Fri fragt over 499,- Hurtig og sikker levering med GLS Fysisk butik i Gl. Skørping Høj kundeservice
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Urtepotter & Krukker

Hos Design Affair finder du et bredt udvalg af urtepotter og krukker, som er en nødvendighed for dig, som ønsker at skabe liv og stemning i din indretning. Her finder du både urtepotter og krukker til indendørs og udendørs brug. Urtepotter og krukker er den perfekte løsning, når du skal skabe en hyggelig og skøn atmosfære både ude og inde. Urtepotterne og krukkerne er nøje udvalgt fra vores leverandører, hvor vi har valgt de urtepotter, som vi er sikre på kan skabe den rette stemning i dit hjem. Urtepotterne og krukkerne som du finder her på webshoppen eller i butikken er både smukke i sig selv, men kan med fordel kombineres med andre vaser, krukker eller stager.

 

Sorter efter

Bergs Potter Urtepotte, Simona, 18 cm, Grå

Simona urtepotten fra Bergs Potter, er en enkel og smuk urtepotte med stilrene detaljer. Lerpotten har fine detaljer i dens bøljer på toppen, og striber langs siden. Urtepotten er i en fin grå farve, som står smukt både til den indendørs og udendørs indretning. Krukken måler 18 cm i omkredsen, og ses her i farven grå. Urtepotten er inkl. underskål.
199 DKK

Bergs Potter Urtepotte, Simona, 12 cm, Grå

Simona urtepotten fra Bergs Potter, er en enkel og smuk urtepotte med stilrene detaljer. Lerpotten har fine detaljer i dens bøljer på toppen, og striber langs siden. Urtepotten er i en fin grå farve, som står smukt både til den indendørs og udendørs indretning. Krukken måler 12 cm i omkredsen, og ses her i farven grå. Urtepotten er inkl. underskål.
99 DKK

Bergs Potter Urtepotte, Københavner, 21 cm, Grå

En enkel og dekorativ urtepotte fra Bergs potter i grå. Lerpotten har et enkelt og stilrent udtryk, med små detaljer som står smukt til grønne planter. Det grå ler passer perfekt både ude og inde. Urtepotten måler 21 cm i diameteren, og ses her i farven grå. Urtepotten er inkl. underskål.
249 DKK

Bergs Potter Urtepotte, Københavner, 16 cm, Grå

En enkel og dekorativ urtepotte fra Bergs potter i grå. Lerpotten har et enkelt og stilrent udtryk, med små detaljer som står smukt til grønne planter. Det grå ler passer perfekt både ude og inde. Urtepotten måler 16 cm i diameteren, og ses her i farven grå. Urtepotten er inkl. underskål.
139 DKK

Bergs Potter Urtepotte, Københavner, 18 cm, Grøn

Københavner urtepotten fra Bergs Potter i farven Grøn Emerald. Urtepotten fra Bergs Potter, har et smukt og enkelt design, der tilføjer liv og stemning til dine planter. Den smukke grønne glasering står ligeledes smukt til de grønne planter. Urtepotten måler 18 cm i omkredsen, og ses her i farven grøn. Urtepotten er inkl. underskål.
399 DKK

Bergs Potter Urtepotte, Københavner, 16 cm, Grøn

Københavner urtepotten fra Bergs Potter i farven Grøn Emerald. Urtepotten fra Bergs Potter, har et smukt og enkelt design, der tilføjer liv og stemning til dine planter. Den smukke grønne glasering står ligeledes smukt til de grønne planter. Urtepotten måler 16 cm i omkredsen, og ses her i farven grøn. Urtepotten er inkl. underskål.
349 DKK

Bergs Potter Urtepotte, Elizabeth, 18 cm, Grå

Denne smukke Elizabeth Urtepotte fra Bergs Potter, har et enkelt og smukt design som samtighed har et rustikt udtryk. Urtepotten er opkaldt efter dronningen Elizabeth, som kommer til udtryk i urtepottens majestætiske design. Potten måler 18 cm i diameteren, og ses her i farven grå. Krukken er inkl. underskål
169 DKK

