Fragt fra 39,- / Fri fragt til GLS pakkeshop over 499,-
FRI FRAGT TIL GLS PAKKESHOP OVER 499,-

FRAGT 39,-
Du har ingen varer i din varekurv.
Close
Filters
Søg

Vægdekoration

Vægdekorationer er en af de helt store trends dette år, der er kommet for at blive. Skønne vægdekorationer skaber en personlig og unik stemning i hjemmet. Dekorer dine tomme vægge med unik vægkunst, i forskellige strukturer og former, som udfordrer det traditionelle kunst i ramme. Du kan også personliggøre en billedvæg med smuk vægkunst eller lad det pynte for sig selv. Vi har smukke og unikke dekorationer til væggen, som pynter i alle rum. Find din favorit i denne kategori, eller bliv inspireret her. 

Besøg vores Instagram-profil, og bliv inspireret til hvordan du kan bruge vægdekorationer i din boligindretning. 

 

 

 

Sorter efter

CONCHA Hook/wall Deco M/L

AYTM er designeren bag denne flotte vægdekorations knage. Vægophænget kan både benyttes som knag, til dine fede tasker. Eller som dekoration i hjemmet.

Vægophænget måler 4,3 cm i længden, 20 cm i bredden og 19,5 cm i højden.
499 DKK

Photo frame/hanging, large, black

Fotoramme i sort metal med mønster i målene 20x25 cm.

Denne fotoramme er smuk og anderledes som bruges til ophæng af dine yndlingsmotiver. Fotorammen er i dobbeltglas så du kan være kreativ med dine fotomotiver og andre fund. Kun fantasien sætter grænser med denne fotoramme. Hæng rammen op i en smuk snor, som giver et smukt og svævende udtryk.

Snor medfølger ikke rammen.
169 DKK

Nordal Spejl m/knager, Metal, Gold

Nordal er designeren bag dette smukke spejl. Spejlet har en masse anvendelsesmuligheder, du kan benytte det i den lille lejlighedsentre - på badeværelset eller i soveværelset.

Spejlet er udstyret med 4 knage, og en lille hylde til opbevaring.

Spejlet måler 51x30 cm og er i en flot guld farve.
749 DKK

Concha Hook, Wall Decoration L

AYTM er designeren bag denne flotte vægdekorations knage. Vægophænget kan både benyttes som knag, til dine fede tasker. Eller som dekoration i hjemmet.

Vægophænget måler 6,8 cm i længden, 24 cm i bredden og 23,5 cm i højden.
599 DKK

Concha Hook, Wall Decoration M

AYTM er designeren bag denne flotte vægdekorations knage. Vægophænget kan både benyttes som knag, til dine fede tasker. Eller som dekoration i hjemmet.

Vægophænget måler 4,8 cm i længden, 16 cm i bredden og 15,5 cm i højden.
399 DKK

Concha Hook, Wall Decoration S

AYTM er designeren bag denne flotte vægdekorations knage. Vægophænget kan både benyttes som knag, til dine fede tasker. Eller som dekoration i hjemmet.

Vægophænget måler 3,8 cm i længden, 12 cm i bredden og 11,5 cm i højden.
299 DKK

Design By US EGO mirror

Design By Us, har lavet dette smukke spejl, som er rig på anvendelsesmuligheder. Spejlet kan benyttes i den lille entre, eller i stuen som en del af en collage. Spejlet kan vendes på mange forskellige måder. Spejlet måler 63 x 39cm.
2.189 DKK

Eden Outcast Wall Flower Sølv

Eden Outcast har lavet dette smukke vægophæng. Dette smukke vægophæng tilfører noget smukt og stilrigt til din væg. Wall Flower ophænget er lavet i metal og belagt med messing - også måler det 52 cm i diameteren. Wall Flower har et nøglehul bagpå, så den er lige til at hænge op på væggen.
1.299 DKK

Eden Outcast Wall Flower Lille Guld

Eden Outcast har lavet dette smukke vægophæng. Dette smukke vægophæng tilfører noget smukt og stilrigt til din væg. Wall Flower ophænget er lavet i metal og belagt med messing - også måler det 35 cm i diameteren. Wall Flower har et nøglehul bagpå, så den er lige til at hænge op på væggen.
899 DKK

Miss Étoile Mirror Box m. LED, Just Smile

Miss Étoile er designeren bag denne fine lysboks, med LED lys, med teksten "Love lives here". Den fine lysboks er ideel til pigeværelset, eller til at sprede lidt ekstra hygge på din stue.

Lysboksen måler 20x20 cm.
149 DKK

Notice board, Small

The Oak Men, Notice Board, Small
699 DKK

House Doctor, Kabel, Photo Display, 6 Stk

House Doctor,Kabel Foto Display 6 stk. Kabel Foto Display fra House Doctor. Kabel Foto Displayet er ideelt til at hænge alle dine yndlingsminder op på, og du kan skifte dem ligesom du har lyst. Foto displayet kan hænge i køkkenet, så i sammen kan dele minderne engang til. Kabel Foto Displayet leveres med 6 klemmer til at hænge fotos på.
89 DKK

Bloomingville Deco Tiles Green

Meget smukke og dekorative stentøjfliser fra Bloomingville. Stentøjfliserne kan bruges såvel inde som ude, fx i et kreativt plantehjørne ved terrassen De er også velegnede som bordskånere, eller kakler hvor man kan placere varme ting på. Benyt dem på badeværelset eller i køkkenet. Eller brug fliserne som dekoration hvor du synes de pynter i dit hjem. Fliserne måler 10 cm. i bredden og 10,5 cm. i højden.
39 DKK