Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Sæber

banner

Forkæl dig selv med skønne sæber, håndsæber, kropssæber og sæber til opvask. Vi har et stort udvalg af lækre sæber, fra danske Meraki som er fri for parabener, farvestoffer og hormonforstyrrende stoffer, så du kan vaske dig med god samvittighed. Se også vores udvalg af italienske sæber fra Dolce Vivere, der udelukkende er bygget på rene planteolier fra bæredygtige plantager, og har derfor nogle skønne naturlige dufte. Forkæl dig selv, eller en du holder af med den lækreste sæbe i den bedste kvalitet. Sæberne kan både bruges i køkkenet, i badet og ved håndvasken på badeværelset. Find dine favoritter her. 

Sorter efter

Sæbe 200g Lilac blossom

Skøn sæbe med lilje duft. En lækker og kvalitetsrig sæbe, som holder duften længe indtil sæben er brugt op. Sæben indeholder 200g.
59 DKK

Liquid Marseille sæbe organic

En skøn håndsæbe fra Panier Des sens, som er lavet på naturlige ingredienser - og så er de endda økologiske. Denne lækre sæbe er lavet efter de traditionelle opskrifter på ægte Marseille sæbe.
129 DKK

Soap Jasmin 200g

Dejlige sæbe med en skøb duft af jasmin. Forkæl dine hænder og din duftesans med denne lækre håndsæbe.
59 DKK

Soap Lavender 200g

Lækker håndsæbe med en frisk duft af lavendel. Denne håndsæbe forkæler både din hænder og din duftesans.
59 DKK

Meraki, Sæbe, Bamboo Charcoal, 150 g

Sød håndsæbe fra Meraki der hænger i en fin lille snor, sæben vil pynte på ethvert badeværelse. Sæben har en dybderensende effekt. Sæben er mild og nænsom, hvilket gør at du sagtens kan bruge den flere gange om dagen
89 DKK

Meraki, Sæbe, Sesame Scrub, 150 g

Sød håndsæbe fra Meraki der hænger i en fin lille snor, sæben vil pynte på ethvert badeværelse. Sæben har en dybderensende effekt. Sæben er mild og nænsom, hvilket gør at du sagtens kan bruge den flere gange om dagen.
89 DKK

Meraki, Hårbalsam, Silky mist, moisturizing, 500 ml.

Hårbalsam fra Meraki, balsamen er fugtgivende og effektiv. Forkæl dit hår med en Merakis Shampoo inden brug af balsamen. Flasken indeholder 500 ml.
149 DKK

Meraki, Håndsæbe, Cotton haze, 500 ml

Skøn og velduftende håndsæbe fra Meraki, der rengør hænderne mild og effektivt. Håndsæben indeholder bl.a. økologisk solsikke, hvatorn og rosmarin. Cotton Haze: Frisk duft af frugt med et strejf af citrus.
119 DKK

Meraki, Opvaskemiddel, Urban Garden, 1000 ml

Meraki opvaskemiddel urban garden er en mild og effektiv opvaskesæbe med duft af blomster. Meraki opvaskemiddel fåes her i 1 liter, men findes også i en mindre størrelse. Se også vores opvasketilbehør.
149 DKK

Meraki, Opvaskemiddel, Urban Garden, 500 ml

Opvaskemiddel fra Meraki med en frisk duft af blomster. Opvaskemidlet er med til at skabe en frisk duft i køkkenet. Meraki opvaskemidlet indholder 500 ml.
99 DKK

Dolce Vivere Sæbe 250g Lago Di Como

Super velduftende sæbe fra Nesti Dantes kollektion af gode sæber. Brug sæben til lidt ekstra forkælelse hvis du har gæster, eller benyt den som den perfekte værtindegave til den gode veninde. Sæben kan også benyttes som en dekoration til dagligstuen, soveværelset eller lign.
59 DKK

St Barth Coconut & Frangi 250g

St. Barth's Cocunut and Frangipani, 250g
59 DKK

Dolce Vivere Sæbe 250g Roma

Super velduftende sæbe fra Nesti Dantes kollektion af gode sæber. Brug sæben til lidt ekstra forkælelse hvis du har gæster, eller benyt den som den perfekte værtindegave til den gode veninde. Sæben kan også benyttes som en dekoration til dagligstuen, soveværelset eller lign.
59 DKK

Dolce Viere Sæbe 250g Portofino

Lækker sæbe fra Dolce Vivere. Sæben har en naturlig, duftende og fugtgivende udrensnings inspireret af Portofino. Sæben efterlader huden huden fugtig, og frisk. Portofino sæben indeholder 250g. Sæben indeholder ingen parabener eller aggressive ingredienser, og er udelukkende baseret på rene plante olier fra bæredygtige plantager.
59 DKK

Soap 200g Lotus Flower

AAA, Lotus sæbe, 200g.
59 DKK

Soap 200g Magnolia

AAA, Magnolie Sæbe, 200g.
49 DKK