Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Skærebrætter

banner

Skærebrætter er et must i ethvert køkken. Smukke skærebræt i træ er super funktionelle, da de har flere funktioner i et køkken. Brug dem som traditionelle spækbræt, eller som serveringsbræt til f.eks. tapas og andre små andretninger. Vi forhandler fra forskellige leverandører, heriblandt Muubs, Nicolas Vahé, House Doctor, Raumgestalt som alle har et smukt udvalg af skærebrætter, spækbrætte, tapasfade m.fl. Se bl.a. vores skønne fade fra Muubs, som alle har et rustisk look og findes til hver sin funktion. Eller gå på opagelse i de elegante og stilrene marmorbræt fra House Doctor, som giver dit køkken og dine serveringer det ekstra look. 

Sorter efter

Teak træ skærebræt m/strop, lille

Dette fine skærebræt fra Nordal i teaktræ, har skønne nuancer af lyst og mørkt træ. Skærebrættet er perfekt til serveringer af ost, tapas mv. og har samtidig et dekorativt udtryk. Skærebrættet har en læderstrop, så det nemt kan hænge fremme og samtidig give køkkenet varme og sjæl. Skærebrættet måler 15x38 cm.
134 DKK

Raumgestalt Skærebræt Røget Eg

Raumgestalt er firmaet bag de smukke og enkle skærebrætte i adskillige former, materialer og størrelser. Her ses et bræt i røget eg, som måler 12x16 cm. Brættet er ideel både som køkkenredskab samt som servering af små anretninger, som fx tapas eller oste.
74 DKK

Smørbræt i røget eg

Raumgestalt, Smørbræt, Røget Eg.
89 DKK

Skærebræt, Langt, Røget Eg

Raumgestalt, Skærebræt, Langt, Røget Eg.
449 DKK

Skærebræt, stor, Røget Eg

Raumgestalt, Skærebræt, Røget Eg, Stor.
262 DKK

Holder til skærebrædder

Nordal, Holder til skærebrædder.
134 DKK

Skærebræt, lille, Røget Eg

Raumgestalt, Skærebræt, Røget Eg, Lille.
112 DKK

Nicolas Vahé, Serveringsbræt, Coaster, Træ.

Nicolas Vahé har endnu engang lavet et fin detalje til dit køkken. Disse coasters er perfekte til serveringen af tapas eller andre små lækkerier. Serveringsbrættet fås både i træ og skiffer. De har en diameter på 10 cm. i diameteren. Coasteren ses her i træ.
29 DKK

Nicolas Vahé, Serveringsbræt, 18x24 cm

Nicolas Vahé er designeren bag dette flotte serveringsbræt. Serveringsbrættet er udført i akacietræ, og har et smukt design i sig selv. Serveringsbrættet er ideelt til små appetizers, oste, eller andre former for tapas. Serveringsbrættet måler 18x24 cm.
74 DKK

Muubs Tapas bræt, lille

Muubs Tapas bræt, lille. Muubs Tapas bræt er æstetisk og enkelt at kigge på og det er perfekt til anretning af f.eks. tapas eller oste. Materiale: Teak Størrelse: L:31, W:21, H:4.5
202 DKK

Muubs Skærebræt Bennet, naturlig teak

Muubs Skærebræt Bennet, naturlig teak. Muubs skærebræt Bennet er praktisk i køkkenet og har en rigtig god størrelse. Det er æstetisk at kigge på og har en løkke så det er nemt at hænge op. Materiale: Naturlig teak Størrelse: L:70, W:24, H:1.8
599 DKK