Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Serveringsskåle

banner

Fuldend sin servering med serveringsskåle i flere varianter. Find serveringsskåle der passer til din personlige stil, og fuldend serveringsoplevelsen overfor dine gæster eller til hverdag. Hos os finder du, både de rustikke serveringsskåle som står rigtig smukt til det enkle hvide stel, eller de mere elegante porcelænsskåle som passer i enhver bordopdækning. Se vores udvalg af skåle, fra blandt andre House Doctor, Muubs, Dottir m.fl. Her finder du blandt andet skåle fra House Doctor i serien Rustic, som findes i flere størrelser og varianter. Vi har skåle, som kan bruges både til hverdag og fest. Om end du er på udkig efter en morgenmadsskål, sliksskål, frugtsskål, salatskål m.fl. finder du altid et stort udvalg hos os. 

Sorter efter

Experience, Skål, Stentøj, Ø15

Serveringsskål fra Pomax i stentøj med sort glassering. Skålen har et rustik look, og passer utrolig godt til den nordiske stil. Skålen står i smuk kontrast til det klassiske hvide porcelæn, og kan derfor mixes på kryds og tværs. Brug skålen som morgenmadsskål eller til små serveringer. Skålen måler 15 cm i diameter og 8 cm i højden.
89 DKK

Bowl, 12H5,5, Green/Blue

Bahne & Co står bag dette rustikke stel i grønne og blå nuancer. Dette stel passer perfekt i den nordiske stil, med dens rå og unikke udtryk. Skålen er ideel til morgenmadskål eller slikskål.

Skålen måler Ø12 og H5,5 cm.
59 DKK

Skål med håndtag, Hazel L

Flot skål fra Muubs, i et råt og skandinavisk design. Skålen er ideel at benytte som skål til snacks, eller som pynteskål i hjemmet.
139 DKK

Hazel, Skål med håndtag, H7/Ø6,5

Lille skål med håndtag fra Muubs i terrakotta.En rustik skå, som kan bruges både til supper, forretter, desserter mm. Gør noget ud af borddækningen og kombiner skålen med enkelt porcelænsservice, hvilket giver en unik kontrast. Mål: Ø:16,5cm, H:7cm
69 DKK

Skål Essential, ny teak, Ø12,5/H3

Muubs, Skål, Essential, Ny teak Ø12/H3
50 DKK 99 DKK

Skål Nusa, Natur, Ny Teak, Ø10,5

Muubs Skål Nusa, ny teak.
69 DKK

Skål Hazel, Brun, Terracotta, Ø23/H9,5

Muubs, Skål Hazel, Brun, Terracotta, Ø23/H9,5
50 DKK 99 DKK

Fad, Elace, Grå/Brun, dia: 13 cm, h: 3 cm

House Doctor, Fad Elace, Grå/Brund, Dia:13 cm, h: 3cm
69 DKK

Skål, Pilo, Grøn/Grå/Bordeaux

House Doctor, Skål, Pilo, Grøn/Grå/Bordeaux
49 DKK

Skål, Nord, Grå, D14,5/H6,5

House Doctor, Skål, Nord, Grå
59 DKK

Alba Bowl Two blue

Finnsdottir Alba skål Two blue, blå.
299 DKK

Alba Bowl Two white

Finnsdottir Alba skål Two white, hvid.
299 DKK