Bergs Potter Urtepotte, Elizabeth, 14 cm, Grå

Denne smukke Elizabeth Urtepotte fra Bergs Potter, har et enkelt og smukt design som samtighed har et rustikt udtryk. Urtepotten er opkaldt efter dronningen Elizabeth, som kommer til udtryk i urtepottens majestætiske design. Potten måler 14 cm i diameteren, og ses her i farven grå.
109 DKK

Watering can, grey

En skøn og dekorativ vandkande fra House Doctor i grå med messing tud. En vandkande er et must i sommer månederne, og her er denne kande et godt bud. Kanden har et dekorativt design, som gør den skøn at have stående på terassen. Tuden på kanden er aftagelig. Materialet er jern, og kanden tåler udendørs brug.
449 DKK

Pot w/base green blue

Bahne & Co står bag denne skønne urtepotteskjuler på fod i grønne og blå nuancer. Potten står smukt til alle planter, og med de diskrete farver passer den i alle hjem. Urtepotten måler 12 i diameter og 17 cm i højden.
99 DKK

Pot w/base green blue

Bahne & Co står bag denne skønne urtepotteskjuler på fod i grønne og blå nuancer. Potten står smukt til alle planter, og med de diskrete farver passer den i alle hjem. Urtepotten måler 10,5 i diameter og 14 cm i højden.
79 DKK

Urtepotteskjuler, Blå, Stentøj Ø16,5xH14,5

Urtepotteskjuler i blå stentøj med riller fra Bloomingville. Urtepotteskjuleren passer til både planter og kaktusser, og de grønlige nuancer passer perfekt til den blå glasur.

Krukken måler H: 14,5 cm Ø: 16,5cm.
139 DKK

Skjuler Ø14, Grun bue streg

Urtepotteskjuler fra Bahne i den skønneste grønne farve. Skjuleren har et fint mønster der passer perfekt til både grønne planter og kaktusser.

Skjuleren måler Ø14.
99 DKK

Bgreen, Lacepot w/saucer, ass. farver, Ø19

Søde glaserede potter fra Bgreen. Potterne passer smukt ind til den lyse skandinaviske stil, brug den i sommerhuset, på terrassebordet eller i stuen for at skabe kontrast og et særpræg. De glaserede potter måler 19 cm i omkredsen. Potterne sælges assorteret og prisen er pr. stk. Angiv venligt i kommentarfeltet hvilken variant du ønsker.
139 DKK

Bgreen, Lacepot w/saucer, ass. farver, Ø14

Søde glaserede potter fra Bgreen. Potterne passer smukt ind til den lyse skandinaviske stil, brug den i sommerhuset, på terrassebordet eller i stuen for at skabe kontrast og et særpræg. De glaserede potter måler 14 cm i omkredsen. Potterne sælges assorteret og prisen er pr. stk. Angiv venligt i kommentarfeltet hvilken variant du ønsker.
89 DKK

Bgreen, Berit, Glazed Blackm Ø33xH34

Bgreen er designeren bag denne flotte glaserede sorte urtepotte. Urtepotten måler 33 cm i omkredsen og 34 cm i højden. Den har en flot størrelse, og kan med fordel kombineres med dine andre urtepotter.
379 DKK

Muubs Krukke, Luna, Blue H26

Denne flotte krukke fra Muubs passer perfekt ind i haven, eller på terrassen. Den passer også ideelt ind i det store rum, for at skabe stemning og dybde i rummet. Vasen måler 26 cm i højden og 34 cm i omkredsen.
699 DKK

Muubs Krukke Luna Blue Stentøj

Muubs er designeren bag denne store krukke på 80 cm i højden, og 45 cm i omkredsen.

