Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Sæber

Forkæl dig selv med skønne sæber, håndsæber, kropssæber og sæber til opvask. Vi har et stort udvalg af lækre sæber, fra danske Meraki som er fri for parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer, så du kan vaske dig med god samvittighed. Se også vores udvalg af italienske sæber fra Dolce Vivere, der udelukkende er bygget på rene planteolier fra bæredygtige plantager, og har derfor nogle skønne naturlige dufte. Forkæl dig selv, eller en du holder af med den lækreste sæbe i den bedste kvalitet. Sæberne kan både bruges i køkkenet, i badet og ved håndvasken på badeværelset. Find dine favoritter her. 

Sorter efter

Extra mild exfolierende sæbe

Dene Exfolierende sæbe fra Alfred og Co, forkæler din hud med økologisk vindrue ekstrakt. Denne sæbe exfoliere og renser huden med vindrue kerner og abrikos kerner
59 DKK

Soap Jasmin 200g

Dejlige sæbe med en skøb duft af jasmin. Forkæl dine hænder og din duftesans med denne lækre håndsæbe.
59 DKK

Soap Lily of the valley 200g

Lækker sæbe med duften kaldet Lily of the valley. Forkæl dine hænder og duftesans med disse lækre sæber.
59 DKK

Soap Lavender 200g

Lækker håndsæbe med en frisk duft af lavendel. Denne håndsæbe forkæler både din hænder og din duftesans.
59 DKK

Meraki Bady soap, Men, Charcoal & Salt, 150 g

Meraki har lavet denne lækre kropssæbe. Du kan massere sæben godt ind i huden, og skylle af bagefter. Sæben efterlader kroppen velplejet og velduftende.

Sæben kommer i en dekorativ æske, og indeholder 150 g. sæbe.
109 DKK

Meraki Håndsæbe, Men, 490 ml

Meraki Håndsæbe er en mild og effektiv håndsæbe, der kan anvendes til alle hudtyper.

Sæben indeholder aloevera, hvilket giver en plejende effekt, så efterfølgende brug af håndcreme skulle være unødvendigt.

Merakis Håndsæbe har en mild og maskulin duft af kaktusblomst. Den kommer i en fin grøn flaske, der vil pyntet flot både på badeværelset og ved håndvasken i køkkenet.
129 DKK

Meraki Hair & Body wash, Men, 490 ml

Merakis Hair & Body Wash for Men. Et all-in-one produkt, der er udviklet specielt til mænd. En rensende og plejende shampoo til hud og hår. Prouktet er udvilket med tanke på, at minimere og forenkle mængden af produkter, så både hår og hud bliver rent og blødt i én nem behanling, der samtidig er udviklet så der tages mest muligt hensyn til miløjet.

Hair & Body Wash indeholder ekstrat fra kaktusblomster, der efterlader både hud og hår med en diskret maskulin duft.
169 DKK

Meraki, Håndsæbe, Line dew, 500 ml

Lækker mild og effektiv håndsæbe med frisk duft af mynte. Meraki håndsæben er velegnet til alle hudtyper, og er parfumefri og skånsom for huden. Håndsæben indeholder 500 ml.
119 DKK

Meraki, Håndsæbe, Pure, 490 ml

Mild og velplejende håndsæbe fra Meraki uden parfume. Håndsæben er ideel til dig med den sensitive hud, den indeholder økologisk havre og- agurkeekstrakt. Håndsæben indeholder 490 ml.
139 DKK

Meraki, Sæbe, Bamboo Charcoal, 150 g

Sød håndsæbe fra Meraki der hænger i en fin lille snor, sæben vil pynte på ethvert badeværelse. Sæben har en dybderensende effekt. Sæben er mild og nænsom, hvilket gør at du sagtens kan bruge den flere gange om dagen
89 DKK

Meraki, Sæbe, Sesame Scrub, 150 g

Sød håndsæbe fra Meraki der hænger i en fin lille snor, sæben vil pynte på ethvert badeværelse. Sæben har en dybderensende effekt. Sæben er mild og nænsom, hvilket gør at du sagtens kan bruge den flere gange om dagen.
89 DKK

Meraki, Hårbalsam, Silky mist, moisturizing, 500 ml.

Hårbalsam fra Meraki, balsamen er fugtgivende og effektiv. Forkæl dit hår med en Merakis Shampoo inden brug af balsamen. Flasken indeholder 500 ml.
149 DKK

Meraki, Håndsæbe, Cotton haze, 500 ml

Skøn og velduftende håndsæbe fra Meraki, der rengør hænderne mild og effektivt. Håndsæben indeholder bl.a. økologisk solsikke, hvatorn og rosmarin. Cotton Haze: Frisk duft af frugt med et strejf af citrus.
119 DKK

Meraki, Opvaskemiddel, Urban Garden, 1000 ml

Meraki opvaskemiddel urban garden er en mild og effektiv opvaskesæbe med duft af blomster. Meraki opvaskemiddel fåes her i 1 liter, men findes også i en mindre størrelse. Se også vores opvasketilbehør.
149 DKK

Meraki, Opvaskemiddel, Urban Garden, 500 ml

Opvaskemiddel fra Meraki med en frisk duft af blomster. Opvaskemidlet er med til at skabe en frisk duft i køkkenet. Meraki opvaskemidlet indholder 500 ml.
99 DKK

Meraki, Opvaskemiddel, Sand Dunes, 500 ml

Super lækkert opvaskemiddel fra Meraki. Opvaskemidlet har en frisk duft af Appelsin og Citron. Opvaskemidlet måler 500 ml.
99 DKK

Dolce vivere 250g Pisa

Dolce Vivere, Pisa, 250g
59 DKK

Dolce Vivere Sæbe 250g Lago Di Como

Super velduftende sæbe fra Nesti Dantes kollektion af gode sæber. Brug sæben til lidt ekstra forkælelse hvis du har gæster, eller benyt den som den perfekte værtindegave til den gode veninde. Sæben kan også benyttes som en dekoration til dagligstuen, soveværelset eller lign.
59 DKK

St Barth Coconut & Frangi 250g

St. Barth's Cocunut and Frangipani, 250g
59 DKK

Dolce Viere Sæbe 250g Portofino

Lækker sæbe fra Dolce Vivere. Sæben har en naturlig, duftende og fugtgivende udrensnings inspireret af Portofino. Sæben efterlader huden huden fugtig, og frisk. Portofino sæben indeholder 250g. Sæben indeholder ingen parabener eller aggressive ingredienser, og er udelukkende baseret på rene plante olier fra bæredygtige plantager.
59 DKK

Soap 200g Lotus Flower

AAA, Lotus sæbe, 200g.
49 DKK

Soap 200g Magnolia

AAA, Magnolie Sæbe, 200g.
49 DKK

Soap 200g Citrus Blossom

AAA, Citrus sæbe, 200g.
49 DKK

Fiorentini Sæbe 250g tuscan Lavende

Lækker velduftende sæbe fra AAA's kollektion af gode sæber. Brug sæben til lidt ekstra forkælelse hvis du har gæster, eller benyt den som den perfekte værtindegave til den gode veninde. Sæben kan også benyttes som en dekoration til dagligstuen, soveværelset eller lign.
59 DKK