombination med andre vaser eller stager. Glasvasen fra Day Home er 10,5 cm. høj og har en diameter på 8 cm.
115 DKK 229 DKK

Deko ball kvarts, lilla, Ø6

Bahne & Co, Dekorationskugle, Lilla.
99 DKK 199 DKK

Deko ball kvarts lilla Ø4

Dekokugle, Lilla, ø4
65 DKK 129 DKK

Dekorationskugler, Brun,Grøn,Karry

Bloomingville, Dekorationskugler, Brun/Grøn/Karry.
35 DKK 69 DKK

Deko Kugler, Hvid, Blå, Grøn, Brun, Karry

Bloomingville, Deko Kugler, Hvid/Blå/Grøn/Brun/Karry.
30 DKK 59 DKK

Bloomingville Vase, Green Ø16xH22cm

Bloomingville har lavet denne smukke glasvase. Vasen har et enkelt design og en smuk grøn vase. Lad vasen pynte i sig selv eller i kombination med andre vaser eller stager. Vasen er også ideel til at pynte i sig selv med friske blomster eller grene fra haven. Vasen er fremstillet af glas og måler 16 cm. i diameteren og har en højde på 22 cm.
307 DKK 439 DKK

Pude, Blå, Uld, L60xW40

Bloomingville, Pude, Blå, Uld.
215 DKK 429 DKK

Bloomingville, Vase, Amber, Black

Bloomingville står bag denne smukke og karakteristiske Amber vase. Vasen er i enkelt design, men kombinationen af de sorte og gule farver giver vasen et helt specielt look. Amber vasen er ideel til at bryde den stilrene indretning eller til at skabe liv i stuen eller kontoret. Lad Amber vasen pynte i sig selv eller pynt vasen med nogle rustikke grene. Amber vasen fra Bloomingville er fremstillet af glas og er 25 cm. høj samt har en diameter på 12 cm.
160 DKK 319 DKK

Tray, L33,2xW16,6xH1,9, Raisin

AYTM, Bakke, Halv Cirkel, Mørk Lilla.
244 DKK 349 DKK

Tray 10,8x10,8xH1,9 quarter circle, Fawn

AYTM, Bakke, Kvart Cirkel, Rosa.
104 DKK 149 DKK

Tray, L10,8xW10,8/xH1,9, Gold/Brass

AYTM, Bakke, Guld.
139 DKK 199 DKK

Tray 21,6x10,8x1,9 half circle, gold/brass

AYTM, Bakke, Halv Cirkel, Guld.
244 DKK 349 DKK

Tray 16x16xH1,9 quarter circle, gold/brass

AYTM, Bakke, Kvart Cirkel, Guld.
244 DKK 349 DKK

Berit m låg, Mix Colors, Ø9x9

BGreen, Berit m låg, Mix Colors, Ø9x9 OBS - Vi har kun blå tilbage
35 DKK 69 DKK

Varia skulptural vase, dusty green/forest, Ø15/H30

AYTM, Vase, Dusty Green, Forrest
559 DKK 799 DKK

SANATI bedcover, Rose, 250x250

AYTM, Sanati, Bedcover, Rose, 250x250.
2.799 DKK 3.999 DKK

SANATI bedcover, Navy,250x250

Aytm, Sengetæppe, Bedcover, Blå
2.799 DKK 3.999 DKK

SANATI bedcover, black, 250x250

AYTM, Sengetæppe, Sort
2.799 DKK 3.999 DKK

Bowl, S, H5,3xØ16,6, Raisin

AYTM, Skål, Leuca, Lilla, Small.
174 DKK 249 DKK

Bowl, XS, H3, 5xØ9,6, Fawn

AYTM, Skål, Lueca, Rosa, x-small.
104 DKK 149 DKK

Bowl, XS, H3, 5xØ9,6, Raisin

AYTM, Skål, Leuca, Lilla, X-small.
104 DKK 149 DKK

Bowl, XS, H3, 5xØ9,6, Green Ash

AYTM, Skål, Leuca, Grøn, X-small.
104 DKK 149 DKK

Bowl, S, H5,3xØ16,6, Green Ash

AYTM, Skål, Small, Green ash
174 DKK 249 DKK

Mirror tray 12,5x30,5xH1,5, short, Fawn

ATYM, Bakke, Rosa, Spejflade, Lille.
384 DKK 549 DKK

Cushion-Linen Basic-Baby Doll 45x45 Washed

Au Maison, Pude, Cushion, Baby Doll.
175 DKK 349 DKK

Mirror tray 12,5x30,5xH1,5 Short, Phantom

AYTM, Bakke, Sort, Spejlflade, Lille.
384 DKK 549 DKK

Candleholder H6xL6xW6, Fawn

AYTM, Lysestage, Speculum, Rosa.
104 DKK 149 DKK

Candleholder H6xL6xW6, Phantom

AYTM, Lysestage, Speculum, Grå.
104 DKK 149 DKK

Small rounded box with lid, H4,5xØ9, Rose/Brass

AYTM, Skål med låg, Tota, Rosa/Guld.
125 DKK 179 DKK

Small rounded box with lid, H4,5xØ9, Navy/Brass

AYTM, Rund boks m. låg, Mørkeblå, Lille.
125 DKK 179 DKK

Filter by:

Ryd alle