Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Reoler

banner

Opbevaring er et must i alle hjem, og til dette er en smuk reol den perfekte løsning. Reoler kan både benyttes til opbevaring af bøger og andre små genstande, men er også ideelle til at fremhæve fine dekorationer. Hos Design Affair hjælper vi dig med at opbevarer dine ting med stil, og dekorere som du helst ønsker det. Vi udvælger altid reoler nøje fra vores leverandører som blandt andre er House Doctor, Nordal og Bloomingville.

Har du brug for hjælp til at finde den perfekte reol til din bolig? Vi står klar til at vejlede dig, og finde den perfekte reol til din bolig med vores ekspertise inden for boligindretning.

Sorter efter

Iron rack for clothes etc, black

Nordal tøjstativ til opbevaring af tøj, slips, bælter, håndklæder mv. Stativet er i lakeret jern, som giver et industrielt look i indretningen. Brug tøjstativet i soveværelset, eller entreen til enkel og hurtig opbevaring. Stativet har et stilrent og moderne design, som gør det smukt at anvende i indretningen.

Dette stativ sendes med specialfragt. Kontakt butikken angående levering.
1.899 DKK

Iron display rack, narrow, black

Smuk jernreol med asymmetriske hylder fra Nordal i farven sort.

Reolen har 8 hylder i alt, som du kan dekorere med alle dine farvoritgenstande. Reolen har et flot og enkelt look som passer ind i de fleste rum.

Reolen måler H150 cm, B50 cm og L35 cm.

Bemærk: denne reol sendes med specialfragt - kontakt butikken for levering.
3.499 DKK

Wine Rack Iron, Gold

Flot golden vinreol fra Nordal. Vinreolen har en smuk guld farve, og passer smukt ind i de fleste hjem. Vinreolen er til at hænge op på væggen, og kan opbevare op til 5 vine.

Vinreolen måler 51x16cm.
499 DKK

Muubs Glasskab, med glaslåger

Muubs er designeren bag dette flotte jernskab med glaslåger. Glaslåget er ideelt til opbevaring af glas og service i køkkenet, kan også benyttes til opbevaring i stuen.

Jernreolen måler 138 cm i bredden, 130 cm i højden og 43 cm i diamteren. OBSOBS; Ring for at høre nærmere angående levering. Sendes ikke..!!
10.995 DKK

House Doctor, Reol, 3 Tier, Sort

House Doctor står bag denne specielle reol ved navn 3 Tier. Reolen 3 Tier består af 3 moduler, som skal skilles ad. Dette gør reolen rig på anvendelsesmuligeder, idet du selv kan vælge højden på din reol. Reolen 3 Tier er i et enkelt design, men med et råt og industrielt look, som giver et specielt udtryk i indretningen. Reolen fra House Doctor kan både anvendes til opbevaring samt som dekorationsmøbel, hvor man kan opbevare sine yndlings magasiner eller tæpper. Reolen har giver dig et utal af muligheder. Reolen er fremstillet af jern med epoxybelægning. Reolen måler 39x26 cm. og er 70 cm. i højden.
849 DKK

House Doctor, Display, Pure, Messing, 13x60 cm

House Doctor har lavet dette fine lille displaybord, som er fremstillet af glas og messing. Kombinationen mellem disse materialer giver displaybordet et flot og eksklusivt udtryk. Bordet kan anvendes på flere forskellige måder og er ideel for dig, som mangler det sidste touch i indretningen. Brug bordet, som et udstillingsbord af dine yndlings vaser og stager eller til praktisk opbevaring på badeværelset eller noget helt tredje. Bordet er fremstillet af glas og måler 13x60 cm.
999 DKK

Jern kommode, Almirah, 9 låger

Design Affair, Jernreol, Almirah, 9 låger.
8.999 DKK