Den flotte krukke passer perfekt ind i haven, eller på terrassen. Den passer også ideelt ind i det store rum, for at skabe stemning og dybde i rummet.
1.399 DKK

Madam Stoltz Metal Vase

Sød lille metal vase fra Madam Stoltz. Metalvasen er sød til en lille blomst plukket fra haven, eller andre sjove ting. Metalvasen måler 7 cm i højden, og 4 cm i omkredsen.
39 DKK

House Doctor, Potte, Pho, Grå, Stor D45/H55

Flot stor udendørspotte fra House Doctor, som måler 45 cm i diameteren og 55 cm i højden. House Doctor urtepotten har en flot grå farve, og er med til at sætte et personligt præg på din indretning.
849 DKK

Potte, Pho, Nougat, Lille D35/H45

Flot udendørspotte fra House Doctor, som måler 35 cm i diameteren og 45 cm i højden. House Doctor urtepotten har en lækker nougatfarve, og er med til at sætte et personligt præg på din indretning.
649 DKK

House Doctor, Potte, Pho, Nougat, Stor D45/H55

Flot stor udendørspotte fra House Doctor, som måler 45 cm i diameteren og 55 cm i højden. House Doctor urtepotten har en lækker nougatfarve, og er med til at sætte et personligt præg på din indretning.
849 DKK

Cozy Room Glaze pot, black large

Cozy room er designeren bag denne søde krukke. Krukken har en flot dekorativ detajle "sløjfe" på kanten. Urtepotten passer godt til div. blomsterløg, eller en sød plante. Urtepotten er glaseret på ydersiden og fremstillet i keramik. Denne krukke måler 17,5cm i omkredsen.
119 DKK

Cozy Room Glaze pot, black small Ø11

Cozy room er designeren bag denne søde krukke. Krukken har en flot dekorativ detajle "sløjfe" på kanten. Urtepotten passer godt til div. blomsterløg, eller en sød plante. Urtepotten er glaseret på ydersiden og fremstillet i keramik. Denne krukke måler 11cm i omkredsen.
49 DKK

Muubs Krukke Delia, Grey Antracit, Glas

Muubs Krukke Delia, grå antracit. Muubs Krukke Delia i farven grå antracit er en smuk dekoration til stuen eller andre steder i dit hjem. Brug den til fyrfadslys, opbevaring eller blot til pynt.

Materialet er glas. Krukken måler H:12, Ø:12
99 DKK

House Doctor, Udendørskrukke, Beton, Stor.

Denne krukke er fra House Doctor er fremstillet af cerment. Krukken er i en flot lys grå farve og har et flot og enkelt design. Krukken er beregnet til udendørs brug og krukken enkle farve samt design gør at krukken passer ind i de fleste haver. Krukken fra House Doctor fås i to størrelser og ses her i den største, som måler Ø50 og ligeledes er 50 cm. høj.
599 DKK

House Doctor, Udendørskrukke, Beton, Lys Grå, Ø40/H40

Denne krukke er fra House Doctor er fremstillet af cement. Krukken er i en flot lys grå farve og har et flot og enkelt design. Krukken er beregnet til udendørs brug og krukken enkle farve samt design gør at krukken passer ind i de fleste haver. Krukken fra House Doctor fås i to størrelser og ses her i den mindste, som måler Ø40 og ligeledes er 40 cm. høj. Krukkerne er frost sikre og har huller i bunden.
399 DKK

House Doctor, Planter, Ave, Lys grå, Ø31/H34

House Doctor står bag denne enkle og flotte krukke, som er fremstillet af cement. Materialet giver krukken et råt præg og gør krukken anderledes. Krukken fra House Doctor kan både anvendes ude og inde, idet krukken er frost sikre. Dekorer krukken med årstidens blomster og lad krukken pynte på ude eller inde. Krukken fås i tre størrelser og ses her i den største, som måler Ø31 cm. og er 34 cm. høj.
189 DKK

