Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Cool Snow Globes

CoolSnowGlobes er opfundet i Vermont, og er i nogen grad inspireret af vores udsøgte vintre. Konceptet med snow globes er at skabe nye inspirerende snekugler, som hver især har en historie bag vores vintre. CoolSnowGlobes er en inspirerende måde hvorpå man har taget fat i en klassiker og tilføjet noget nyt, som har gjort snekuglerne dragende og endnu mere inspirerende. Lad dig inspirere med disse smukke snekugler, som vil skabe hygge, varme og intimitet i hjemmet. Hos Design Affair har vi altid en stort udvalg af Cool Snow Globes, hvor som hver især har sin egen unikke personlighed og udtryk. 

Personlige motiver og barndomsminder

Cool Snow Globe er designet i mange flotte motiver. Hver snekugle har sit eget udtryk, og du har derfor stor mulighed for at finde en snekugle der passer til netop din personlighed. Netop derfor er de også en perfekt gaveidé til en du holder af, da de findes i personlige motiver og selvfølgelig kommer i en flot gaveæske. Snow Globes glæder alle aldre, og er et inspirerende stykke interiør til boligen. Deres snekugler har en nærmest beroligende effekt, når sneen daler stille ned i rystekuglerne. Hos Design Affair er vi vilde med de mange Cool Snow Globes, da de tilføjer eventyrlighed og leg til indretningen. Har du de flotte snow globes stående et centralt sted i hjemmet, kan du næsten ikke undgå at gæster bliver fascineret og drevet af de mindefulde rystekugler.

Sorter efter

Snow Globe Sailboat

Cool Snow Globes er designeren bag denne smukke snowglobe. Snowgloben har et helt unikt design, og er ideel at benytte i sammenspil med dine andre fine sager.
499 DKK

Snow Globe Train

Cool Snow Globes er designeren bag denne smukke snowglobe. Snowgloben har et helt unikt design, og er ideel at benytte i sammenspil med dine andre fine sager.
499 DKK

Snow Globe Snowball

CoolSnowGlobes, Snowball
499 DKK

Cool Snow Globes cactus mini, Snekugle

Super smukke og inspirerende mini snekugler fra Cool Snow Globes. Snekuglerne er ideelle til at sprede julehygge i den søde juletid, og de fortæller hver især sig egen historie. Snekuglerne sælges assorteret.
149 DKK