Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Spiseborde

Hos Design Affair er vi vilde med lækre spiseborde. I vores knapt 300 kvadratmeter store showroom, har vi udstillet nogle lækre spiseborde. Bla. plankeborde fra BY OAK, som i er hjerteligt velkomne til at komme ud at se eller få tilsendt billeder af. Hos BY OAK, er det også muligt at få lavet borde, hylder, stole m.v. efter eget mål og ønske.Spisebordet er ofte samlestedet for familien, og her skal være både hyggeligt og komfortabelt. Hos Design affair vil vi gerne hjælpe dig med dette, med både at vælge spisebordet men også at vælge det rette tilbehør hertil. Kom ud i butikken og få en uforpligtende snak, måske vi kan hjælpe dig med dit næste spisebord.

 

 

 

Sorter efter

Muubs Spisebord Rockerfeller, Antracit/White

Rockerfeller bord, grå og hvid antracit. Muubs Rockerfeller bord har et råt udseende med en flot mat bordplade og kan anvendes både som spisebord indenfor eller som et havebord udenfor. Benene er udskiftelige og kan skiftes ud til andre farver. Bordpladen findes også i lys grå og benene fås i hvid, sort eller råt træ. Materiale: Fiberbeton Størrelse: L:200, W:100, H:76 OBS OBS OBS Denne varer sendes med specialfragt, og sendes IKKE med fri fragt.
16.999 DKK

House Doctor, Spisebord, Raw.

Dette spisebord fra House Doctor er fremstillet af jern, som giver bordet et unikt og råt udtrykt. Bordet er ideelt for dig, som ønsker at tilføre din indretning noget anderledes men moderne. Bordet Raw fra House Doctor har messingbelagte fødder, som tilfører bordet et varmt twist. Bordet kan både anvendes som spisebord, men også som arbejdsbord. Bordets runde form giver følelsen af samvær og skaber en hyggelig stemning under middagen. Bordet har en diameter på 120 cm. og er 76 cm. højt. Finishen på bordet kan variere fra bord til bord grundet fremstillingen i jern. OBS OBS OBS Denne varer sendes med specialfragt, og sendes IKKE med fri fragt.
7.749 DKK