House Doctor, Planter, Ave, Lys grå, Ø24/H26

House Doctor står bag denne enkle og flotte krukke, som er fremstillet af cement. Materialet giver krukken et råt præg og gør krukken anderledes. Krukken fra House Doctor kan både anvendes ude og inde, idet krukken er frost sikre. Dekorer krukken med årstidens blomster og lad krukken pynte på ude eller inde. Krukken fås i tre størrelser og ses her i medium størrelsen, som måler Ø24 cm. og er 26 cm. høj.
149 DKK

House Doctor, Planter, Ave, Lys grå, Ø18/H21

House Doctor står bag denne enkle og flotte krukke, som er fremstillet af cement. Materialet giver krukken et råt præg og gør krukken anderledes. Krukken fra House Doctor kan både anvendes ude og inde, idet krukken er frost sikre. Dekorer krukken med årstidens blomster og lad krukken pynte på ude eller inde. Krukken fås i tre størrelser og ses her i den mindste størrelse, som måler Ø18 cm. og er 21 cm. høj.
129 DKK

House Doctor, Urtepotte, Garden, Small

House Doctor er designeren bag disse flotte elegante fodholdte urtepotter. Urtepotten har et flot og elegant design. Urtepotten er velegnet til at benytte udendørs og til dine store flotte planter. Urtepotten fåes i 3 forskellige størrelser, her er det den lille størrelse der måler 18 cm i omkredsen og 24 cm i højden.
149 DKK

House Doctor, Garden, Urtepotte, Medium, Ø24/H28

House Doctor er designeren bag disse flotte elegante urtepotter. Urtepotten har et flot og elegant design. Urtepotten er velegnet til at benytte udendørs og til dine store flotte planter. Urtepotten fåes i 3 forskellige størrelser, her er det den mellem størrelse der måler 24 cm i omkredsen og 28 cm i højden.
189 DKK

House Doctor, Urtepotte, Stor, Ø30/H34 cm

House Doctor er designeren bag disse flotte elegante urtepotter. Urtepotten har et flot og elegant design. Urtepotten er velegnet til at benytte udendørs og til dine store flotte planter. Urtepotten fåes i 3 forskellige størrelser, her er det den største størrelse der måler 30 cm i omkredsen og 34 cm i højden.
209 DKK

House Doctor Clay By Hand Lerkrukke

House Doctor har lavet disse fine lerkrukker, som er rig på anvendelsesmuligheder. Krukkerne er enkle og fine med små detaljer. Krukkerne er ideel både i køkkenet og på badeværelset. Plant en lille plante og placer den ved håndvasken eller plant din yndlings krydderurter deri, så du altid har dem lige ved hånden i køkkenet.

Krukkerne er fremstillet af ler og måler 7,5 cm. i diameteren og er 10 cm. i højden. Lerkrukkerne sælges assorteret.
29 DKK

Broste Copenhagen, Skjuler, Ibbi, Glas m. Sort Reb.

Broste Copenhagen har lavet denne skjuler, som er lavet af glas. Skjuleren hænger i et sort reb og har utallige af anvendelsesmuligheder. Brug skjuleren fra Broste Copenhagen som en urtepotte og lad den hænge i et hjørne og skabe en hyggelig atmosfære. Skjuleren fra Broste Copenhagen måler 22 cm. i diameteren og er 24 cm. i højden.
429 DKK

Broste Copenhagen, Skjuler, Ibbi, L, Glas/reb

Broste Copenhagen har lavet denne skjuler, som er lavet af glas. Skjuleren hænger i et brunt reb og har utallige af anvendelsesmuligheder. Brug skjuleren fra Broste Copenhagen som en urtepotte og lad den hænge i et hjørne og skabe en hyggelig atmosfære. Skjuleren fra Broste Copenhagen måler 22 cm. i diameteren og er 24 cm. i højden.
429 DKK

Bloomingville, Urtepotteskjuler, Grøn, Stentøj, Ø10xH9

Bloomingville er designeren bag denne flotte rustikke vase. Vasen er ideel at benytte med andre vaser, eller sammen med en flot lysestage. Urtepotteskjuleren måler 10 cm i omkredsen og 9 cm i højden og er udført i keramik.
69 DKK

