Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Stearinlys

banner

Stearinlys er en nødvendighed når der skal skabes en hyggelig stemning i hjemmet. Stearinlys bringer varme og stemning i hjemmet, og er i sær hyggelige i den kolde vintertid. Hos Design Affair finder du lys til en hver lysestage om end det er til bloklysestagen, fyrfadsstaden eller kronelysestagen. Vi har altid et bredt udvalg af bloklys, kronelys, LED-lys m.fl. Se bl.a. vores udvalg af fødselsdagslys fra Medusa, eller de enkle bloklys med LED fra House Doctor. Mangler du også lysestagen har vi et skønt udvalg fra en række leverandører. Om end du er til det feminime, rustikke eller eksklusive har vi et bredt udvalg her. 

Sorter efter

Candle, white, M

Rustik bloklys fra Nordal i hvid. Lyset har en brændetid på 48 timer. Bloklyset måler Ø7 og H10 cm.
39 DKK

Candle, Grey, S

Rustik bloklys i grå med brændetid på 18 timer. Bloklysene findes i flere farver og størrelser. Lyset måler Ø4,4 cm og H6 cm.
15 DKK

Birthday Stories, Candles and transfer

Disse fine lys passer til lysestagerne Birthday Stories fra Dottir design. Der medfølger klistermærker til lysene, og kan både bruges til fødselsdage og juletiden. Til lysene medfølger blå og røde klistermærker.
79 DKK

Drenge lys, 10 stk i pose

Medusa er designeren bag disse søde pigelys, som passer ideelt til vores små fødselsdags lysestager. Der er 10 lys i en pose, her i lyserøde nuancer.
49 DKK