Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Spejle

Et spejl er et must i hjemmet, uanset hvilken form eller størrelse de har. Hos Design Affair har vi et stort udvalg af spejle til dit hjem, fra bl.a. House Doctor, AYTM, Normann Copenhagen, Reflections og flere. Se bl.a. vores det smukke spejl fra AYTM, som sætter pris på detaljen i dit hjem. Eller udforsk vores smukke spejle fra Reflection, der med deres antikke design er med til at skabe hygge i hjemmet. Spejle er med til at skabe lys i hjemmet, og her har du rig mulighed for med dit yndlingsspejl. Brug også vores mindre spejle til borddekorationer, med smukke vaser og stager på. Spejlet vil danne ramme om en fin dekoration, og give et smukt genskær i rummet. 

Sorter efter

Royal mirror, silver finish, rounded S

Skønt og elegant spejl fra Nordal. Dette Royal Mirror med jernramme i sølvfinish, har et smukt og let udtryk. Spejlet passer perfekt på badeværelset, soveværelset eller i entréen, da det har en god størrelse.

Spejlet måler 80x82 cm.

Spejlet sendes med specialfragt - kontakt butikken for levering
1.899 DKK

Nordal Spejl m/knager, Metal, Gold

Nordal er designeren bag dette smukke spejl. Spejlet har en masse anvendelsesmuligheder, du kan benytte det i den lille lejlighedsentre - på badeværelset eller i soveværelset.

Spejlet er udstyret med 4 knage, og en lille hylde til opbevaring.

Spejlet måler 51x30 cm og er i en flot guld farve.
749 DKK

Quadro Mirror, Clear/Walnut

AYTM er designeren bag dette smukke klassiske spejl, som kan passe ind i ethvert hjem. Benyt det som spejl i entreen eller på badeværeset, eller brug det som dekoration i en collage i stuen.

Spejlet måler 90 cm i omkredsen, 2 cm i højden og 90 cm i bredden.
2.199 DKK

Circum Mirror, Clear/Walnut

AYTM er designeren bag dette smukke klassiske spejl, som kan passe ind i ethvert hjem. Benyt det som spejl i entreen eller på badeværeset, eller brug det som dekoration i en collage i stuen.

Spejlet måler 70 cm i omkredsen og 2 cm i højden..
1.399 DKK

House Doctor Spejl, Reflektion, Matsort, 25x4/H55

House Doctor er designeren bag dette smukke spejl i matsort. Spejlet er rig på anvendelsesmuligheder, du kan benytte det både i entreen eller på det lille badeværelse. Eller du kan bruge det som et spejl på bordet, med nogle forskellige vaser eller andre pynteting på.

Spejlet måler 25 x4 cm, og højden måler 55 cm i højden.
799 DKK

Design By US EGO mirror

Design By Us, har lavet dette smukke spejl, som er rig på anvendelsesmuligheder. Spejlet kan benyttes i den lille entre, eller i stuen som en del af en collage. Spejlet kan vendes på mange forskellige måder. Spejlet måler 63 x 39cm.
2.189 DKK

AYTM CIRCUM Spejl Sort

AYTM er designeren bag dette flotte runde spejl. Spejlet er rig på anvendelsesmuligheder, og passer flot ind på badeværelset, soveværelset eller entreen. Spejlet her måler 110 cm i omkredsen og 2 cm i højden.
1.999 DKK

AYTM CIRCUM Spejl Sort Ø90xH2

AYTM er designeren bag dette flotte runde spejl. Spejlet er rig på anvendelsesmuligheder, og passer flot ind på badeværelset, soveværelset eller entreen. Spejlet her måler 90 cm i omkredsen og 2 cm i højden.
1.849 DKK

AYTM CIRCUM Spejl Sort Ø70xH2

AYTM er designeren bag dette flotte runde spejl. Spejlet er rig på anvendelsesmuligheder, og passer flot ind på badeværelset, soveværelset eller entreen. Spejlet her måler 70 cm i omkredsen og 2 cm i højden.
1.199 DKK

Pomax BOUDIOR Spejl Lille

Flot og dekorativt Boudior Spejl, med en rå kant. Spejlet er ideelt til at bringe det rå look med indenfor. Boudior mirror måler 25 cm i omkredsen og 3,5 cm i bredden. Spejlet kan også sagtens kombineres med andre spejle.
249 DKK

Pomax BOUDIOR Spejl Stor

Flot og dekorativt Boudior Spejl, med en rå kant. Spejlet er ideelt til at bringe det rå look med indenfor. Boudior mirror måler 40 cm i omkredsen og 4 cm i bredden.
399 DKK