Bloomingville Urtepotteskjuler, brun, stentøj, Ø15/H15

Bloomingville er designeren bag denne flotte urtepotteskjuler. Urtepotteskjuleren er håndlavet og den smukke glaserede overflade er ideel til at kombinere med dine smukke designs i hjemmet. Bloomingville urtepotteskjuler i brun stentøj måler 15 cm i omkredsen og 15 cm i højden.
129 DKK

Bgreen, Lacepot with saucer, Ø12, Grey

Sød lille urtepotte fra BGReen, med underskål til. Den fine lille potte er ideel plante smukke farverige blomster i. Urtepotten er sød at stille på badeværelset, eller i entreen på en kommode eller lign. for at skabe lidt ekstra. Bemærk: Det er den lille urtepotte på billedet
Urtepotten måler 12cm i omkreds.
59 DKK

Bgreen, Lacepot, Polished Grey, Ø13

Flot Urtepotte fra BGreen i en smuk lysegrå farve, der er super smuk til farverige blomster på terrassen eller i haven om sommeren. Urtepotten kan også med fordel benyttes indenfor.

Urtepotten måler Ø13, og fåes i tre forskellige str.

Bemærk! Dette er den lille størrelse - prisen er v. 1 stk.
59 DKK

Bgreen, Lacepot, Polished Grey, Ø16

Flot Urtepotte fra BGreen i en smuk lysegrå farve, der er super smuk til farverige blomster på terrassen eller i haven om sommeren. Urtepotten kan også med fordel benyttes indenfor. Urtepotten måler Ø16, og fåes i tre forskellige str.

Bemærk! Dette er den mellem størrelse, prisen er angivet pr. stk.
69 DKK

Bgreen, Lacepot, Polished Grey, Ø19

Flot Urtepotte fra BGreen i en smuk lysegrå farve, der er super smuk til farverige blomster på terrassen eller i haven om sommeren. Urtepotten kan også med fordel benyttes indenfor.

Urtepotten måler Ø19, og fåes i tre forskellige str.

Bemærk! Dette er den største størrelse. Prisen er angivet pr. stk.
79 DKK

Bgreen, Regitse, Choko, Ø28

Denne flotte og rustikke urtepotte fra Bgreen kan anvendes for sig, men komplimenterer også andre urtepotter og krukker rigtig godt. Krukken kan anvendens både inde -og udendøres, hele året rundt. Urtepotten måler 28 cm i omkredsen.
179 DKK

Bgreen, Olivia, Choko, Ø15x10

Smuk og dekorativ urtepotte fra BGreen. Urtepotten har et super smukt look, med de detaljerede blomster rundt om siden. Smuk urtepotte med et romantisk twist, der er god til at sætte et særpræg på dit hjem. Dette er den lille urtepotte som måler Ø15x10 cm. Urtepotten fåes i to størrelser.
79 DKK

Bgreen, Olivia, Choko, Ø20x14

Smuk og dekorativ urtepotte fra BGreen. Urtepotten har et super smukt look, med de detaljerede blomster rundt om siden. Smuk urtepotte med et romantisk twist, der er god til at sætte et særpræg på dit hjem. Dette er den store urtepotte som måler Ø20x14 cm. Urtepotten fåes i to størrelser.
99 DKK

Bgreen, Herdis, Antique Terra lille

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte. Det vil også være en ideel mulighed at kombinere urtepotten med de andre Antique Terra urtepotter.

Urtepotten måler 19 cm i omkredsen og 12 cm i højden.
129 DKK

Bgreen, Herdis, Antique Terra mellem

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte. Det vil også være en ideel mulighed at kombinere urtepotten med de andre Antique Terra urtepotter.

Urtepotten måler 28 cm i omkredsen og 19 cm i højden.
149 DKK

Bgreen, Herdis, Antique Terra stor

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte. Det vil også være en ideel mulighed at kombinere urtepotten med de andre Antique Terra urtepotter.

