Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Pesto & marmelade

Hos Design Affair har vi mange lækre produkter til morgen - og frokostbordet. Her finder du både lækker honning, marmelade og pesto i flere forskellige varianter. Lækkert brød og disse delikatesser er ideelle at byde gæsterne til den lækre brunch, eller det store frokostbord. Du kan også benytte vores lækre pesto på madpakken, eller i gode sandwichs. Eller brug de lækre pesto, i forskellige smagsvarianter til at fuldende et lækkert tapasbord. Forkæl dine gæster, eller dig selv med lækre delikatesser fra Nicolas Vahé og Lie Gourmet. Her kan du altid garantere de lækreste produkter i den bedste kvalitet udført af de bedste råvarer. 

Sorter efter

Lie Gourmet snacks m sesam, havsalt

Lie Gourmet har lavet disse lækre snacks med sesam og havsalt. Idelle til tapenader, oste, tapas og den "lille sult". Indholder 120 g.
29 DKK

Nicolas Vahé, Sennep, Valnød, 140g

Her er den lækre sennep du mangler i dit køkken. Det er altid en god ide at have en lækker basissennep, den sur og søde smag kan trylle en lækker smag frem på ingen tid. Du kan bl.a. benytte sennep'en til at lave en lækker dressing til dine salater.
39 DKK

Nicolas Vahé, Ketchup, Ingefær & citron, 280 g.

Nicolas Vahé er en lækker kvalitets ketchup med et anderledes twist. Ketchuppen har en rund og afstemt smag af ingefær og citron. Ketchuppen fra Nicolas Vahé er fremstillet af de bedste solmodne tomater fra Sydfrankrig. Ketchuppen kan både nydes til fisk, skaldyr og pasta. Ketchuppen kan efter åbning holde sig i 3 måneder ved kølig opbevaring. Ketchuppen indeholder 280 gram.
59 DKK

Nicolas Vahé Ketchup Delux, Barbecue, 280 g

Nicolas Vahés ketchup er lækker og smagsrig kvalitet ketchup med smag af barbecue. Ketchuppen fra Nicolas Vahé er fremstillet af solmodne og lækre tomater. Ketchuppen er ideel til sommerens grillaftener eller til at sætte det sidste personlige præg på hjemmerørte marinader eller dressinger. Ketchuppen er fremstillet af kvalitetsråvarer og indeholder 280 g. Ketchuppen kan efter åbning holde sig i 3 måneder ved kølig opbevaring.
59 DKK

Nicolas Vahé, Ketchup Deluxe, Hot Chili, 280g.

Deluxe Ketchup fra Nicolas Vahé, med hot chili. Nyd ketchuppen sammen med grillede pølser, eller benyt den sammen med barbecueretten til at give det sidste pift. Flasken indeholder 280g. ketchup.
59 DKK

Nicolas Vahé Confit Figen & Valnød

Nicolas Vahés Confit med smag af figen og valnød. Kombinationen af disse to giver en perfekt smagsoplevelse. Confitten fra Nicolas Vahé minder meget om marmelade, men indeholder blot mindre sukker og mere frugt. Confitten er især velegnet til at nydes sammen med stærke oste. Glasset indeholder 125 gram confit. Confitten kan efter åbning opbevares køligt i 3 uger.
39 DKK

Nicolas Vahé Confit Hvidvin & Pære

Nicolas Vahés Confit med hvidvin og pære har en meget intens smag. Confitten fra Nicolas Vahé minder meget om marmelade, men indeholder blot mindre sukker og mere frugt. Confitten er især velegnet til at nydes sammen med stærke oste. Glasset indeholder 125 gram confit. Confitten kan efter åbning opbevares køligt i 3 uger.
39 DKK

Nicolas Vahé Marmelade, Rabarbar & Ingefær, 320g

Nicolas Vahés stærkt vanedannede marmelade med rabarber og ingefær. Marmeladen er fremstillet af friske råvarer, der sikrer den dejlige fyldige smag. Spis på et lunt rundstykke, et lækkert stykke rugbrød eller som topping på dessert. Efter åbning: 3 uger ved kølig opbevaring 320 gram
59 DKK