Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Skærebrætter

Skærebrætter er et must i ethvert køkken. Smukke skærebræt i træ er super funktionelle, da de har flere funktioner i et køkken. Brug dem som traditionelle spækbræt, eller som serveringsbræt til f.eks. tapas og andre små andretninger. Vi forhandler fra forskellige leverandører, heriblandt Muubs, Nicolas Vahé, House Doctor, Raumgestalt som alle har et smukt udvalg af skærebrætter, spækbrætte, tapasfade m.fl. Se bl.a. vores skønne fade fra Muubs, som alle har et rustisk look og findes til hver sin funktion. Eller gå på opagelse i de elegante og stilrene marmorbræt fra House Doctor, som giver dit køkken og dine serveringer det ekstra look. 

Sorter efter

Raumgestalt Skærebræt Røget Eg

Raumgestalt er firmaet bag de smukke og enkle skærebrætte i adskillige former, materialer og størrelser. Her ses et bræt i røget eg, som måler 12x16 cm. Brættet er ideel både som køkkenredskab samt som servering af små anretninger, som fx tapas eller oste.
99 DKK

Smørbræt i røget eg

Raumgestalt, Smørbræt, Røget Eg.
119 DKK

Skærebræt, Langt, Røget Eg

Raumgestalt, Skærebræt, Langt, Røget Eg.
599 DKK

Skærebræt, stor, Røget Eg

Raumgestalt, Skærebræt, Røget Eg, Stor.
349 DKK

Raumgestalt Bordholder Metal

Raumgestalt er firmaet bag de smukke og enkle skærebræt i adskillige former, materialer og størrelser. I den sammenhæng er der lavet denne enkle og flotte bordholder i metal. Anvend skærebrætholderen på køkkenbordet og organiser skærebrætterne både så der styr på dem også det fremgår som en dekoration i køkkenet. Bordholderen er lavet af metal og måler 13x15x20 cm.
299 DKK

Holder til skærebrædder

Nordal, Holder til skærebrædder.
179 DKK

Skærebræt, lille, Røget Eg

Raumgestalt, Skærebræt, Røget Eg, Lille.
149 DKK

Nicolas Vahé, Serveringsbræt, Coaster, Træ.

Nicolas Vahé har endnu engang lavet et fin detalje til dit køkken. Disse coasters er perfekte til serveringen af tapas eller andre små lækkerier. Serveringsbrættet fås både i træ og skiffer. De har en diameter på 10 cm. i diameteren. Coasteren ses her i træ.
39 DKK

Nicolas Vahé, Serveringsbræt, 18x24 cm

Nicolas Vahé er designeren bag dette flotte serveringsbræt. Serveringsbrættet er udført i akacietræ, og har et smukt design i sig selv. Serveringsbrættet er ideelt til små appetizers, oste, eller andre former for tapas. Serveringsbrættet måler 18x24 cm.
99 DKK

Nicolas Vahé Tapasbræt, 14x60 cm

Nicolas Vahé er designeren bag dette lækre Tapasbræt. Tapasbrættet er rigt på anvendelsesmuligheder med forskellige lækre tapas, eller små appetizers. Det lækre tapasbræt er fremstillet af det lækreste akacietræ, og vil uden tvivl pynte till en tapasaften med veninderne. Brættet er også super smukt at have stående fremme i køkkenet som en ekstra detalje.
169 DKK

Muubs Tapas bræt, eksta stor

Muubs Tapas bræt, eksta stor. Muubs Tapas bræt er æstetisk og enkelt at kigge på og det er perfekt til en stor anretning af f.eks. tapas eller oste. Materiale: Teak Størrelse: L:70, W:33, H:6.5
999 DKK

Muubs Tapas bræt, lille

Muubs Tapas bræt, lille. Muubs Tapas bræt er æstetisk og enkelt at kigge på og det er perfekt til anretning af f.eks. tapas eller oste. Materiale: Teak Størrelse: L:31, W:21, H:4.5
269 DKK

Muubs Skærebræt Bennet, naturlig teak

Muubs Skærebræt Bennet, naturlig teak. Muubs skærebræt Bennet er praktisk i køkkenet og har en rigtig god størrelse. Det er æstetisk at kigge på og har en løkke så det er nemt at hænge op. Materiale: Naturlig teak Størrelse: L:70, W:24, H:1.8
799 DKK