Urtepotten måler 40 cm i omkredsen og 26 cm i højden.
179 DKK

Bgreen, Harlequin, Ø22x19

Harlequin urtepotte fra B-GREEN. Urtepotterne er stilrige i sig selv, men man kan også kombinere dem sammen med andre urtepotter af samme slags i forskellige str, eller skabe et tvist og benytte nogle smukke patinerede urtepotter. Urtepotten måler 22 cm i omkreds og 19 cm i højden.
169 DKK

Bgreen, Harlequin, Ø40x33

Harlequin urtepotte fra B-GREEN. Urtepotterne er stilrige i sig selv, men man kan også kombinere dem sammen med andre urtepotter af samme slags i forskllige str, eller skabe et tvist og benytte nogle smukke patinerede urtepotter.

Urtepotten måler 40 cm i omkreds og 33 cm i højden.
219 DKK

BGreen, Underskål, Zinc, Old Look

Flot underskål i et Old Look fra BGreen. Underskålen kan benyttes til mange forskellige dekorationer og opstillinger, du kan fx benytte den til at sætte flere små urtepotter på. Underskålen måler 30x30x3 cm.
99 DKK

Saucer, moss green, Ø50

B GREEN, Underskål, Mos Grøn, Ø50 cm.
179 DKK

Bgreen, Saucer, Moss grøn, Ø35.

B GREEN er firmaet bag disse fine og enkle underskåle. Underskålen har et simpelt og praktisk design samt findes i flere forskellige størrelser. Underskålen er både den praktiske løsning til dine urtepotter, men kan også være den dekorative løsning, som giver det sidste personlige look. Underskålen ses her i størrelsen, som måler 35 cm. i diameteren og har en flot mos grøn farve
119 DKK

B GREEN, Underskål, Mos Grøn, Ø30 cm

B GREEN er firmaet bag disse fine og enkle underskåle. Underskålen har et simpelt og praktisk design samt findes i flere forskellige størrelser. Underskålen er både den praktiske løsning til dine urtepotter, men kan også være den dekorative løsning, som giver det sidste personlige look. Underskålen ses her i størrelsen, som måler 30 cm. i diameteren og har en flot mos grøn farve.
99 DKK

B GREEN, Underskål, Mos Grøn, Ø24 cm

B GREEN er firmaet bag disse fine og enkle underskåle. Underskålen har et simpelt og praktisk design samt findes i flere forskellige størrelser. Underskålen er både den praktiske løsning til dine urtepotter, men kan også være den dekorative løsning, som giver det sidste personlige look. Underskålen ses her i størrelsen, som måler 24 cm. i diameteren og har en flot mos grøn farve.
65 DKK

B GREEN, Underskål, Mos grøn, Ø18 cm.

B GREEN er firmaet bag disse fine og enkle underskåle. Underskålen har et simpelt og praktisk design samt findes i flere forskellige størrelser. Underskålen er både den praktiske løsning til dine urtepotter, men kan også være den dekorative løsning, som giver det sidste personlige look. Underskålen ses her i størrelsen, som måler 18 cm. i diameteren og har en flot mos grøn farve.
49 DKK

Underfad, rustic brown Ø24

B-GREEN, Underfad, Rustic Brown.
59 DKK

B-GREEN, Underfad, Rustic Brown

Inspirerende og rustikt underfad fra B-GREEN. Underfadet er velegnet til at sætte under div. krukker eller urtepotter, og kombinere ligesom du har lyst. Underfadet har en flot og rustik brun farve, som også gør det muligt at kombinere med alt det grønne fra haven. Underfadet måler 15 cm i omkredsen.
49 DKK

B-GREEN, Underfad, Rustic Brown

Inspirerende og rustikt underfad fra B-GREEN. Underfadet er velegnet til at sætte under div. krukker eller urtepotter, og kombinere ligesom du har lyst. Underfadet har en flot og rustik brun farve, som også gør det muligt at kombinere med alt det grønne fra haven. Underfadet måler 15 cm i omkredsen.
39 DKK

