Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Spiseborde

banner

Hos Design Affair er vi vilde med lækre spiseborde. I vores knapt 300 kvadratmeter store showroom, har vi udstillet nogle lækre spiseborde. Bla. plankeborde fra BY OAK, som i er hjerteligt velkomne til at komme ud at se eller få tilsendt billeder af. Hos BY OAK, er det også muligt at få lavet borde, hylder, stole m.v. efter eget mål og ønske.Spisebordet er ofte samlestedet for familien, og her skal være både hyggeligt og komfortabelt. Hos Design affair vil vi gerne hjælpe dig med dette, med både at vælge spisebordet men også at vælge det rette tilbehør hertil. Kom ud i butikken og få en uforpligtende snak, måske vi kan hjælpe dig med dit næste spisebord.

 

 

 

Sorter efter

Desk, Eda

House Doctor er designeren bag dette fine bord med sort marmor plade. Bordet er kaldet Eda, og kan både bruges som konsolbord, skrivebord, sminkebord eller spisebord. Bordet har smukke bløde faconer med rustikke ben, som givet bordet et eksklusivt og industrielt look på samme tid. Bordet er lavet af marmor og jern. Bordet måler 110 cm i længden, 61.8 cm i bredden samt 74 cm i højden.
3.199 DKK

Muubs Spisebord Rockerfeller, Antracit/White

Rockerfeller bord, grå og hvid antracit. Muubs Rockerfeller bord har et råt udseende med en flot mat bordplade og kan anvendes både som spisebord indenfor eller som et havebord udenfor. Benene er udskiftelige og kan skiftes ud til andre farver. Bordpladen findes også i lys grå og benene fås i hvid, sort eller råt træ. Materiale: Fiberbeton Størrelse: L:200, W:100, H:76 OBS OBS OBS Denne varer sendes med specialfragt, og sendes IKKE med fri fragt.
16.999 DKK