Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Stole

Stole har et hav af anvendelsesmuligheder i hjemmet. Du finder stole der både er komfortable og dekorative, og som giver en hyggelig stemning i indretningen. Hos Design Affair finder du et bredt udvalg af stole til enhver smag, som alle er nøje udvalgt fra vores leverandører fra blandt andre Bloomingville, House Doctor, Muubs og mange andre. Omend du er på udkig efter spisebordstole, lænestole, taburetter, skamler mv. så har du rig mulighed for at finde din favorit her. Lad dig inspirerer af vores store udvalg af både rustikke og enkle stole der passer til din personlige boligindretning. Har du brug for hjælp til at skaffe en stol hjem til dig, er du velkommen til at kontakte os.

Sorter efter

Muubs, Stol, Dakota

MUUBS er designeren bag denne smukke naturige dakota stol. Stolen er ideel til at benytte i det hyggelige hjørne i stuen, med en lun kop kakao og en god bog.

MUUBS stolen måler 67,5 cm i omkredsen, 74,5 cm i højden og 96,5 i længden.
5.499 DKK

Normann Copenhagen, Form Chair, Hvid/Egetræ.

Normann Copenhagen står bag denne enkle og stilrene stol. Stolen har et flot og stilrent design, som gør den ideel i de fleste indretninger. Normann Copenhagens Form Chair kan både anvendes som spisebordsstol eller som stol i et værelse eller kontor. Form Chair kan både stå i sig selv eller pyntes med et lammeskind. Form Chair fra Normann Copenhagen er 80 cm. høj og måler 48x52 cm. Stolen er fremstillet af plastik og træ.
1.699 DKK

Muubs Yogo-S stol, hvid.

Muubs Yogo-S stol har et unikt design og er super lækker at sidde i. Den passer fint ind i et moderne hjem. Materiale: Polycarbonate/powderlack Størrelse: L:53, W:47, H:79
1.099 DKK

Muubs, Opal Iroco Mat, White Mat

Muubs Opal Iroco stol, mat hvid. Muubs Opal Iroco stol er i et stilrent design og super lækker at sidde i. Den passer perfekt ind i det moderne hjem, men denne stol kan også sagtens bruges udendørs. Materiale: Polycarbonat/irocotræ Størrelse: L:59, W:55, H:81
2.699 DKK

House Doctor, Loungestol, Colony, 74x71, H82

House Doctor står bag denne lækre Colony loungestol. Loungestolens sorte farve samt enkle og moderne desig gør, at loungestolen passer ind de fleste steder. Loungestolen kan bruges både inde og ude. Loungestolens design tilfører rummet en rolig og hyggelig atmosfære. Placer loungestolen i en hyggelig krog på terrasen eller på din yndlingsplads i stuen. Loungestolen kan både anvendes som den er eller piftes op med enten et lammeskind eller puder samt tæppe. Loungestolen er fremstillet af rotting og har en flot sort farve. Stolen er 82 cm. høj og måler 74x71 cm. Stolen er ikke vandtæt og tåler derfor ikke, at stå ude i længere tid.

OBS Denne varer sendes med specialfragt, og sendes IKKE med fri fragt.
2.999 DKK

Jern stol

Denne flotte og rå stol er fremstillet af jern, som er lakeret i en flot varm brunlig/grå farve. Det rå jern giver stolen et råt og industrielt udtryk, som er ideel til at bryde en stilren indretning eller skabe det sidste twist. Jern stolen kan både stå rå som den er eller pyntes med en pude, et tæppe eller skind. Jern stolen har flere anvendelsesmuligheder, da den både kan fremstå som en del af indretningen i stuen eller som spisebordsstol. Jern stolen er fremstillet af jern og lakeret brunlig/grå. Jern stolen er 79 cm. i højden og selve sædet måler 38,5x35 cm. og er 43 cm. højt.
799 DKK

Bloomingville, Lounge Chair, Guld Metal.

Bloomingville har lavet denne skønne lounge chair. Stolen er fremstillet af metal og guld lakeret, hvilket giver lounge chairen et helt specielt og elegant look. Lounge Chairen fra Bloomingville har utallige af anvendelsesmuligheder og er både ideel i soveværelse, værelse og stue. Placer stolen i et hjørne og skab en hyggelig krog og en skøn atmosfære. Pynt eventuelt Lounge Chairen med en pude eller lad den pynte i sig selv. Lounge Chairen måler 70x60 cm. og er 70 cm. høj. Selv sædet på stolen måler 56x38 cm.
2.999 DKK