BGreen, Saucer, Rustic Brown, Ø8

Inspirerende og rustikt underfad fra B-GREEN. Underfadet er velegnet til at sætte under div. krukker eller urtepotter, og kombinere ligesom du har lyst. Underfadet har en flot og rustik brun farve, som også gør det muligt at kombinere med alt det grønne fra haven. Underfadet måler 8,8 cm i omkredsen.
20 DKK

B Green Underfad, aflang bakke, 52x12x2, old look

Aflang bakke fra BGREEN, bakken er en ekstra detalje til fx små vaser med blomster. Bakken kan også benyttes til flotte sten samlet på stranden, eller muslingeskaller. Bakken vil også være ideel til dekorationer med mos, stearinlys eller lign. Det er kun fantasien der sætter grænser med denne lækre vintage bakkke. Bakken måler 52 cm i længden, 12 cm i bredden, og er 2 cm højt.
59 DKK

Bgreen, Irma, Raw Cement, 23x25cm

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte.

Urtepotten måler 23 cm i omkredsen og 25 cm i højden.
179 DKK

Bgreen, Irma, Raw Cement, 20x20

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte.

Urtepotten måler 20 cm i omkredsen og 20 cm i højden.
149 DKK

Bgreen, Irma, Rwa Cement 30x30

Smuk og stilrig urtepotte fra B-GREEN, urtepotten har en flot og rustik lys farve som gør det muligt at kombinere med mange forskellige blomster. Benyt urtepotten på terrassen, eller lad den pynte foran hoveddøren. Mulighederne er mange med denne skønne urtepotte.

Urtepotten måler 30 cm i omkredsen og 30 cm i højden.
279 DKK

B GREEN, Urtepotte, Berit, Grøn

B GREEN er leverandøreren bag disse fine urtepotter, som har en flot glaseret overflade. Den glaseret overflade giver urtepotten et helt unikt og smukt udtryk. Urtepottere findes i to forskellige farver og har tilhørende underskål. Urtepotterne er ideel for dig, som ønsker at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære i rummet. Urtepotterne giver et stilrent udtryk samtidig med at de skaber en dejlig stemning. Urtepotten ses her i farven grøn samt i størrelsen, som måler 22 cm. i diameteren og 19 cm. i højden.
159 DKK

Bgreen, Berit, glazed black, Ø22/H19

B GREEN er leverandøreren bag disse fine urtepotter, som har en flot glaseret overflade. Den glaseret overflade giver urtepotten et helt unikt og smukt udtryk. Urtepottere findes i to forskellige farver og har tilhørende underskål. Urtepotterne er ideel for dig, som ønsker at skabe en hyggelig og hjemlig atmosfære i rummet. Urtepotterne giver et stilrent udtryk samtidig med at de skaber en dejlig stemning. Urtepotten ses her i farven sort samt i størrelsen, som måler 22 cm. i diameteren og 19 cm. i højden.
159 DKK

B Green Ana Urtepotte Raw Cement

Cement Pokal fra Bgreen, ideel til at sætte et særpræg på haven eller hjemmet. Her har du mulighed for at plante nogle smukke blomster i smuk urtepotte. Du kan også benytte de fine cement pokaler som opsats, her er det kun fantasien der sætter grænser.

Anna Cement Pokalen måler Ø14x24 cm.
149 DKK

Bgreen, Line, Raw Cement, 50x10x10

Dekorativ urtepotte fra Bgreen. Med denne urtepotte er det kun fantasien der sætter grænser, den er rigtigt flot at plante blomster i og det aflange look er med til at sætte et særpræg på haven eller hjemmet. De fine urtepotter er også fine at kombinere med andre, eller kombinere med flere af den samme slags.

Urtepotten måler 50x10x10.
99 DKK

Bgreen, Merle, Black Patina, Ø12x16 cm

Bgreen er leverandør til denne skønne og rustikke urtepotte, som kan give haven eller terrassen en hyggelig stemning. Urtepotten måler 12 cm i omkredsen og ligeledes 16 cm i højden.
49 DKK

Bgreen, Lacepot, black patina, Ø19/H19

Bgreen er leverandør til denne skønne og rustikke urtepotte, som kan give haven eller terrassen en hyggelig stemning.

