Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Taburetter

En taburet eller skammel er den perfekte løsning som den ekstra siddeplads, til opbevaring eller brug dem som et lille siddebord. Find taburetter i god kvalitet og flotte design, i forskellige størrelser og materialer som passer til din personlige boligindretning. Uanset om du er på udkig efter en taburet, en skammel, en barstol eller en fodskammel finder du altid et unikt udvalg hos Design Affair fra nøje udvalgte leverandører. Du finder bl.a. vores populære taburetter i jern, i forskellige størrelser, som har et rustikt og industrielt udtryk. Se også vores skamler i træ, som passer perfekt ind i de fleste hjem. 

Sorter efter

AYTM, Curva stool, Silver

AYTM er designeren bag denne dekorative Curva Stool. Den fine Curva stool kan benyttes både som magasinholder, men også som en skammel eller som natbord.

Curva Stool måler 32 cm i længden, 32,4 cm i bredden og 48,4 cm i højden.
1.499 DKK

Muubs, Taburet, Benji, Teak, Sort.

Muubs er firmaet, som står bag disse fine taburetter. Taburetterne er lavet i et enkelt og stilrent design, som er ideel for de fleste indretninger. Muubs skamlen kan både anvendes som en ekstra siddeplads i stuen eller køkkenet, men også som en dekorativ detalje på badeværelset. Anvend den til opbevaring af tøj eller sæber og cremer. Taburetten fra Muubs er fremstillet af teak træ og fås i to forskellige farver. Taburetten ses her i farven sort. Taburetten har en højde på 45 cm. og måler 35 cm. i diameteren.
1.099 DKK

Muubs, Taburet, Benji, Teak, Natur.

Muubs er firmaet, som står bag disse fine taburetter. Taburetterne er lavet i et enkelt og stilrent design, som er ideel for de fleste indretninger. Muubs skamlen kan både anvendes som en ekstra siddeplads i stuen eller køkkenet, men også som en dekorativ detalje på badeværelset. Anvend den til opbevaring af tøj eller sæber og cremer. Taburetten fra Muubs er fremstillet af teak træ og fås i to forskellige farver. Taburetten ses her i farven natur. Taburetten har en højde på 45 cm. og måler 35 cm. i diameteren.
1.099 DKK

House Doctor, Taburet Define, Rå jern/Lakeret Ø36/H45

House Doctor Define er en rå og moderne taburet. Brug taburetten som en ekstra siddeplads eller som sidebord i soveværelset eller stuen. Denne rå taburet giver indretningen et råt og moderne udtryk.

Taburetten måler 45cm i højden og 36cm i omkreds.
899 DKK

House Doctor, Skammel, Modern, Sort

House Doctor Modern skammel har et smuk og moderne udtryk der passer perfekt ind i den nordiske stil. Skamlen er fremstillet i jern og rattan, så den kan bruges som ekstra siddeplads eller som fodskammel til din lænestol.

Skamlen måler 52cm i omkredsen og 46cm i højden.
1.549 DKK

House Doctor, Taburet Sortnistret Ø36

House Doctor står bag denne fine taburet der har et smukt og moderne udtryk. Brug taburetten som en ekstra siddeplads, eller som sidebord i soveværelset eller stuen. Denne taburet er både dekorativ og funktionel.

Taburetten måler 36 i omkredsen og 43 cm i højden.
1.049 DKK

Jerntaburet i hvid

Denne flotte og rå taburet er fremstillet af jern, som er lakeret i en flot hvid farve. Det rå jern giver taburetten et råt og industrielt udtryk, som er ideel til at bryde en stilren indretning eller skabe det sidste twist. Taburetten kan både stå rå som den er eller pyntes med en plante, krukke eller en stakke magasiner. Taburetten har flere anvendelsesmuligheder, da den både kan fremstå som en del af indretningen i stuen eller som en stol ved skrivebordet eller en ekstra siddeplads ved middagsbordet. Taburetten er fremstillet af jern og lakeret hvid. Jern taburetten er 45 cm. i højden og 37,5 cm. i bredden. Selve sædet måler 31 cm. i bredden.
599 DKK

Jerntaburet i lakeret jern

Denne flotte og rå taburet er fremstillet af jern, som er lakeret i en flot varm brunlig/grå farve. Det rå jern giver taburetten et råt og industrielt udtryk, som er ideel til at bryde en stilren indretning eller skabe det sidste twist. Taburetten kan både stå rå som den er eller pyntes med en plante, krukke eller en stakke magasiner. Taburetten har flere anvendelsesmuligheder, da den både kan fremstå som en del af indretningen i stuen eller som stol ved skrivebordet eller en ekstra siddeplads ved middagsbordet. Taburetten er fremstillet af jern og lakeret mørkbrun/grå. Jern taburetten er 45 cm. i højden og 37,5 cm. i bredden. Selve sædet måler 31 cm. i bredden.
699 DKK

Høj jerntaburet i hvid

Design Affair Import, Jern taburet, Hvid, Høj.
699 DKK

Høj jerntaburet i lakeret jern

Denne flotte og rå taburet er fremstillet af jern, som er lakeret i en flot varm brunlig/grå farve. Det rå jern giver taburetten et råt og industrielt udtryk, som er ideel til at bryde en stilren indretning eller skabe det sidste twist. Taburetten kan både stå rå som den er eller pyntes med en plante, krukke eller en stakke magasiner. Taburetten har flere anvendelsesmuligheder, da den både kan fremstå som en del af indretningen i stuen eller som barstol ved køkkenøen. Taburetten er fremstillet af jern og lakeret mørkbrun/grå. Jern taburetten er 74,5 cm. i højden og 41,5 cm. i bredden. Selve sædet måler 31 cm. i bredden.
799 DKK