Nordal Square, Spejl, Sort

Smukt spejl fra Nordal med en sort jernramme i kvadratisk mønster. Spejlet er stort og dekorativt, som vil passe perfekt i entréen, soveværelset eller walk-in-closet. Mål: H97xB76.
1.499 DKK

Cozy Room Mirror with metal frame/pattern

Sødt spejl fra Cozy Room, spejlet er dekorativt og kan benyttes til sætte lysestager eller andet dekorativt på. Spejlet kan også hænges op, og sætte sit eget særpræg hjemmet. Spejlet måler 27,5 x 61 x 3,5 cm.
479 DKK

Cozy Room Mirror with metal frame/pattern, large

Sødt spejl fra Cozy Room, spejlet er dekorativt og kan benyttes til sætte lysestager eller andet dekorativt på. Spejlet kan også hænges op, og sætte sit eget særpræg hjemmet. Spejlet måler 31x82x3,5 cm.
679 DKK

Norman Copenhagen Flip Bordspejl Gul

Normann Copenhagen har lavet dette enkle og fine spejl. Spejlet har et enkelt design og en flot gul farve kaldet lemonade. Flip Spejlet fra Normann Copenhagen kan med fordel kombineres med andre stager eller vaser. Spejlet er ideel til at skabe en hyggelig stemning og liv i rummet. Flip Spejlet måler 28x19,5 cm og er 34,5 cm. høj.
699 DKK

Nordal Square mirror, gold finish

Smukt og stilfuldt spejl fra Nordal. Spejlet er ideelt at stille i både stuen, entreen eller i soveværelset, du kan også med fordel bruge det hvis du har et walk-in closet. Spejlets ramme har en smuk gylden farve og måler 97x76 cm.
1.499 DKK

Meraki, Spejl, Effects, stål, Ø15

Meraki har lavet dette fine spejl, som har et enkelt design med en fint sølvfinish. Spejlet er ideel til badeværelset eller sminkebordet. Spejlet er både praktisk, men tilfører også noget stilfuldt til indretning og skaber en hyggelig og personlig stemning. Spejlet er fremstillet af stål og måler 15 cm i omkredsen.
39 DKK

House Doctor, Spejl, Reflektion, Messing, Ø30 cm.

House Doctor har gjort det endnu engang og denne gang står de bag disse fine spejle, som er ideelle til skabe den perfekte atmosfære og hyggelige stemning i dit hjem. Placer spejlet på enten sofabordet eller spisebordet og skab en hyggelig opsætning med andre stager, vaser og planter. Reflektionen af levende lys fra stagerne i spejlet skaber en rolig og hyggelig atmosfære. Spejlene findes i to forskellige størrelser, hvor det her ses i størrelsen, som har en diameter på 30 cm. Spejlets kant er fremstillet af messing.
419 DKK

House Doctor Spejl, Reflektion 20x4 cm, h: 30

House Doctor Reflektion er et spejl i et flot og enkel design. Spejlet er fremstillet af jern og belagt med messing, som tilfører spejlet et rustikt og industrielt look. Reflektion spejlet fra House Doctor er ideel til at pryde væggen i entréen eller på badeværelset. Spejlet tilfører rummet et rustikt og stilfuldt udtryk samt giver indretningen et personlig præg. Reflektion spejlet måler 20x4x30 cm.
399 DKK

AYTM, Mirror Ø110xH2, Fawn

AYTM er designeren bag dette fine spejl, som har et enkelt og flot design. Spejlets runde form og skønne neutrale farve giver spejlet et specielt samt unikt look. Spejlet er ideelt til at skabe liv i entreen eller et soveværelse, hvor der lige mangler det sidste twist i rummet. Circum spejlet fra AYTM fås i 3 forskellige størrelser og findes i 2 forskellige farver. Circum spejlet ses her i rosa i den største størrelse, som måler 110 cm. i diameteren og er 2 cm. i bredden.

OBS: der kan forekomme en leveringstid på op til 5 dage på dette spejl. Vi tager forbehold for at der evt. kan være udsolgt hos leverandøren.
1.999 DKK

AU Maison, Mirror Tray, Black Wood

Au Maison har lavet denne fine træbakke med stående spejl. Kombinationen af det sorte træ og spejlet giver et eksklusivt og stilrent udtryk. Spejlbakken kan både bruges til opbevaring af smykker samt lille make-up spejl på badeværelset eller som en dekorativ del af indretningen. Spejlbakken fra Au Maison måler 22x15 cm.
279 DKK