Urtepotten måler 19 cm i omkredsen og ligeledes 19 cm i højden.
129 DKK

Bgreen, Lacepot, Black Patina, Ø14x14 cm

Flot urtepotte fra Bgreen i et rustikt design, urtepotten pynter flot hvor du synes. Og med dens smukke patinerede design er den med til at bringe det rå og rustikke med ind i hjemmet.

Lacepot måler Ø14x14 cm.
79 DKK

Bgreen, Grethe, ø22x19cm, Choko Patina

Urtepotte fra B-GREEN, Urtepotten er ideel at kombinere med andre rustikke urtepotter. Urtepottten har en detaljeret kant som gør den unik i sig selv, og derfor vil urtepotten også pynte for sig selv. Stil urtepotten ved døren, eller brug den på terrassen.

Urtepotten måler 22 cm i omkredsen og 19 cm i højden.
129 DKK

Bgreen, Grethe, Ø29x26cm,Choko Patina

Urtepotte fra B-GREEN, Urtepotten er ideel at kombinere med andre rustikke urtepotter. Urtepottten har en detaljeret kant som gør den unik i sig selv, og derfor vil urtepotten også pynte for sig selv. Stil urtepotten ved døren, eller brug den på terrassen.

Urtepotten måler 29 cm i omkredsen og 26 cm i højden.
219 DKK

Bgreen, Grethe, Choko Patineret, Ø38x32

Urtepotte fra B-GREEN, Urtepotten er ideel at kombinere med andre rustikke urtepotter. Urtepottten har en detaljeret kant som gør den unik i sig selv, og derfor vil urtepotten også pynte for sig selv. Stil urtepotten ved døren, eller brug den på terrassen.

Urtepotten måler 38 cm i omkredsen og 32 cm i højden.
349 DKK

Bgreen, Harlequin, choko patina, Ø18x15

Flot urtepotte fra Bgreen. Urtepotten er ideel at sætte udenfor på terassen eller i haven. Den har et flot rustikt patineret look, og er super smuk at kombinere sammen med andre urtepotter.

Harlequin urtepotten måler Ø18x15cm.
99 DKK

BGreen Rosenpotte, Lys choko patine Ø39/H40

Flot rosenpotte fra B-GREEN. Rosenpotten er ideel at kombinere sammen med andre smukke urtepotter for at skabe et særpræg. Urtepotten har en patineret overflade som er med til at skabe et råt look. Rosenpotten måler 30 cm i omkredsen og 32 cm i højden.
599 DKK

Bgreen, Ofelia, Choko patina, Ø34x33

Ofelia patineret urtepotte. Urtepotten har et flot og rustikt look, med den patinerede overflade. Ideel at sætte i haven eller på træterrassen. Brug den evt. med en af vores fine underskåle under. Urtepotten måler 34x33 cm, og har en flot choko patineret farve.
349 DKK

BGreen Sabina, Choko, Ø24xH18, Patineret

Flot og rustik urtepotte fra B-GREEN, krukken har et patineret design som er med til at skabe et råt samt hyggeligt look. Benyt urtepotten sammen med andre krukker eller urtepotter til at skabe et fedt design, og for at få sætte et ekstraordinært stilpræg på din have eller terrasse. Urtepotten måler 24 cm i omkredsen og 18 cm i højden.
149 DKK

BGreen, Saucer, Rustic Brown, Ø15

Inspirerende og rustikt underfad fra B-GREEN. Underfadet er velegnet til at sætte under div. krukker eller urtepotter, og kombinere ligesom du har lyst. Underfadet har en flot og rustik brun farve, som også gør det muligt at kombinere med alt det grønne fra haven. Underfadet måler 15 cm i omkredsen.
49 DKK