Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Reflections

Reflections er en kollektion af dekorative håndlavede krystalglas, i forskellige former og udstøbninger. Reflections er kendt for deres unikke design af især krystallysestager og spejle, som er med til at sætte et særpræg på hjemmet. Hos Reflections er der fokus på det unikke, det smukke og det ekstraordinære. Med Reflections er det tydeligt at der er tænkt over enhver detajle, som er med til at gøre dit hjem til et unika. At tilføje lækre designs fra Reflections er med til at give dit hjem et eventyrligt twist.

Sorter efter

Crystal Version, OPHELIA, Purple/Yellow

Crystal Version OPHELIA fra Reflections Copenhagen. Crystal Version OPHELIA er en smuk fyrfadsstage i krystal. Lysestagen fra Reflections har de smukkeste kanter, som giver en smukt genskær i det farvede krystal. Crystal Version OPHELIA ses her i lyselilla med gul bund. Stagenmåler 7,8 cm i højden, 9 cm i bredden og 9 cm i længden.

Lysestagen kommer i en smuk gaveæske, og er ideel som gaveidé til mors dag, bryllup, fødselsdag og meget mere.
899 DKK

Reflections, Crystal Version, MIAMI

Crystal Version MIAMI fra Reflections Copenhagen. Denne smukke MIAMI lysestage til fyrfadslys, er en utrolig smuk kombination af farver og krystaller. MIAMI lysestagen er et elegant og eksklusivt interiør, som står smukt alene eller sammen med dit personlige boliginteriør. Lysestagen fortjener et centralt sted i hjemmet, med dens mange kontraster og kanter som giver et smukt genskær. Lysestagen er blå, klar, sort og lyserød. Stagen måler 19,8 cm i højden, 8 cm i længden og 8 cm i bredden.
1.699 DKK

Crystal Version, OPHELIA, Azure/Green

Ophelia lysestage fra Reflections Copenhagen i en smuk turkis farve. Denne smukke fyrfadsstage i krystal har et meget elegant og eksklusivt udtryk. Stagen er i smuk klar/turkis farve med en grøn bund, som giver stagen et utrolig smukt spil. Stagen måler L9 x H7,8 x D9cm.
899 DKK

Hamptons Bonbonniere, Cobalt/Black/Fuchsia/Sapphir

Reflections Copenhagen er designeren bag denne smukke Bonbonniere. Bonbonnieren passer perfekt ind i hjemmet, for at give et exclusivt og stilrent præg. Bonbonierren måler 18 cm i længden, 20,5cm i højden og 18 cm i diameteren.
4.249 DKK

Long Island Flacon, Yellow/Purple/Fuchsia/Sapphire

Reflections Copenhagen er designeren bag denne smukke glas flacon. Flaconen har et smukt og elegant design, og er med til at sætte et exclusivt præg på hjemmet. Flaconen måler 8,7 cm i længden, 18,8 cm i højden og 8,7 cm i højden.
1.599 DKK

Crystal Version, Ophelia, Black/Clear, 9x9x7,8

Reflections er designeren bag denne flotte ophelia clear/black lysestage. Lysestagen er så smuk, og kan kombineres med alle mulige fine sager. Crystal version måler 9x9x7,8 cm.
799 DKK

Reflections Crystal Version PANAMA TRAY

Reflections er designeren bag denne helt utrolige bakke. Bakken kan med fordel benyttes til at sætte en flot messingstage på, en vase med blomster eller noget helt tredje.

Den flotte bakke måler 40 cm i længden, 8,1 cm i højden og 26 cm i diameteren.
3.649 DKK

Crystal Version, Ophelia, Clear/Clear

Reflections, Ophelia, Klar.
899 DKK

Crystal Version, Ophelia, Rose/Black

Reflections, Lysestage, Ophelia, Rose/Black.
899 DKK

Crystal Version, TEXAS Clear/Rose

Reflections, Crystal Version, Texas Clear/Rose
899 DKK

Reflections Crystal Version Brooklyn

Reflections er designeren bag denne krystallysestage i et smukt og stilrent design. Denne lysestage er inspireret af New York og de smukke og inspirerende bygninger i Brooklyn. Lysestagen er udført i krystal og måler 7,9 cm i længden, 12 cm i højden og 5,5 cm i diameteren. Denne smukke krystallysestage er ideel at kombinere med andre smukke stager fra Reflections, eller med en flot grøn plante.
1.299 DKK

Reflections Lysestage Texas Clear/Amber

Reflections er designeren bag denne smukke lysestage, som er fremstillet af krystal. Denne smukke kombination mellem det klare og gule krystal giver lysestagen et smukt og elegant look. Lysestagen er både ideel som dekoration i sig selv eller i kombination med andre stager eller vaser. Lad lysestagen pynte på sofabordet, reolen eller spisebordet. Nyd hvordan lyset reflekterer i det klare krystal og skab en hyggelig stemning med levende lys i de mørke aftentimer. Texas lysestagen fra Reflections er håndlavet og fremstillet af krystal. Lysestagen måler 9x9x7,5 cm.
799 DKK

Crystal Version, TEXAS Clear/Black

Reflections, Lysestage, Texas, Clear/Black.
899 DKK

Reflections Ophelia Grøn/Sort

Smukt og dekorativt design fra Reflections. Reflections flotte designs er med til at skabe en kontrast til det minimalistiske. Denne udsmykning er ideel til at skabe et særpræg på dit hjem.
799 DKK

Reflections Fyrfadsstage Crystal Version OPHELIA Hvid

Reflections står bag denne smukke og karakteristiske fyrfadsstage. Fyrfadsstagen er klar og har et enkelt, men specielt design. Fyrfadsstagen OPHELIA er ideel til at pynte smukt på enten sofa- eller spisebord. Fyrfadsstagen kan både pynte i sig selv eller i kombination med andre lysestager eller nipsting. Fyrfadsstagen OPHELIA er fremstillet af krystal og måler 9x9x7,8 cm. Fyrfadsstagen OPHELIA kan både anvendes med fyrfadslys samt specielle stearinlys, som passer i disse mål. OPHELIA fyrfadsstagen fås også i sort.
699 DKK

Reflections Lysestage Memphis

Reflections lysestage i en hvid/klar/grøn farve. Reflections lysestagen har et stilrigt design, som er med til at bryde det minimalistiske i hjemmet.
1.449 DKK